buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

akurat te powinny odstawac :D takie moje zdanie :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

szelma

No bo to spoko wygląda :P A u mnie nigdy nie odstaje :crying:
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

marax

Bozesz to odstawanie jest okropne. Zawsze 99% moich butów odpadało przez to odstawanie.

golinda

Cytat: marax w 26 Lis 2014, 15:33:13Bozesz to odstawanie jest okropne.

Nie! W niektórych fasonach ma odstawać, w niektórych nie.

marax

To wiem ale mi odstaje w fasonach w których akurat jest to niepożądane.

justynaaaa2

mi tęż zawsze odstaje
niektóre ze spodniami w środku są wypchane akurat ale wiele nawet mimo spodni odstaje, nie mówiąc już o rajstopach  :crazy:

mobka

Nigdy nie miałam problemu z odstawaniem

mayagaramond

Przyszły kolejne mayowe buty :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

maya, szalejesz :D rozumiem ze to juz na Sylwestra :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Do pracy lol

Nie wiem, czy na sylwka, ale jakas tam impreza sie znajdzie ;) Dwie pary kosztowaly tyle, co normalnie jeden but, wiec szkoda bylo nie kupic. A to jest rozmiar 35 i pasuja idealnie.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

lenagrabek

Świetne buty ;) Będę pasować i na sylwestra i do pracy ;)
Lubię fasony z wysokim paskiem dookoła kostki. Jak już pochodzisz to zgłoszę się po odkupienie ;)

wrobelek0403

kurde, odebrałam szpilki i mam wątpliwości czy są równo skrojone, czy to ja mam krzywe nogi lol lol

szelma

Nie wiem, czy w zeszłym roku pokazywałam mój obuw upolowany w TK Maksie za 50 zł (normalnie blowfishe kosztują ponad 300 :D ), więc pokazuję teraz :D Na zachwyty nie liczę lol

golinda

szelma

Wyryły Ci się w pamięci swoją estetyką? :D

golinda

Cytat: szelma w 03 Gru 2014, 09:11:39
Wyryły Ci się w pamięci swoją estetyką? :D

najwyraźniej ;)

wrobelek0403

nocoz, szelmowe są to pewne :D

mobka

zuzia

golinda

Kupiłam w Simple w Factory piękny kozakoobuw. Czarne, delikatne, bardzo klasyczne. Płaskie, ale ten obcas z tyłu ok. 3cm.
Nie mam zdjęcia, bo są jeszcze w Gdańsku. Kolega kupił, bo tam był rozmiar.

A te se kupię jak znajdę rozmiar stacj.
Mierzyłam, super wygodne:

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/buty/sk%C3%B3rzane-cz%C3%B3%C5%82enka-na-obcasie-c269191p2156155.html

mayagaramond

Tych z zary nie widzę, przekierowuje mnie na główną stronę

mayagaramond

golinda