buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

malutenka

wrobelek0403

super!!! czaiłam sie na merelle w zeszłym roku, ale ostatecznie kupiłam tevy :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 04 Cze 2015, 10:59:36
są jeszcze takie

http://butypoznan.pl/product-zul-11700-Czolenka-Sala-1623.html

ale to pudrowy róż a nie cieliste :(
no nic, poszukam jeszcze w innych sklepach.

wrobelek0403

hmmm, u mnie na monitorze ewidentnie bez. no trudno.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 04 Cze 2015, 16:00:24
hmmm, u mnie na monitorze ewidentnie bez. no trudno.
no mi też sie tak wydawało, ale przy zamówieniu wyskoczyła nazwa koloru. taka zmyłka.

wrobelek0403

ciekawe jak na zywo. Bo mogłabym sprawdzic, ale dopiero w poniedziałek.

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 04 Cze 2015, 16:05:10
ciekawe jak na zywo. Bo mogłabym sprawdzic, ale dopiero w poniedziałek.
a sprawdzisz? proszę :)
ja mam jeszcze chwile czasu.

wrobelek0403

zuzia, a wyslij mi smsa rano w poniedzialek :)

golinda

mierzyłam dzisiaj w sklepie, ale 37.5 było za małe, 38 nie było
ale zakochałam się, cuuudnie wyglądają do opalonej nogi :)
zamówione :)

https://www.rylko.com/pl/produkt/9AEM2T8_IN2,85614,91.html

fasolka1980

golinda kupuje Ryłko... świat się kończy!

zuzia

Cytat: fasolka1980 w 06 Cze 2015, 22:15:57
o tym samym pomyślałam!

golinda

Cytat: fasolka1980 w 06 Cze 2015, 22:15:57

ale nie pierwszy raz, tylko za każdym razem oddawałam :D

te naprawdę nie wyglądają jak Ryłko
udały im się przypadkiem ;)

wrobelek0403

one są swietne, potwierdzam :D załuje, ze nie mają w "moich kolorach" :D

aniak1211

Przyszly moje zamowione buty,crocsy zostaja choc myslalm ze oddam je,tak wygodnych butow to chyba nie mialam:D
Japonki-mam dylemat bo twarda podeszwa jest,miedzy palcami tez nie jest za wygodne ale moze sie rozchodza? Sa ze skory.
Ostatnie oddaje-nie moja "bajka",pasek na palcach malo wygodny i na moje nogi pasek nad kostke nie nadaje sie:D
I kolor na stronie byl bardziej crynowy,na zywo jest limonka.

inkageo

Imagine there is no hate

ishka82

aniak1211, świetne crocsy :)

nionczka

sliczne są te crocsy,a le ja nie jestem przekonana do gumowych butów. Nosze japonki po domu i na plażę i nie jestem w stanie zapłacić więcej niż 3 euro za buty o takim przeznaczeniu. Moja przyjaciółka ma te crocsy właśnie po domu.

aniak1211

Cytat: nionczka w 07 Cze 2015, 16:44:07nie jestem przekonana do gumowych butów.
Tez nie mialam zamiaru kupic gumowych butow,zamowilam z mysla ze pewnie i tak oddam:D
okazalo sie ze pozostale wracaja do sklepu a gumowe zostaja:)Sa bardzo wygodne,mialam je dzis na sobie i stopa nie poci sie,nie jest goraco i ladnie wygladaja:)

golinda

marax

Cytat: golinda w 07 Cze 2015, 22:36:50
marax, straszne są te buty
czemu miałabyś w czymś takim w robocie chodzić?
do wyboru mam jeszcze służbowe chodaki za które nota bene muszą zwrócić 50% wartości. Czujecie karzą mi oddać kasę za 2 letnie buty .......

golinda

co Cię oburza? mi nikt nie daje w pracy na buty i ciuchy, a wymagania co do wyglądu jednak są

marax

Cytat: golinda w 07 Cze 2015, 22:39:36
co Cię oburza? mi nikt nie daje w pracy na buty i ciuchy, a wymagania co do wyglądu jednak są
stara buty mają 2 lata. Więcej nic nie biorę niech mnie w ......... pocałują. Kupie sobie swoje. Mam sobie 2 letnie buty rozliczać przeliczając przez jakiś wzór miesięcy księżycowych Pani krysi ....... To jest obuwie ochronne a nie zwykły but do pracy. Mi nikt na ciuchy też nie daje. Dobrze że mi auta służbowego nie dali jakby mi przeliczyli zużycie  to taniej byłoby u dilera.

wrobelek0403

golinda, ale marax teoretycznie przysługuje jakis "deputat butowy" i nie chodzi o wyglad tylko o niby zdrowotne sprawy.