buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

dzieki.

kurcze, poszukiwania butów to ciezka praca, wszystkie ładne oficerki są nieocieplane :headbang: a te ocieplane za duze w łydce :headbang:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

ja kupiłam ocieplane w venezii, bardzo wąskie w łydce
no ale w tym roku je reklamowałam, bo taki szit!

wrobelek0403

byłam w venezii, nic nie było :/
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 25 Sty 2013, 10:31:25
byłam w venezii, nic nie było :/

i bardzo dobrze, nie kupuj tego szajsu

konwalia

wróbel jak chcesz na lata oficerki, to ja polece TH, sa w riccardo i w factory, byly w humanicu, ale zamkneli

wrobelek0403

konwalia jade dzis do panoramy, tam jest riccardo i pare innych. nie bede kupowac na siłe, ale chciałabym znalezc cos fajnego.

Dodany tekst: 25 Sty 2013, 10:37:48

Cytat: golinda w 25 Sty 2013, 10:32:01
i bardzo dobrze, nie kupuj tego szajsu

mam jedna pare juz kilka lat i daja rade. tylko, ze kupowałam jej poza salonem venezii, zdaje sie ze to nie była typowa kolekcja, tylko włascicielka sklepu przywoziła te buty z włoch.

ale generalnie albo te buty sa niewygodne albo wciekle drogie. :/

siog

Wrobelku a nie mozesz po prostu kupic ocieplanych butow na zime?take outdoorowe(:) a w pracy po prostu zmieniac obuwie? Ciezko jest chyba znlesc dobre ocieplane skorzane buty.

patrze na te sandaly i sie zastanawiam

http://www.ln-cc.com/invt/jil0210034mlt

Dodany tekst: 25 Sty 2013, 10:41:16

moj mozg totalnie juz skierowany na wiosne. mam tez wrazenie ze ten miesiac nigdy sie nie skonczy...

mobka

Cytat: siog w 25 Sty 2013, 10:40:31Wrobelku a nie mozesz po prostu kupic ocieplanych butow na zime?
W sensie jakich? Bo Wrobelek taki wlasnie szuka - ocieplanych oficerek, a w biurze szpilki. Snieowce ma kupic na dojscie do pracy?

wrobelek0403

siog outdoorowe, to znaczy sportowe? nie włoze ich do cygaretek albo do spodnicy ołówkowej, a tak chodze do pracy. poza tym potrzebuje wysokich butów, bo mi łydki marzna :D

golinda

Cytat: mobka w 25 Sty 2013, 10:58:25Snieowce ma kupic na dojscie do pracy?

na bazarze np. ;)

wrobelek0403

mobka

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 25 Sty 2013, 11:05:04
lol lol bazaru nie trzeba, w riccardo sa oto takie cuda, lol lol

http://www.riccardo.pl/ona/buty-damskie/sniegowce/moon-boot-vinil-purple

widziałam ostatnio jakąś jedną w takich a Arkadii
nie dość, że wyglądała debilnie, to jeszcze musiała się w tym gotować
mi było gorąco w nieocieplanych botkach

wrobelek0403

te buty sa dobre na stok a nie do miasta. a ze sa brzydkie jak noc to inna sprawa. :D

siog

Cytat: mobka w 25 Sty 2013, 10:58:25
W sensie jakich? Bo Wrobelek taki wlasnie szuka - ocieplanych oficerek, a w biurze szpilki. Snieowce ma kupic na dojscie do pracy?
wyzej napisalam jakich

p.s. miedzy ocieplanymi skorzanymi oficerkami a moonboots jest masa innych. Ja po prostu nie wiem jaka jest oferta w Pl i tyle. Ale np w De widze duzo roznych ocieplanych butow ktore nie sa ani UGGi ani Moon boots. Ogolnie nieskorzane sprawdzaja sie lepiej w wielki mroz czy kiedy jest snieg i sol.

Dodany tekst: 25 Sty 2013, 11:55:36

Wrobelku ze skorzanych (nubuk) polecam KMB, ale nie wiem czy sa w PL. Mam ich kozaki ocieplane i sa bardzo ok. i maja bardzo zgrabne kozaki na koturnach. p.s. na nodze wygladaja super.

http://www.shoeshop.ie/uploads/brands/p1348676201.jpg
http://www.schuheangebote2012.de/wp-content/uploads/2013/01/kmblouiseplateaustiefeletteblack-91990.jpg

wrobelek0403

siog, dzieki za propozycje. ja potrzebuje czegos na 3-4 cm stabilnym obcasie, dlatego wyższe oficerki sa najlepsze. no i muszą być eleganckie.
wiem, ciezko miec wszystko :D

mam 3 pary kozaków na wysokim obcasie i ostatnio juz nie wyrabiam, bo mam przykurcze w stopach.

a KMB to co? :blush:

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

konwalia

Buuu przyszły moje buty z zary i są za duze

konwalia

Tylko jedne zamówię mniejsze, te czarne, bi czerwonych juz kier
Kurze albo wypadają duże, albo mam za waska stopę i dlatego potrzebuje mniejsze

didi_loczek

Ja zwykle noszę 40. Balerinki z Zary zamówiłam też 40 i leżą jak ulał.

konwalia

Chyba mi stopa schudla lol cricsy też przyszły za duże zzz