buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

iksa_nl

Fajne latawce :) Daj znac czy wygodne i czy ten pasek nie denerwuje.

Moje biomy tez wlasnie do mnie jada, ale cale, zamkniete.
chcialam sportowe, skorzane i nic innego jakos mi nie przypasowalo.
http://www.eobuwie.com.pl/polbuty-ecco-biom-lite-80200358408-dark-shadow.html

marax

Ilsa chodziłam po domu i bardzo wygodne . Mam takie jak ty zamówiłas tylko ze białe i sa meeeega wygodne . Dlatego kupiłam tez baleriny . Za ta cenę to nic lepszego do biegania za wozkiem nie znajdę .

kamu2

Marax , fajne takie do "ciekania "
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

wrobelek0403

przyszły moje maciejki no i nie wiem :knuje:

lezą idealnie, mięciutka podeszwa, ładne są i mi sie podobają, ale...

paski bardzo twarde, sztywne, nie wiem czy to sie wyrobi, i co najgorsze podeszwa przy chodzeniu wydaje "cmokające" odgłosy, aaaaaa :headbang: to sie raczej tez nie zmieni, pierwszy raz cos takiego mi sie zdarza.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

Justynna, no tak sie chyba niestety skonczy. Ale zal, bo znow nie mam sandałków.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

twarde paski to morderstwo
oddaj
takie buty muszą być wygodne. są takie w ogóle? na cienkich paskach i wygodne? i przy tym ładne? ja mam np. brzydkie i niewygodne :D

calla

kamu2, conversy sa przewygodne.  Rozmiarowke maja zawyzona . Ja kupowalam rozmiar mniejsze .
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

wrobelek0403

golinda, mam takie stare z zary, w dodatku sztuczne!! bardzo wygodne i ładne :D załuje, ze nie kupiłam dodatkowej pary na zapas :D

konwalia

Wróbel oddaj jak sztywne,  poza tym czy one nie są trochę małe? Ja mam takie skrzywienie,  że lubię jeszcze kawałek buta przed dużym palcem

didi_loczek

wrobelek0403, jak sztywne, to oddaj. Bo mogą obcierać.

Gdzie można kupić on-line polecane szpilki Sala? Macie jakiś sprawdzony sklep?

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 03 Cze 2015, 13:46:56lubię jeszcze kawałek buta przed dużym palcem

eee, ja tego nie znosze :D

didi, ja kupuje tutaj:
http://butypoznan.pl/

wrobelek0403

dobra, odsyłam.

bede chodzic kolejny sezon w tych samych, o.

didi_loczek

wrobelek0403, wielkie dzięki  :piwo: :piwo: :piwo:.

Zrobiłam przegląd szafy z butami i uznałam, że brakuje mi szarych lakierowanych szpilek. Mama mi przywiezie jak przyjedzie w odwiedziny do Antona :).

wrobelek0403

Justynna, dzieki. Chciałam cos kolorowego, złote odpadaja.

nie musze ich kupowac natychmiast, mam jakby nie patrzec dwie pary, tylko juz troche zuzyte.

wrobelek0403

o te mi sie bardzo podobaja :)

zosia2007

didi_loczek, będzie synek Anton? Fajne imię, niespotykane

didi_loczek

zosia2007, w zasadzie to będzie Antoni, po polsku ;)

Anton to wersja niemiecka :).

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 03 Cze 2015, 14:04:38didi, ja kupuje tutaj:http://butypoznan.pl/
wróbel,
a one są naprawdę wygodne? potrzebuję buty na wesele. mogę później zamienić na płaskie, ale wolałabym wysokie wygodne :)

wrobelek0403

zuzia, no tak naprawdę do zalezy od kształtu stopy. Dla mnie są mega wygodne, ale tylko ten fason:
http://butypoznan.pl/product-zul-8308-Czolenka-sala-1536.html

bo mają lekko zaokrąglone boki przodu, a nie sciete na prosto i miesci sie moj haluks. chodze w nich nawet boso i nie dostaje odcisków, a ta akurat zasługa skóry.

te same kupiła Justynna i tez była zadowolona.

Ale jak kupiłam te:
http://butypoznan.pl/product-zul-9573-Czolenka-Sala-1535.html

to juz miały zbyt wąski nosek i gniotą mnie w palce do tej pory. Rzadko je nosze.

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 04 Cze 2015, 10:43:02zuzia, no tak naprawdę do zalezy od kształtu stopy. Dla mnie są mega wygodne, ale tylko ten fason: http://butypoznan.pl/product-zul-8308-Czolenka-sala-1536.html
Dzięki.
szkoda, że nie mają cielistych.

niewiemjaka

Zuzia Angie je chyba kupowała w podziemiach w centrum :knuje:

wrobelek0403

Justynna

Cytat: wrobelek0403 w 04 Cze 2015, 10:43:02te same kupiła Justynna i tez była zadowolona.
O tak! Przetańczyłam w nich całe wesele. Nad ranem już dość mocno "czułam" nogi, ale to dlatego, że nie chodzę codziennie na wysokich obcasach, ale nie obtarły mnie wcale i stopy nie ucierpiały w ogóle :) Zresztą po ponad 12 godzinach to chyba normalne, a poza tym ja "brzydzę" się baletkami na eleganckich imprezach :D