buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziuta

nie wiem, czy akurat o to chodzi magoo, ale może coś takiego?

mobka

Cytat: ziuta w 14 Gru 2011, 21:37:55
nie wiem, czy akurat o to chodzi magoo, ale może coś takiego?

Te moge rozwazyc (zobaczyc jak na nodze wygladaja).

inkageo

A coś takiego? Teraz modne. Ja rozważałam do jazdy autem, ale kurcze te akurat nie są ze skóry..

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1701322
Imagine there is no hate

mobka

Ni epodobaja mi sie, sa za, hmmm, malo eleganckie i za bogate ;) Cos bardzije klasycznego bym chciala, albo typowo luzackiego jak emu ;D Takie cos posrednie mam, co prawda 2 sezonowe, ale mam. Choc moze jeszcze bardziej codzienne sa te co mam ;D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ziuta w 14 Gru 2011, 21:10:18
Ja tego naprawdę nie rozumiem ;D Przecież generalnie im dłuższa cholewka, tym bardziej wydłuża, a im krótsza, tym bardziej tnie, czyli skraca, nie? :hmm:
a i wlasnie dziwna rzecz - moje emu chcialam te najwyzsze, zeby nie skracalo - mierzylam najwyzsze i juz mialam wychodzic, bo wygladalam jak kurdupel w murzynskich wlochaczach takich, co do tancow zakladaja ;) jeszcze ostatkiem sil zalozylam te krotsze i te nie skracaly ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ziuta

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Gru 2011, 22:46:51wygladalam jak kurdupel w murzynskich wlochaczach takich, co do tancow zakladaja
lol
a to ja się widać na emu nie znam ;D

Kasia

mobka a w pracy zmieniasz buty? Bo jak nie to możesz oficerki to spodni rybaczek zakładać :)

konwalia

mobka idz znmierzyc mniejsze emu, je naprawde trzeba rozmiar mniejsze brac, ja mam 4, a zwykle nosze 38 i tak sie ubiły, ze nawet mam luz(a byly lekko ciasne przy zakupie)
albo zamów uggi

mayagaramond

Przyszly moje czerwone szpilki ;D Piekne i rozmiar dobry ;D ;D

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mobka

Cytat: Kasia w 14 Gru 2011, 23:44:02
mobka a w pracy zmieniasz buty? Bo jak nie to możesz oficerki to spodni rybaczek zakładać :)
Nie zmieniam, ale moge mzieniac, zdarza sie, ze ganiam w pracy bez butow ;) Mamy wykladzine dywanowa ;) Tylko jak poza moje pomieszczenie wychodze, to buty zakladam ;)

Konwalia, ale ja juz czulam ciasnosc w palcach. Obawiam sie, ze jak wzielabym mniejsze, to by mnie gniotly, to raz, a dwa, ze zaraz palcami bym je wypchala z przodu.

Dodany tekst: 15 Gru 2011, 12:18:29

A i Kasia - rybaczek tez nie posiadam :D

mayagaramond

Cytat: golinda w 15 Gru 2011, 12:20:18no może jakieś foto?!?!?!

Moze ;) Ale nie teraz, bo jestem w pracy.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

Cytat: golinda w 15 Gru 2011, 12:47:49mi zawsze kolega robi zdjęcia

No wlasnie, mi, a nie butom ;) ;)

mayagaramond

Cytat: golinda w 15 Gru 2011, 13:07:14nie nie, on moim butom właśnie robi

zartowalam :) Nie robimy tu sobie zdjec :) I na pewno nie bede nikogo prosic, zeby sfotografowal mnie w butach. To jedna z rzeczy, ktorych w biurze nie robie ;)

damka

inkageo

Imagine there is no hate

fasolka1980

damka

słuchajcie 10 godzin w pracy, co prawda wiecej siedze, ale sa naprawde wygodne !

aja

bardzo fanie wygladaą ale faktycznie wysokie

aniak1211

damka
Super:)
Chciałbym umieć w takich chodzić ;)

mayagaramond

A tu moje czerwone na nodze:

inkageo

Imagine there is no hate

niewiemjaka

maya z tych trzech twoja noga najpiekniejsza :)

mayagaramond

Cytat: niewiemjaka w 23 Gru 2011, 15:38:17maya z tych trzech twoja noga najpiekniejsza

dziekuje, ale jesli np. wstawie Elle MacPherson to tez moje beda najladniejsze? ;) ;) 

niewiemjaka

Cytat: mayagaramond w 23 Gru 2011, 15:52:50to tez moje beda najladniejsze?
no ba! takie same! masz piekna noge! :) chyba ze podstawilas cudzeska na tym foto :mocking:

mayagaramond

Cytat: niewiemjaka w 23 Gru 2011, 15:54:02no ba! takie same! masz piekna noge! Smiley chyba ze podstawilas cudzeska na tym foto

moja wlasna krew i miesko ;) I kosci lol

W but 36 malo kto wejdzie lol