buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Nie w czerwcu podObno maja być, jak słaby ruch bedzie to na początku a jak dobry to poczekają do połowy lub końca czerwca ;)

magoo

Cytat: salsa w 15 Maj 2012, 23:00:34
Dragon, fajne te buty

mnie tez paluchy "wylatają" przez te dziurska w butach
nie wiem czasem na kogo oni to robią
np na mnie ;)

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 16 Maj 2012, 19:06:16
Nie w czerwcu podObno maja być, jak słaby ruch bedzie to na początku a jak dobry to poczekają do połowy lub końca czerwca ;)
mam teraz zagwozdkę czy kupować tą kieckę czy czekać do czerwca  :knuje:

Kasia

Możesz kupić teraz, a jak zdazysz utrafic w ciagu miesiąca taniej to po prostu te w regularnej cenie oddasz ;)

salsa

Su, bardzo łądne ale faktycznie za drogie
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

mierzyłam w Benettonie
bardzo mi się podoba kolorystyka (koturny granatowe, trochę ciemne wyszły), wygodne i porządnie zrobione, ale gdyby koturny (zwłaszcza z przodu) były 1,5cm niższe...

zwierzatko_mojej_mamy

piekne.. gdyby byly nizsze jak mowisz sama bym poleciala po nie
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

no z żalem odłożyłam..... naprawdę śliczne, od razu się na nie rzuciłam jak weszłam do sklepu

w ogóle ładną kolekcję mają

Chermelle

fajne te buty, ale fakt wysokie i pewnie sie chodzi jak w ortopedycznych?

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 17 Maj 2012, 00:26:25
Możesz kupić teraz, a jak zdazysz utrafic w ciagu miesiąca taniej to po prostu te w regularnej cenie oddasz ;)
hmmm no jest to jakaś myśl ;) czyli mam 30 dni na zwrot, ot tak bez powodu? że np. się rozmyśliłam?

cherry

Cytat: justynaaaa2 w 17 Maj 2012, 18:43:59czyli mam 30 dni na zwrot, ot tak bez powodu? że np. się rozmyśliłam?
tak :-)
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

magdalinska

w koncu dostałam buty :) paczkomaty inpostu sa zajebiste :D jak mi sie ta skrytka otworzyła to az do góry podskoczyłam :D
i tak, przód troche za luzny, stopa mi do przodu leci, ale mam nadz ze jak dam wkładke zelowa to bedzie ok. i sa super, bardzo ładne :)

Kasia

Cytat: justynaaaa2 w 17 Maj 2012, 17:43:59
hmmm no jest to jakaś myśl ;) czyli mam 30 dni na zwrot, ot tak bez powodu? że np. się rozmyśliłam?
dowiedz się ile masz w zarze na zwrot :D wydaje mi się że tam 30dni było ale pewnosci nie mam
możesz kupić i nieużywaną oddać bez powodu :D

inkageo

Tak, 30 dni.

Dodany tekst: 18 Maj 2012, 09:15:46

Szczytem by było oddać jak już będzie przeceniona i powiedzieć, żeby pani nie odwieszała, bo Ty od razu kupujesz  :rotfl: :rotfl:

Magdalińska przypomnij jakie buty :) Ja też kocham paczkomaty i wiadomości od inpostu D
Imagine there is no hate

Kasia

Cytat: inkageo w 18 Maj 2012, 10:14:22Szczytem by było oddać jak już będzie przeceniona i powiedzieć, żeby pani nie odwieszała, bo Ty od razu kupujesz  rotfl rotfl
no to byłoby dobre :D lol

ishka82

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

magdalinska

golinda

i jak? zadowolona jesteś?

magdalinska

fajne są, bardzo ładne. troche za luzne z przodu, noga mi podjezdza, ale moze wkładka zelowa poprawie :)

zuzia

Cytat: inkageo w 18 Maj 2012, 10:14:22Szczytem by było oddać jak już będzie przeceniona i powiedzieć, żeby pani nie odwieszała, bo Ty od razu kupujesz  rotfl rotfl
u nich się tak chyba nie da