buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

kometarz niezly :D :D ja rano raczej jak w tym komentarzu lol lol

za to sweter mi sie niesamowicie podoba, i znow kurde nie mam cubusa w pozku :crying:

Dodany tekst: 03 Kwi 2012, 14:14:25

a te jej buty, to takie raczej baleriny :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

damka

zamówiłam właśnie te buty z topshop :)

znów obcasy...

salsa

Cytat: wrobelek0403 w 03 Kwi 2012, 15:13:48za to sweter mi sie niesamowicie podoba, i znow kurde nie mam cubusa w pozku
ciesz sie \kasy nie wydasz :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

emcia

nawet kot jest pastelowy :D

Dodany tekst: 03 Kwi 2012, 14:27:33

Cytat: wrobelek0403 w 03 Kwi 2012, 14:13:48
kometarz niezly :D :D ja rano raczej jak w tym komentarzu lol lol

za to sweter mi sie niesamowicie podoba, i znow kurde nie mam cubusa w pozku :crying:

Dodany tekst: 03 Kwi 2012, 13:14:25

a te jej buty, to takie raczej baleriny :knuje:
masz w Lublinie :)

mayagaramond

Cytat: golinda w 03 Kwi 2012, 15:05:14bo zdjęcia ma zrobione super, widać, że tam i dobry fotograf jest i porządne światło
nie jakieś z komórki, których nikt nie chciałby oglądać

przecież zdjęcia podpisane są: kurtka H&M 59zł, a nie: deptak w Sopocie, 11:00, kubek kawy Starbuck's etc. etc.

:beer: :beer:

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Cytat: salsa w 03 Kwi 2012, 14:26:06
ciesz sie \kasy nie wydasz :D

eeee, juz mi sie odpodobał, wisi na plecach :D

emcia, dzieki :beer: zajrze sobie w piatek :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

jo_miekka

golinda

byłam na marywilskiej po jedzenie i poglądowo przymierzyłam jakieś mokasyny

no szczyt seksu to to nie jest lol

inkageo

A ja pamiętam wakacje nad polskim morzem, lipiec, 12 stopni, deszcz, kurtka, szalik i baleriny na bose stopy - to jedyny seksi element tej stylizacji :D

Dodany tekst: wto, 3 kwi 2012, 15:15:12

O proszę :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo twardzielka jestes, na plazy w piptołach :D

ja mierzyłam dzis takie: http://www.cozabuty.pl/product-pol-4085-Czolenka-Caprice-29300.html matko, jakie one sa wygodne :dreaming:

sa tez czerwone http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-36651-Polbuty-CAPRICE-9-29300-28-Red-500.html

co myslicie?

inkageo

Wróbelku nieeee! Babciowe!
Te z mango lepsze..też o nich myślę, może jutro je znajdę w sklepie.
Imagine there is no hate

ishka82

wrobelek0403, ja mam płaskie buty Caprice, są absolutnie cudowne i najwygodniejsze jakie miałam ;) są już zniszczone na maksa, ale nie umiem ich wywalić ;D

wrobelek0403

inkageo te z mango to imprezowe, prócz tego szukam czegos do pracy.

wrobelek0403

ishka82 jak je wsadziłam, miałam ochote w nich wyjsc ze sklepu :D

moze zamowie przez net i sie zastanowie w domu, czy mi pasują :knuje:

Dodany tekst: 03 Kwi 2012, 20:50:22

mobka całkiem sympatyczne, takie akurat do biegania  :thumbup:

inkageo

Cytat: wrobelek0403 w 03 Kwi 2012, 21:48:57ishka82 jak je wsadziłam, miałam ochote w nich wyjsc ze sklepu Cheesy
Takie najczęściej później się rozbijają i kłapią :D Trzeba je przytrzymywać kurczowo palcami :D
Imagine there is no hate

mobka

Te mnie kusza jeszcze: http://www.e-rylko.com/produkt/z6tj6t1_y88/1407/cat/35/c/0/r/0/k/0/pp/22

Dodany tekst: 03 Kwi 2012, 21:36:39

Cytat: wrobelek0403 w 03 Kwi 2012, 21:48:57mobka całkiem sympatyczne, takie akurat do biegania
Taaaa, szczegolnie, ze ja jestem wyznania plaskobutowego :D Ale ze tesciowa dala kase w prezensie urodzinowo-imieninowym, to zaryzykowalam :D Najwyzej bede tylko w pracy w nich chodzic ;D

zosia2007

wrobelku bylam w mango i mierzylam te buty, jak dla mnie ok, obcas niski, wygodne ale strasznie niestabilne, jakos mocno sie na boki telepaly. nie moglabym w nich chodzic na codzien, na impreze ok ;)
byly jeszcze podobne, tansze, cos kolo 169 pln ale chyba nie ze skory bo strasznie sztywne

konwalia

mobka te pierwsze fajne, te ryłki, jak to ryłko mi się nie podobają

wczoraj przyszły moje tenisówki th i są super-ale całe szczescie, ze wzięłam 37, nie wiem czemu th wypada zawsze rozmiar większy

wrobelek0403

zosia2007 dzieki  :beer: zamowie i najwyzej zwroce :)

niewiemjaka

Cytat: wrobelek0403 w 03 Kwi 2012, 21:48:57mobka całkiem sympatyczne, takie akurat do biegania
lol taaaa chyba do stania :d
mobka fajne te butki, ja tez płaskobutowa jeszcze, więc napisz pozniej jak ci sie w nij pomyka :)

wrobelek0403

golinda

zgadzam się, widziałam je wczoraj
tragedia...

a ja kupiłam baleriny, jestem w nich dzisiaj w pracy, wszyscy patrzą na mnie jak na freaka :D