buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

Cytat: golinda w 18 Sty 2012, 09:14:56ale nie aż taka jak te buty

buty sa zajebiste, rockowe ;D

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

siog

w marcu lub kwietniu bede w hiszpanii i juz wiem nawet jakie buty kupie  :rotfl: te na pewno
http://www.lorisshoes.com/shcz-chelsea.html?from=65&source=shopstyle

no i mam na oku juz te
http://www.net-a-porter.com/product/178362

mayagaramond

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

siog

ja bardzo polecam te buty Schutz. to brazylijska firma, sa piekne i super wygodne. ceny tez sa ok. mozna kupic online. kupuje je w hiszpanii ale widze ze bez problemu mozna kupic w necie.

http://loja.schutz.com.br/

Nella

Te zielone - przeurocze! I mega oryginalne, bardzo fajne :)

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

iksa_nl

Te pierwsze to wydaje mi sie, ze ten "sznurek" przy podeszwie bedzie stale brudny/zakurzony i nie bedzie sie ladnie prezentowal.
Drugie fajne, fajne :) szkoda, ze na moje grube nogi by sie nie nadawaly.
Trzecie hmm, "tylko" ok.

Ale ja sie nie znam ;)

ziuta

Cytat: Alexis w 27 Sty 2012, 12:53:15
wygląda jakby się poluzował
albo złamał i ktoś go potem dokleił, ale krzywo ;D

mary

Cytat: Alexis w 27 Sty 2012, 12:40:08pierwsze oczywiście kojarzą mi się z butami sprzątaczek LOL
czyżby Alexis to G.? Bo te określenie buty sprzątaczek kojarzy mi się jednoznacznie? ;)

zuzia

mary,
golinda to golinda, a alexis to alexis.
poza tym golinda jest jedyna i niepowtarzalna!

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

niewiemjaka

Cytat: siog w 26 Sty 2012, 23:18:59http://www.farfetch.com/shopping/women/manolo-blahnik-heron-pump-item-10139460.aspx
sporo sie na nich dzieje ;> za ładne! :D
A czy nie ma takiej maxymy, że to nie buty powinny zwracać uwagę tylko sukienka ? :knuje:
siog Ty jestes zakochana w butach to pewnie powiesz że odwrotnie lol ale.. ? :knuje:

wróbelek lol lol

yoy

wrobelek0403
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

a powiedzcie mi, czy buty na platformie(+obcas) są wygodne? Bo albo jestem beztalenciem, jesli chodzi o chodzenie w tym czymś, albo to kwestia przyzwyczajenia...

wrobelek0403

mnie sie niesamowicie podoba kolor w tych Manolo, ale cos ten obcas nie do konca przemyslany :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

magoo

Cytat: wrobelek0403 w 27 Sty 2012, 16:43:55
mnie sie niesamowicie podoba kolor w tych Manolo, ale cos ten obcas nie do konca przemyslany :knuje:
o pod tym moge się podpisać :)

wrobelek0403

te sa piekne :dreaming:

http://www.farfetch.com/shopping/women/manolo-blahnik-erratic-pump-item-10139467.aspx

Dodany tekst: 27 Sty 2012, 16:48:41

Cytat: yoy w 27 Sty 2012, 16:43:47a powiedzcie mi, czy buty na platformie(+obcas) są wygodne? Bo albo jestem beztalenciem, jesli chodzi o chodzenie w tym czymś, albo to kwestia przyzwyczajenia...

mysle, ze to kwestia przyzwyczajenia, ja mam kozaki platforma plus obcas, ale nie szpila tylko zwykły i dzieki temu nie czuje sie tak wysokosci obcasa.