buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magoo

nie wiem jak się nazywają, ale pamietam takie ze stajni ;)

konwalia

ja tam lubie taki styl na jesien ;)
"meskie" buty, jeansy, obcisly top, marynarka

własnie sobie tez uswiadomiłam, ze albo mam płaskie buty albo obcas, posrednich nie posiadam

siog

oczom nie wierze jak czytam "meskie" buty. toz to klasyka obuwia dla kobiet

konwalia

siog w pl maja niestety miano męskich...

salsa

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Ja w sztybletach jestem zakochana od dziecka. Moja mama miala i zawsze o takich marzylam.

Uwazam tez, ze obcasy czasem troche, hm, smiesznie wygladaja ;) Np. na plazy (widzialam w zeszlym roku w chorwacji). Smiesznie wygladaja tez japonki przy chodzeniu po gorach. Naprawde zastanawiam sie czasem, co te laski maja w glowach :crazy: :crazy:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

mi sie takie buty nie podobvaja... ;D

konwalia

Cytat: abkasia w 25 Sie 2011, 21:31:33
mi sie takie buty nie podobvaja... ;D
ale podobaja ci sie emu, wiec do jakiejs "mniejszosci" tak czy tak nalezysz :D

abkasia

Cytat: konwalia w 25 Sie 2011, 21:33:23
ale podobaja ci sie emu, wiec do jakiejs "mniejszosci" tak czy tak nalezysz :D
no tak, emu mi sie podobaja...
ale takei to nie... jak la mnei sa meskie i takie nudne... ;D
emu nie sa nudne :D

Dodany tekst: 25 Sie 2011, 21:34:58

wlasciwie to inaczej :
emu uwazam za najbrzydsze buty swiata, ale kocham je bardzo ;D

dragonfly

ja dorzuce swoje 3 grosze ;)

takie "meskie" buty + fajnie zestawione ciuchy i wyglada sie bardzo bardzo ;D

mayagaramond

Cytat: dragonfly w 25 Sie 2011, 22:40:51takie "meskie" buty + fajnie zestawione ciuchy i wyglada sie bardzo bardzo

zgadzam sie. Zreszta spodnie to tez stroj meski ;) lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mayagaramond w 25 Sie 2011, 22:47:24Zreszta spodnie to tez stroj meski
twelve points, douze points ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

zwierzatko_mojej_mamy ha ha :beer: :beer:

Buty, ktore u Ciebie zostawilam tez byly meskie. Niech sie Tomek przyzna, ze chcial mi je rabnac lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

mysle, ze mogl chciec, natomist rozmiar se wybral taki, ze na pewno by pochodzil w nich ;) chyba jednym palcem ;D

www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 25 Sie 2011, 21:52:00
mysle, ze mogl chciec, natomist rozmiar se wybral taki, ze na pewno by pochodzil w nich ;) chyba jednym palcem ;D

peep toe lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

peep rest of the foot raczej ;D

www.annawilk.pl

salsa

Cytat: mayagaramond w 25 Sie 2011, 22:29:03Np. na plazy (widzialam w zeszlym roku w chorwacji). Smiesznie wygladaja tez japonki przy chodzeniu po gorach. Naprawde zastanawiam sie czasem, co te laski maja w glowach crazy crazy
ale to sa sytuacjie nietypowe
no wiadomo ze załoze na plaze japonki sandały etc a w gory mam gorskie - no bez jaj
mowie o normalnym dniu - jesli nie jestem na siłce na rowerze albo nie ide ze smieciami to rzadko jestem na płaskim ( a ze smieciami nie chodze wcale lol)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

damka

inkageo

Imagine there is no hate

siog

a propos chelsea boots, chce zamowic takie:)  bede nosic dzinsy rurki lub dlugie welniane marszczone szare legginsy i do tego parka.

http://mauroleone.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=gk_flypage.tpl&product_id=263&category_id=80&option=com_virtuemart&Itemid=72

nie wiem czy dobre otwieraja sie (rozowe sztyblety)

Dodany tekst: 31 Sie 2011, 19:45:29

kupilam tez czerwone lakierowane czolenka i nie mam jak foty zrobic bo aparat zepsuty:(#

sa jeszcze takie co sadzicie?

http://test.colville-walker.com/katmaconie/assets/components/gallery/connector.php?action=web/phpthumb&w=580&h=500&zc=0&far=&q=100&src=%2Fkatmaconie%2Fassets%2Fcomponents%2Fgallery%2Ffiles%2F3%2F323.jpg

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

siog obie pary piękne-dobrych butów nigdy nie za duzo

siog

aaaaaaaaaa ja juz nie powinnam kupowac zadnych butow!  :stupid: :stupid: :headbang: :headbang: a prace mam taka ze nie moge nie kupic  :headbang: i juz mam kolejne 4 pary odlozone  :headbang: