buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

feeling.good

aaaa, a ja czytam link i dojrzałam "pierdolone botki" lol lol lol

sonja

Cytat: feeling.good w 29 Gru 2012, 21:43:07
aaaa, a ja czytam link i dojrzałam "pierdolone botki" lol lol lol

ja też lol
już nawet o tym chciałam napisać, ale się zawstydziłam ;)

zuzia

golinda
świat sie kończy ;)

ps. te drugie to skąd?

inkageo

Bardzo mi się podobają...ale za duże i za wąskie dla mnie :(
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: inkageo w 03 Sty 2013, 21:54:16
Bardzo mi się podobają...ale za duże i za wąskie dla mnie :(
hmmm... może to i lepiej? ;)

inkageo

Ej no piękne są :D I ja bym nosiła do bardzo stonowanego stroju, nie do mini i czarnych rajstop :D
Imagine there is no hate

golinda

kurier z moimi butami nie przyjechał :zly:

jusia

oddałam do reklamacji buty z Baty, nie minęły 3 m-ce od zakupu i właściwie podeszwa się w obu oderwała (w jednym prawie)  :zly: :zly: albo naprawią, albo dadzą nowe i uwaga, jeśli nie będą ich mieli dadzą mi bon do wykorzystania  :zly: :zly: no chyba nie można tak ??? muszę poczytać
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

wrobelek0403

jusia powinni oddac pieniadze. poczytaj ustawe o sprzedazy konsumenckiej.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: jusia w 05 Sty 2013, 22:08:10
oddałam do reklamacji buty z Baty, nie minęły 3 m-ce od zakupu i właściwie podeszwa się w obu oderwała (w jednym prawie)  :zly: :zly: albo naprawią, albo dadzą nowe i uwaga, jeśli nie będą ich mieli dadzą mi bon do wykorzystania  :zly: :zly: no chyba nie można tak ??? muszę poczytać
w smyku robią tak, że jak oddajesz jako zwykły zwrot to dostajesz bon do wykorzystania
a jak składałam reklamacje na buty M. to są 3 opcje: naprawa, nowe albo kasa bo pani powiedziała, że bon nie dotyczy reklamacji.

Kasia

Bonu nie mogą dać jeżeli ty pieniędzmi zaplacilas. Chyba ze zaplacilas bonem lub karta podarunkowa to wtedy oddają to czym placilas.

golinda

Cytat: Kasia w 07 Sty 2013, 00:00:32
Bonu nie mogą dać jeżeli ty pieniędzmi zaplacilas. Chyba ze zaplacilas bonem lub karta podarunkowa to wtedy oddają to czym placilas.

nieprawda. mi też przy kasie powiedzieli, że w przypadku zwrotu nie dają kasy tylko bon.
sklepy stacjonarne w ogóle nie mają obowiązku przyjmować zwrotów, z tego co się orientuję.

Kasia

Cytat: golinda w 07 Sty 2013, 10:03:10
nieprawda. mi też przy kasie powiedzieli, że w przypadku zwrotu nie dają kasy tylko bon.
sklepy stacjonarne w ogóle nie mają obowiązku przyjmować zwrotów, z tego co się orientuję.

ale my o reklamacji rozmawiamy a nie o zwrocie jako takim, bez powodu :D i o zwrocie kasy w ramach REKLAMACJI

ze zwrotami to jasne ze nie muszą przyjmować a jak już idą klientowi na rękę to mogą to robić na swoich zasadach, coraz więcej sklepów wprowadza zwroty na ichniejsze karty

jusia

płaciłam gotówką i gotówki będę żądać zwrotu, chyba że naprawią, albo dadzą nowe
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

konwalia

Cytat: damka w 08 Sty 2013, 11:14:13
chyba sobie je zakupię..

https://schaffashoes.pl/botki_i_sztyblety-TOMMY_HILFIGER_BOTKI_HEATHER_9_BLACK-Tommy_Hilfiger,27472

u nich to tylko za pobraniem radzę, wtedy jest wszytsko ok, a tak to się czeka i czeka....

mobka

Cytat: konwalia w 08 Sty 2013, 12:48:56
u nich to tylko za pobraniem radzę, wtedy jest wszytsko ok, a tak to się czeka i czeka....
Ja kupowalam 2 razy z przelewem i bylo ok. I 2 rzy wszystko odeslalam :D Kasa tez wrocila ok.
Ale teraz maja lokalizacje na Bemowie -przy Powstancow gdzies.

damka

raz zamawiałam i nawet szybko dostałam paczkę, ale może miałam szczęście debiutanta :)

zosia2007

ja tez szybko dostalam buty, niestety musialm zwrocic i w czwartek im mija dwa tyg na oddanie kasy.
chociaz dzis znowu zamowilam ale z odbiorem osobistym zeby rozmiar zmierzyc ;)

golinda

a ja dostałam moje buty z zalando i jestem bardzo zadowolona ;D

damka

chyba przegapiłam jakie, pokażesz? :)