buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ishka82

Cytat: szelma w 15 Maj 2015, 15:11:01Tak czy siak - zdaję sobie sprawę, że są specyficzne, ale już je ubóstwiam :D
i super...tez mam buty, które kocham, a mało kto tę miłość rozumie ;) na Strefie nikt jej nie zrozumiał :P

justynaaaa2

Ej fajne są :) i muszą być wygodne

marcheewka

kupiłam dzisiaj
http://www.eobuwie.com.pl/baleriny-maciejka-0873a-01-00-5-czarny.html

długo szukałam czarnych balerin, nie kapciowatych.
Weszłam do sklepu w Magnolii, przymierzyłam, super leżały... i wyszłam ze sklepu :)
Tam kosztowały 220, kupiłam na eobuwie z rabatem weekendowym za 170 :-)

marax

Cytat: marcheewka w 15 Maj 2015, 22:58:40
kupiłam dzisiaj
http://www.eobuwie.com.pl/baleriny-maciejka-0873a-01-00-5-czarny.html

długo szukałam czarnych balerin, nie kapciowatych.
Weszłam do sklepu w Magnolii, przymierzyłam, super leżały... i wyszłam ze sklepu :)
Tam kosztowały 220, kupiłam na eobuwie z rabatem weekendowym za 170 :-)

mam te same. Ich minut to farbowanie nóg jak nie nosisz stopek.

ddu

szelma, doskonale Cię rozumiem :)
ja moją wersję na obcasach uwielbiam, gdybym miała za dużo kasy, kupiłabym jeszcze i płaskie
(tzn. koniecznie potrzebuję płaskich butów, ale innych. kupiłam już w sumie 4 pary.... jedne odsprzedałam, drugie oddałam, w jednych czasem chodzę,  drugie nowe, niewygodne i.... z kokardką! koszmar, więc teraz już naprawdę koniecznie pilnie potrzebuję normalnych płaskich butów, bez żadnych udziwnień. co jest bardzo trudne, bo wszystkie spadają mi ze stóp...)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ddu

trampki i adidasy mam
ale ja najchętniej wiosną bym spodni nie nosiła
tuniki, sukienki...a ileż można na obcasach?
a poza tym, te moje tuniki nie są eleganckie i obcasy też nie pasują
potrzebuję prostych "balerin", najlepiej z minimalnym obcasem
kiedyś miałam z oasis, ze 4 sezony wytrzymały...

ddu

tych Oxfordów nie umiem sobie na nodze wyobrazić, musiałabym na żywo zobaczyć...

wrobelek0403

moj kolezanka z pracy nosi, fajnie o wyglada tez do spodnic :) ja sobie cos takiego na jesien kupie :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 17 Maj 2015, 14:09:38moj kolezanka z pracy nosi, fajnie o wyglada tez do spodnic

ej, no weź ;)

wrobelek0403

golinda, nie napisałam "super-ekstra-seksy" tylko fajnie ;)

wrobelek0403

golinda

no ja tego nie czuję...
stopa za bardzo zakryta

golinda

te mi się (o dziwo ;)) podobają, widziałam na żywo, fajne, delikatne, na modelce lepiej niż na zdjęciu katalogowym

https://www.rylko.com/pl/produkt/9AEM2T8_IN2,85614,91.html

marax

Super  Golinda wygodne  ? Te co kupiłam sa wygodne ale pewnie tylko ja uważam je za fajne :)

golinda

Cytat: marax w 17 Maj 2015, 21:49:29Super  Golinda wygodne  ?

jeszcze ich nie mam
ta h...a pogoda wstrzymuje moje zachcianki obuwnicze

wrobelek0403

wrobelek0403

nionczka

Cytat: szelma w 15 Maj 2015, 14:38:23
Obuw jest boski - wygodny i szelmowy na wskroś :D

Boskie! Ja bym do cżarnych rurek nosiła i turkusowych gor

callja

Mierzyłam wczoraj maciejkopodobne sztyblety. Wyglądałam jak siostrzenica kaczora Donalda... człapu, człapu, mam krótkie nóżki jak zwykle u kaczuszki lol

Kupiłam za to czarne czółenka potrzebuje takich na codzienne latanie bez zobowiązań) i znowu zerkałam na ładne skórzane szpileczki... Bo o dziwo pasowały na moją hrabiowską stópkę lol lol Ale do sukienki w tym stylu pewnie poradzicie mi gołe nogi i sandałki?? ;) Czarnych piptołów niestety nie zaposiadam.
http://www.areyoufashion.com/3758-thickbox_default/czarno-biala-sukienka-monochrome-print.jpg
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

golinda

Cytat: callja w 17 Maj 2015, 22:29:54Ale do sukienki w tym stylu pewnie poradzicie mi gołe nogi i sandałki??

gołe nogi i coś odkrywającego palce
ja bym założyła czerwone :)

callja

Cytat: golinda w 17 Maj 2015, 22:36:27gołe nogi
Hehehe, wiedziałam ;)
No way, są za blade - założę matowe 15 DEN.
W dodatku na 30 maja zapowiadany jest (na dziś dzień ;) ) 15 stopni i deszcz, ergo zapychanie z gołymi łydkami nie wchodzi w grę, zamarznę i tyle mojego hipsterstwa, brrrrrrrrrr
http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/rybnik/16dniowa

Czerwonych piptołów nie mam. Mam tylko dziurkowane burgundowe (drugie od lewej w dolnym rzędzie ;) ) i za bardzo mi się tu nie widzą, zwlaszcza, że mają beżowy obcas:
http://cdn11.glamka.smcloud.net/t/photos/t/53824/czolenka-ccc-wiosna-lato-2014-buty-ccc-idealne-na-kazda_499784.png
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

nionczka

Nie znam sie na butach na obcasach, ale sukienka ładna. A cieliste buty by pasowały? Ja bym widziała cieliste szpilki do niej.