buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

Chermelle

tez by mi sie przydaly czerwone ;)

te co golinda kiedys wkleila sa fajne http://shop.mango.com/PL/p/mango/shoes/sandals--pumps/shiny-pumps/?id=53620037_03

ale nei wiem czy sa w sklepach bo ja musze dotknąć ;) i przymierzyc

Dodany tekst: 12 Gru 2011, 11:18:03

na www juz niedostepne chyba  :hmm:

mayagaramond

Cytat: Chermelle w 12 Gru 2011, 11:17:15te co golinda kiedys wkleila sa fajne http://shop.mango.com/PL/p/mango/shoes/sandals--pumps/shiny-pumps/?id=53620037_03

fason maja fajny, ale nie sa ze skory (tylko wkladka wewnetrzna jest skorzana).
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

Cytat: golinda w 12 Gru 2011, 13:33:52nie widać tego, nie wyglądają plastikowo

mi nie chodzi o wyglad, poprostu wole skore i staram sie (bo nie zawsze mi wychodzi ;)) nie kupowac ze sztucznej skory. Takie male zboczenie ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

elfana

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

salsa

Cytat: damka w 14 Gru 2011, 08:44:13
dziś pójde zobaczyc czy są

piękne

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-I2011/120003/630907/PATENT%2BLEATHER%2BPLATFORM%2BCOURT%2BSHOE
hmmmmm
jak dla mnie okurwiaste (nie obraź sie ale naprawdę nie znam lepszego słowa zeby określic mój odbiór )

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

Cytat: salsa w 14 Gru 2011, 13:23:01jak dla mnie okurwiaste

lol lol

mnie sie skojarzyły z Dodą (pisenkarką ;) )
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Dla mnie too much: platforma, lakier i metalowy obcas.

damka

juz je mam :)

jakoś nie mogłam sie powstrzymać :)

konwalia

ja mam jak maya, staram sie skórzane kupoiwac, dlatego lakierki trafiam sporadycznie, bo skora lakierowana jest mniej popularna niz sztuczna
za to lubie szmaciaki, chetnie ze skorzana wkladka

niewiemjaka

damka pokaz fotke na nodze! jak sie stąpa ?

mobka

POtrzebuje kozaki i nic mi sie nie podoba  :crying: :crying: Choc w sumie powinnam zaczac od tego, ze nie wiem co chce ;D Odeslalam Emu i cos czuje, ze nic innego nie znajde... bo ja taka emu'owa jestem ;) W sensie idealnie sie w moja stylistyke wpisuja, ale co poradze ze klapia  :crying: DLaczego nie chodze na obcasie i nei mam szczuplej lydki  :crying: :crying:

ziuta

mobka, ale teraz w sklepach jest pełno kozaków na płaskim obcasie i z szeroką cholewką, serio ;D

mobka

Cytat: golinda w 14 Gru 2011, 20:35:35
mobka, a nie sądzisz, że emu cię skrócą i poszerzą?
ja bym się czuła w emu jak mała kaczka z za dużym kuprem :D

Nie boje sie, one wcale takie szerokie nie sa. I ledwo nad kostke siegaly. O to sie boje, jesli chodzi o wszelkie kozaki z cholewka do kolan (badz ciut przed).

Dodany tekst: 14 Gru 2011, 20:55:53

Cytat: ziuta w 14 Gru 2011, 19:53:54z szeroką cholewką
Uwierz mi, nei tak szeroka :D

ziuta

Cytat: mobka w 14 Gru 2011, 20:55:37O to sie boje, jesli chodzi o wszelkie kozaki z cholewka do kolan (badz ciut przed).
Ja tego naprawdę nie rozumiem ;D Przecież generalnie im dłuższa cholewka, tym bardziej wydłuża, a im krótsza, tym bardziej tnie, czyli skraca, nie? :hmm:

magoo

mobka ja mam krótkie nogi, raczej grubsze niż smukłe i w życiu bym nie kupiła emu/uggów
wg mnie nadają sie one tylko do szczupłych, długich nóg

jeżeli potrzebujesz butów do spodni to poszukałabym fajnych botków na obcasie, a jezeli chcesz płaskie to sztybletów (ale tu zwróciłabym uwagę na fason, żeby były takie zgrabne, kobiece, a nie w męskim stylu)

mobka

Sztyblety mi sie w obole nie podobaja, botki na obcasie ze wzgledu na obsac odpadaja. Zostaja mi ewentualnie ofcerki na szerokim obcasie. Tylk opo kij mi oficerki, jak ja spodni w nie nie wloze.... chyba przelatam zime w trampkach ;D

ziuta

mobka a czemu w emu możesz włożyć spodnie, a w oficerki nie?

mobka

A czy ja pisalam, ze w Emu spodnie bym wkladala :D Ja mam wszystkie boot cuty i pewnie jakbym emu zostawila, to nosilabym je na wierzch (w sensie spodnie). Jak wkladalam, to sie za bardzo marszczyly)
W oficerki nei wsadze, bo naprawde nie ma oficerek z tak szerokimi cholewkami ;D

mobka

Cytat: ziuta w 14 Gru 2011, 21:27:52
eee no, emu pod spodnie to też raczej bez sensu ;)
W emu mialo byc cieplo. I byc moze zainwestowalabym w jakies swetrowe sukienki,legginsy,rajstopy grube... ale do moich spodni pewnie nosilabym pod spod (to nie byly dlugie, tylko krotkie emu ;))

magoo

mobka a krótkie buty, takie wyglądające jak oficerki, ale bez cholewki?

mobka

Cytat: magoo w 14 Gru 2011, 21:31:29
mobka a krótkie buty, takie wyglądające jak oficerki, ale bez cholewki?

Hmmm, taki bardzije kowbojki? Tez chyba nie. No mowie, nie mam pomyslu na kozaki ;D