buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Nie dajesz stopom odpocząć :D
Imagine there is no hate

damka

wrobelek0403

ech, chciałam kupic te granatowe, ale juz nie ma rozmiaru :(

http://www.e-venezia.pl/espadryle-na-koturnie-p-3061-104-14.17.18.104.html#

myslicie, ze turkus tez mi bedzie pasował tak na codzien np do pracy??
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Ja się w sumie zastanawiam, czy one się do pracy nadają.. Ale znając życie to w moich pomarańczowych polecę już pierwszego dnia :D
Ten niebieski jest śliczny :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

lece zaraz przymierzyc i obejrzec kolor na zywo.

ja ostatnio mocno obnizyłam standardy chodzenia do pracy ;) głównie jezdze na rowerze, wiec w spodniach, a wyższe buty trzymam w szafie w pracy :D

Dodany tekst: 13 Maj 2012, 18:30:37

no i dupa :/ palce mi wylatają przez ta dziura lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 13 Maj 2012, 16:46:45palce mi wylatają

przepraszam, ale to bylo silniejsze ode mnie lol lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 13 Maj 2012, 19:33:49

przepraszam, ale to bylo silniejsze ode mnie lol lol lol

lol lol a tak mi sie napisało po kargulowemu :D

inkageo

Z tych z venezii wylatają? O cholera!
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo no :( moze to tez wynikac z tego, ze ja mam dosc mocne haluksy i te paluchy nie za bardzo sie trzymają. ale mierzyłam bardzo podobne, z minimalnie mniejszą dziurą TH i nic nie wylatywało. no, tyle ze było 3 razy drozsze lol lol

goga

Cytat: wrobelek0403 w 13 Maj 2012, 20:50:47te paluchy nie za bardzo sie trzymają

przyklej ;)  TH są bardzo ładne i podobne do większości  - ale za flagę na bucie dać tyle kasy... 
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

inkageo

Na eobuwiu TH są po 199 zł ;) Tylko rozmiary już przebrane..
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: goga w 13 Maj 2012, 19:52:50

przyklej ;)  TH są bardzo ładne i podobne do większości  - ale za flagę na bucie dać tyle kasy... 

no dokładnie,  300 zł za szmaciane buty??? chyba ktos na głowe upadł :padam:

te mierzyłam
http://www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/921c2b39d4d8fe55532562b75b2a0d12.html

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 13 Maj 2012, 20:55:58no dokładnie,  300 zł za szmaciane buty??? chyba ktos na głowe upadł padam

ale jakie one są wygodne! jak przymierzyłam, to moje stopy czuły się jak na niebiańskiej łące... :)

golinda

a mi te środkowe, ale w wersji róż/turkus

szelma

No chodziło mi o te ostatnie ogólnie - te kosztują 40 funtów, a pozostałe 20 kilka, kurde ;). I róż/turkus mi się w ogóle nie wyświetla jako opcja, więc pewnie już ich w ogóle nie ma :(. Ale czarne też są fajne.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

szelma

Te właśnie.

Dodany tekst: 14 Maj 2012, 08:52:01

Ale, kurde, chciałam coś po taniości ;). A 40 funtów to jednak sporo. A wczorajszy durny kod asosowy nie działał na buty...

szelma

Brałam je pod uwage, ale trochę ortopedyczne są ;).

iksa_nl

te co pokazalas wczesniej lepsze imo
te Aldo.