buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Ja mam doświadczenia ze jak cos wymaga mojego zachodu to nie chodze w tym . Moze ty masz inaczej . Ja lubi proste rozwiązania .

golinda

Cytat: magdalinska w 18 Maj 2012, 22:38:14kurde lipa, zmierzyłam je w domu, przeszłam sie w nich i strasznie mi noga do przodu leci, za szerokie są i stopa mi wypada

o cholera, to dziwne
mi się właśnie w nich bardzo podoba to, że stopa nie wylata
że mają tą wkładkę taką nieśliską
nie są za szerokie, może mam (jak inka ;)) płetwy :D

magdalinska

tak to ja nigdy nic nie kupie ;) ja mam waskie i szczupłe stopy i czesto buty są za szerokie .... mam z tamtego roku jakie jakby sandały, super buty, wygodne, tylko paski troche za luzne i jakby nie wkładka, to bym ich nie kupiła

Dodany tekst: 18 Maj 2012, 20:50:42

polowe palców mam poza podeszwa, albo ja trafiłam na jakies wyjatkowo naciagnie :/ (ale wygladaja na nówki :) ) no nic, sprobuje jutro z wkładkami, jest jeszcze nadzieja, ze jak bedzie goraco mi mi troche stopy spuchna i moze bedzie lepiej :D

Dodany tekst: 18 Maj 2012, 21:51:32

kurde, zebym miałam taki tyłek chudy jak stope, to by dobrze było. a tyłek wielki, ze wiekszosc spodni nie pasuje, stopa za chuda, gdzie tu sprawiedliwosc?

mobka

Cytat: magdalinska w 18 Maj 2012, 22:48:38kurde, zebym miałam taki tyłek chudy jak stope, to by dobrze było. a tyłek wielki, ze wiekszosc spodni nie pasuje, stopa za chuda, gdzie tu sprawiedliwosc?
Ja procz stop, mam jeszcze takie chude dlonie ;D

mayagaramond

Moje zasoby powiekszyly sie o trzy nowe pary :)
Ale na razie tylko te wam moge pokazac, bo nie znalazlam zdjec pozostalych:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zosia2007

bardzo ladne ale jakie wysokie, wow

niewiemjaka

maya piekne :) i to prawdziwe "szpilki" wow taki wysoki cieniutki obcas!

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

bossssskie!

ale kurde... buty do taksówki ;)

mayagaramond

Cytat: golinda w 22 Maj 2012, 10:41:46
bossssskie!

ale kurde... buty do taksówki ;)

tudziez do siedzenia :)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Chermelle

mayagaramond szpilki pieeekne

salsa

sliczne te buty :) faktycznie taksówkowe, ale ejstem gotowa sie poswiecić :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Az takie niewygodne nie sa :)

mary

dopiero teraz dotarłam do rad w kwestii butów do pokazanej przeze mnie sukienki,
Inka, Wróbelek, Golinda - dzięki  :beer:

wrobelek0403

maraxela bardzo fajne i ja je mierzyłam, sa super wygodne :dreaming:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

świetne są - i faktycznie, przy mierzeniu bardzo wygodne, ale one i przy chodzeniu na pewno sie sprawdzą - bierz ;)

gdyby nie wesele to pewnie też bym je kupiła - a tak na mierzeniu się skończyło ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

aja

dlaczego nic mi się nie wyświetla

golinda

dla mnie jak na TH słabawe
oni mają o wiele fajniejsze
po co ten pasek?

ale na pewno bardzo wygodne, rzeczywiście ich buty są extra

inkageo

Super są, tutaj jeszcze inne do obejrzenia:
http://www.eobuwie.com.pl/search.php?filter_traits[1224243078]=&filter_producer=3&filter_sizes=&filter_price=&filter_select=filtruj
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Imagine there is no hate