buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

ja teraz też kupiłam dwie pary za małych butów
dobre były za duże
za szerokie, kłapały
pamiętałam dyskusję, że lepiej pocierpiec niż kłapać i cierpię

jedne czarne szpilki , o kt. już pisałam, drugie koturny z ccc, zainspirowała mnie golinda, calkiem nieźle wyglądają, ale po 3 dniach na wysokościach, całowałam dziś prawie moje adidaski kochane

magdalinska

Cytat: ddu w 24 Kwi 2013, 21:13:04pamiętałam dyskusję, że lepiej pocierpiec niż kłapać i cierpię
ja tez i kupiłam balerinki ciasne :/ ale wieksze człapały

golinda

Cytat: ddu w 24 Kwi 2013, 21:13:04zainspirowała mnie golinda

o ja zła!

Cytat: ddu w 24 Kwi 2013, 21:13:04całowałam dziś prawie moje adidaski kochane

adidaski i inne tego typu to dla mnie najniewygodniejsze buty - przez wrzynające się pazury u stóp

ze_nitka

Cześć :) sto lat mnie nie było :) więc na wstępie witam wszystkie :) i oczywiście z marszu proszę o pomoc.
Czy w tym sezonie da się jeszcze kupić buty beżowe/nude? I jeśli tak to gdzie w w-wie?
Potrzebuje takich na gwałt, na sobotę. Mam na zakupy tylko jutro.
Ostatnio, tzn przez jakiś rok prawie nie bywałam w sklepach i zupełnie nie wiem co jest.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc...

Dodany tekst: 25 Kwi 2013, 21:50:48

Bożena...potrzebuje Twoich butów ;)

bozena.dp

Cytat: ze_nitka w 25 Kwi 2013, 22:47:31Czy w tym sezonie da się jeszcze kupić buty beżowe/nude?

da się, da się, ale nie wiem gdzie w W-wie, ale mogę ci powiedzieć gdzie w TG ;)

Angie

ze_nitka gdzie byłaś jak Cię nie było ?  bighug

Jak to rok bez zakupów? :D

sporo jest jeszcze takich butów, najlepiej zajrzyj do galerii gdzie jest dużo sklepów z butami ;D
Pasuje Ci Land przy metro Służew?

ze_nitka

Moze uda mi sie trafic ten Wielbut :)

Dodany tekst: 25 Kwi 2013, 22:11:18

Land pasuje mi bardzo, wracam obok niego z pracy :D Faktycznie ze jest tam dużo butów, tylko nie pamiętam bym ten rok temu widziała tam beżowe...

A gdzie się podziewałam? ;) Tu i ówdzie ;) było i jest trochę zawirowań i jakoś niestety brakowało czasu na strefę i na szlajanie się po sklepach też ;)

mobka

I na maila ;) ale wybaczam , bo nie wiem kiedy bym odpisala.

ze_nitka

mobka, wiem i się wstydze...  :blush: zabierałam się wiele raz i jakoś nie wychodziło, potem wiele czasu minęło i już było głupio i tak to wyszło...

Angie

ze_nitka duzo takich butòw mają tez w przejsciu podziemny w centrum

ze_nitka

Angie, dzięki  :beer: jeśli w landzie nic nie znajdę, albo w galerii mokotów to sprobuje w podziemiach

sonja

ze_nitka cześć  bighug z butami nie pomogę, ale mogę się przywitać.

bozena.dp

kupiłam te lakierki i na żywo, w świetle dziennym ten kolor wygląda tak jak na zdjęciach, są tak "ciemne" jak na ostatnim zdjęciu ;)
w sklepie, w sztucznym, jasnym świetle, odcień był nieco inny, chłodniejszy, podobał mi się bardzo, w domu przeżyłam lekki szok, jak zobaczyłam je w świetle dziennym... no i mam mieszane uczucia co do tego koloru

inkageo

Imagine there is no hate

bozena.dp

uff...
dzięki, bo jak pisałam odcień w świetle dziennym różni się od tego w świetle sklepowym ;D

suegro

Jeśli pasuje Ci do ciuchów to ok. :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

bozena.dp

no ja chciałam buty "uniwersalne" czyli beżowe/nude, dlatego mam mieszane uczucia co do tego koloru... nie taki był w sklepie, kiedy patrzyłam na siebie w lustrze

goga

ale kolor będzie różny w zależności od oświetlenia ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

bozena.dp

Cytat: goga w 29 Kwi 2013, 20:29:04
ale kolor będzie różny w zależności od oświetlenia ;)

to fakt... ale nie wiedziałam o tym kupując je :P a w sklepie mi sie podobały :P

ale czy kolor jest w miarę uniwersalny? czy nie bardzo? bo na tym mi najbardziej zależy w sumie ;)

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

ishka82

mnie się bardzo podobają :)

Lwica

bozena.dp buty butami, bardzo ładne, ale jakie ty masz zgrabne i chude łydki sesese! :thumbup:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

bozena.dp

Dorotka1981 dzięki :)
no na łydki to ja nigdy nie narzekałam ;) to zawsze była i jest i pewnie będzie moja najszczuplejsza/najzgrabniejsza część ciała ;D