buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

ddu

justynaaaa2 baaaaardzo ładne!!!! zobaczę w wawie  bighug  :beer:

justynaaaa2

ddu ja je widziałam teraz w zarze, one są na tym dziale młodzieżowym
przynajmniej w galerii mokotów tam stały :)

konwalia

ddu tego typu są tez fajne w deichmannie z kolorową tasiemka zamiast sznurówki

ddu

u nas starówka umiera/. nawet deichmann się wyprowadził gdzieś na wywiejewo...

moja siostra dziś przyjeżdża. jak hela jutro uśnie, to może skoczę tramwajem do jednej z licznych pustych galerii w tym mieście...

aniak1211

Cytat: ddu w 25 Kwi 2012, 11:09:23u nas starówka umiera/. nawet deichmann się wyprowadził gdzieś na wywiejewo...
Pewnie chodzi o wysokosc czynszu;)
W naszym miasteczku w rynku juz same banki i miesne zostaly:D
Kiedys bylo pelno fajnych sklepow,
ale wysokosc czynszu porownywalna z Wroclawiem a zarobki duuzo nizsze;D

szelma

Cytat: abkasia w 24 Kwi 2012, 19:13:28do sukienki sobie ich nie wyobrazam..

Ja noszę te o do sukienki: http://loft37.pl/pl/p/Mini/196 Tylko tasiemki mam czarne w kropki - a nie takie brązowawe.

Moja koleżanka ma z kolei takie brązowe jak te z linka Justyny:http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012/189511/630171/DERBY%2BZAMSZ
Tylko ma brązowe skórzane a nie zamszowe. I też nosi do spódnic i sukienek.

Mnie tam się podoba :)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

magdalinska

niewiemjaka

http://www.funindesign.pl/www/ haha wlasnie sie jarnelam ze ten koles na foto to u nas pracuje lol

magdalinska  :thumbup: oby byly dobre bo sa fajne :)

ddu

ja już pytałam, te fundesign są fajne? ktoś je ma?

u mnie odpada w sumie kupowanie przez net, mam wąską stopę, z kt spada większość butów
magda, fajne te pierwsze!

szelma, piękne twoje lofty, pięęęękne!

szelma

Uwielbiam je po prostu :D. I są boskie do wszystkiego, moim skromnym zdaniem :D.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

mayagaramond

Cytat: ddu w 24 Kwi 2012, 20:46:54
maya, no proszę cię, ja piszę, że mnie na lofty nie stać, a ty mi tu buty za tysiące pokazujesz :P

ale przeciez pokazuje stylizacje, a nie konkretny model ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

feeling.good

do mnie właśnie przyszły te turkusowe niewiemjakiej, ale niestety za małe :(

niewiemjaka

feeling aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja wlasnie magdalinskiej objasnilam jakie to one duże są lol

magdalinska

feeling.good

haha. Muszę zmierzyć wkładkę tego buta. Zamówiłam 38 i są za krótkie. W palec cisna. Obawiam się, że mogą Nie trzymać rozmiarówki, ale chyba jeszcze z nimi zaryzykuję :)

magdalinska

ja niebieskie wziełam 37, a pomaranczowe 38, zazwyczaj nosze 37 i 24cm wkładka, mam nadz ze beda dobre  :pray:

aja

Cytat: ddu w 25 Kwi 2012, 12:27:33ktoś je ma?
ja mam dwie pary
z bootków jestem zadowolona ale ze szpilet srednio bo sa dosc masywne i mi srednio pasuja ale trzeba przyznac ze nawet wygodne

feeling.good

Cytat: magdalinska w 25 Kwi 2012, 14:45:50
ja niebieskie wziełam 37, a pomaranczowe 38, zazwyczaj nosze 37 i 24cm wkładka, mam nadz ze beda dobre  :pray:

ja wzięłam 38, niby wkładka 24, a teraz zmierzyłam i ma 23 cm. Nie wiem teraz jaki rozmiar wziąć. Czy 0,5 cm uratuje...

ddu

Chermelle

golinda fajne te białe

ciekawe czy wygodne

magdalinska

przyszły buty :) chyba dobre, granatowe mniejsze, pomaranczowe luzniejsze, ale zostawiam, najwyzej do nich sobie dam na piete taki zelowy pasek i bedzie ok :)

Dodany tekst: 26 Kwi 2012, 14:26:15

chyba jednak odsyłam te buty. pomaranczowe za szerokie, takie człapaki, granatowe troszke za ciasne :(

aniak1211

magdalinska
jaki nosisz rozmiar a jaki kupilas???

magdalinska

nosze 37, wkładka 24. Te pomaranczowe wziełam 38 - wkładka 24 i one są dobre na długosc, ale za szerokie, bo mam stope dosc waska. A granatowe 37 z wkładka 23.5 i są za małe