buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdalinska

wrobelek0403

magdalinska jakos tak bez szału, moze na zywo lepsze?

a moze takie? ciekawsze.
http://ccc.eu/pl#/woman/catalog/all/311332
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

te za wysokie
dobra, szukam innych :)

zuzia

ishka82

Kupiłam dziś półbuty :) oczywiście na stronie ich nie widzę, a mi wyszły takie se zdjęcia ;D

malutenka

ishka82

Cytat: Justynna w 08 Mar 2013, 19:36:18
ishka82, fajne do spodni :)
mam nadzieję, że i do spódnic/sukienek na co dzień dadzą radę ;) ja nie toleruję wysokich obcasów ;) te są dość niskie, chociaż nie płaskie i super wygodne :) jak baleriny ;) wydaje mi się, ze ten kolor jest w miarę uniwersalny :hmm:

ishka82

Cytat: doda w 08 Mar 2013, 20:05:51
fajne, ale przydalaby sie fotka na nodze :)
zrobiłam, ale wyszły tak totalnie fatalne, że nawet nie wstawiałam, może jutro coś w normalnym dziennym świetle pstryknę i pokażę Wam :)

golinda

ishka, a nie czujesz się starawo w takim fasonie butów?

ishka82

Cytat: golinda w 08 Mar 2013, 20:23:03
ishka, a nie czujesz się starawo w takim fasonie butów?

lol zastanawiałam się, kiedy zostaną nazwane starobabowymi ;) nie czuję się starawo ;) potrzebuję butów do chodzenia na co dzień, wygodnych, wiem, że ładniejsze są wyższe i mniej masywne obcasy, ale wiem też, że bym w nich nie chodziła ;D

golinda

ale można kupić i wygodne i odpowiednie do wieku ;)
teraz jest w sklepach mnóstwo delikatnych butów na koturnach
fajne kolory i wzory
patrzę na takie obecnie, bo obcasy niestety muszę odpuścić

jusia

kupiłam dziś :)
http://wojas.pl/produkt/3192
bardzo wygodne, niczym kapcie ;) i przez ten wewnętrzny koturn w ogóle nie czuje się, że takie wysokie są ;) a jaka noga w nich piękna jest- to piszę ja, osoba antyobcasowa ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

zwierzatko_mojej_mamy

jusia to moze ja pojde zobaczyc ;D

Dodany tekst: 11 Mar 2013, 01:50:43

cholera, cena nie moja ;P
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

jo_miekka

jusia OMG niezłe kapcie, faktycznie lol

niewiemjaka

śliczne

i od razu mi sie wyc chce :crying: że moje nogi ze wsi nie pasują do butow z miasta, jak to mówią niektorzy ...

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ishka82

jusia, piękne "kapcie" :) ciekawa jestem, czy rzeczywiście będą tak wygodne, jak się zapowiadają...mnie wszystko boli od samego patrzenia na ten obcas lol

kamu2

Jusia piękne, szkoda że mnie nie stać na takie w tym momencie, zaraz bym poleciała do Wojasa.
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

magdalinska

widzialyscie jakies fajne koturny na lato? do sukienek?

jusia

Cytat: niewiemjaka w 11 Mar 2013, 14:15:29
śliczne

i od razu mi sie wyc chce :crying: że moje nogi ze wsi nie pasują do butow z miasta, jak to mówią niektorzy ...
a moje nogi to niby skąd ??? ;)

zwierzu wpadły mi skrawki 13-tki, to zaszalałam za całość ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

niewiemjaka

Jusia ale chodzi ze takich butow nie zaloze bo nie bede chodzic, to tylko takie 'powiedzonko' tlumaczace to ze mam obtarte ze spadaja ze cisna ze lataja ze boli srodstopie ze jeden paluch,  nie chodzi tu ze niedobrany but, w plaskich skorzanych czy czulenkach na niskim tez nie dam rady... przemecze sie w obcasie ale z paskiem jak juz i tylko w wyjatkowych sytuacjach, na co dzien taki but jest dla mnie nierealny.....albo mega meczarnia po prostu buuu

ishka82

Cytat: kamu2 w 11 Mar 2013, 19:19:40
Jusia piękne, szkoda że mnie nie stać na takie w tym momencie, zaraz bym poleciała do Wojasa.
a ja się cieszę, ze mnie nie stać, bo...wojasowa 40 bywa na mnie za mała lol lol lol :blush:

inkageo

Jusia fajne, inne kolory też.

A ja szukałam w zasadzie czerwonych szpilek...a zamówiłam to :D
Imagine there is no hate