buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

ja tu nie zagladam, ja tu nie zagladam lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Wróbelek ja kupiłam buty za 50 zł ;) To jest deal!
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo siło nieczysta odejdz lol lol

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

magoo

dragonfly takie jak te czerwone, tylko granatowe przymierzałam w sobotę w tkmaxx
była ostatnia para, przeceniona na 13 funtów
cudne były i o nr na duże  :crying:

mobka

Jezuuuua u nad w tk maxx NIC z butow nie ma  :( Normalnie porazka...

mary

a mnie się te Golindowe Oleksy b. podobają. Szkoda, że tak przebrane rozmiary.

Ja w ogóle wypadłam z obiegu, jeśli chodzi o sklepy, więc może bardziej rozeznane w tegorocznych kolekcjach dziewczyny poradzą, gdzie warto zajrzeć szukając butów na wesele? Tylko nie radźcie mi Kazara, bo w ich szpilach to ja bym mogła wyłącznie siedzieć.

zuzia

golinda
mi się te oleksowe podobają :)

wrobelek0403

Mary, najlepiej by było podjechac do jakiesj galerii, kt ma butiki z różnym asortymentem - nie tylko firmówki typu kazar czy venezia. :knuje:

poza tym, ja tam zawsze polecam Ryłko :D

marax

Ja przymierzylam w galerii 34 pary butow .............. tylko 2 z nich mi nie spadaly z nogi . Byly to japonki i sandaly salamander . Kupilam te sandaly za cene mocno wygorowana . Piekne nie sa ale nie spadaja . Dlaczego ja nie moge sobie kupic butow jakie mi sie podobaja tylko takie ktore na mnie pasuja .............................. jezdzilam trzy razy do roznych galerii i zadna firma nie produkuje obowia o tegosci F

mary

ja akurat z Ryłko mam kilka par, które b. lubię, więc pewnie tam zajrzę.
U nas flagową galerią jest Silesia, ale tam chyba są same firmowe sklepy obuwnicze. Swoją drogą, nie byłam tam od zimowych wyprzedaży - ile kasy nie wydałam ;)

siog

wracam z hiszpanii z 3 parami butow.  jedne sa 3 para takich samych  :rotfl:

ddu

siog

siog

moze potem zrobie zdjecie kom.

inkageo

Imagine there is no hate

jestynka

mobka

Piekne! Tylko gdzie ty w takich chodzisz? Na codzien?

A BTW w ten weekend w Nine West -25% (w Wola Parku bez Avanti znizke licza).

dragonfly

mobka mam teraz imprez troche, panienski przyjaciolki, bal, 2 wesela ;D Zreszta one sa bardzo wygodne :D No i takie ponadczasowe, wiec co jakis czas bede sobie o nich przypominala :) Zreszta one maja niecale 11 cm obca z ok. 2.5 cm platforma, wiec da sie chodzic spokojnie!

mobka

Dragon, mnie ta szpilka przeraza :D

malutenka

Cytat: dragonfly w 15 Cze 2012, 21:52:42reszta one sa bardzo wygodne 
Potwierdzam, mam buty o identycznym kroju i mozna w nich chodzić w nich przez cały dzień, a stopy nie odpadną :)

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

wrobelek0403

rany, jakie super :D

mnie tu w ogole nie powinno byc :D