buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Zwierzu ale Ci się udało! A wygodne? Aż żałuję..
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

zadziwiajace, ale wygodne - na wszelki wypadek zalozylam dzisiaj, zeby sprawdzic, czy to nie blad i siedze w nich do teraz :D minusem jest tylko to, ze beda sie slizgac na sniegu, bo przod podeszwy plaski calkiem, jak to w kowbojkach, no ale to pikus ;) 
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: inkageo w 18 Sty 2013, 13:34:52
Fajowe są!
Nie ma już 37 :(
rzucic okiem, jak bede w zarze?

www.annawilk.pl

inkageo

No nie wiem, nie wiem, bo mam zakaz wydawania kasy :D A w sumie płaskie kozaki mam... No ale serce krwawi :D

Dodany tekst: 18 Sty 2013, 13:41:44

Zerknij
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

ok

www.annawilk.pl

konwalia

inka lol

Dodany tekst: 18 Sty 2013, 13:43:03

inka lol

inkageo

Konwalia Twoje też fajne! I też krwawi :D
Imagine there is no hate

Angie

konwalia tez te zamówiłam, ale jeszcze nie mam  :highfive:

didi_loczek

zwierzatko_mojej_mamy znacznie lepiej wyglądają na nodze niż na zdjęciu katalogowym. No bardzo, bardzo  :thumbup:

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: didi_loczek w 18 Sty 2013, 14:37:05
zwierzatko_mojej_mamy znacznie lepiej wyglądają na nodze niż na zdjęciu katalogowym. No bardzo, bardzo  :thumbup:
to fajnie ;D one nie sa takie rozowe jak na focie, tylko no ciemniejsze i bardziej w czerwien ;)

www.annawilk.pl

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

wrobelek0403

wymyslilam sobie ocieplane oficerki jasnobrązowe wysokie w kolano i oczywiscie mission impossible, albo nie ma koloru, albo rozmiaru, albo cena poraza :crazy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

Cytat: wrobelek0403 w 23 Sty 2013, 22:12:57
wymyslilam sobie ocieplane oficerki jasnobrązowe wysokie w kolano i oczywiscie mission impossible, albo nie ma koloru, albo rozmiaru, albo cena poraza :crazy:

Tez bym takie chciala, ale po pierwsze w ciazy mierzenie kozakow to porazka, po drugie znalezc takie na moja wielka lyde, to jeszcze wieksza porazka ;D

wrobelek0403

mobka, no ja mam problem w drugą strone :crazy: dlatego chce za kolano, bo wtedy za szeroka cholewka nie przeszkadza. ech...
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mobka

Jak nie urok to sr...a ;D A marza mi sie takie miodowe oficerki...

wrobelek0403

moze jeszcze zdazysz po porodzie cos upolowac. :)

mobka

Watpie :D Ale jesienia pewnie bede takich szukac... albo za rok ;)

wrobelek0403

laski, kupowała któras z Was buty primamoda?? jak z jakoscią? mają piekne oficery na stroni, tylko drogie. przejde sie do sklepu i zobacze jak z przecenami :knuje:

konwalia

wróbel ja mam kilka par od nich, ale u nich nie ma jednej marki tak naprawdę, ą rózne i tak samo z jakością

wrobelek0403

konwalia dzieki, bede dzis w browarze i zobacze.

a swoja drogą mierzyłam wczoraj w Ryłko takie czółenka i były tak wygodne, ze byłam w szoku :D

http://www.e-rylko.com/produkt/k9200t1_w14/2984/cat/35/c/0/r/0/k/0/pp/10

golinda

wrobelek0403

abkasia

Wrobel ladne. Ja mam z tej serii i sa bardzo wygodne!