buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

mobka

Te brazowe bardoz mi sie podobaja, buuuu czemu mam gruba lydke i jestem niska  :crying: :crying:

magdalinska

inkageo

Przyszły botki z asos, bardzo mi się podobają :) Tylko zdjęcie kiepskie, ciemno dzisiaj..
Imagine there is no hate

fasolka1980

mobka - a co ma tu niski wzrost do rzeczy? Ja tez jestem kurduplem i pomykam w oficerkach

niewiemjaka

mobka

Cytat: fasolka1980 w 22 Lis 2011, 10:17:08
mobka - a co ma tu niski wzrost do rzeczy? Ja tez jestem kurduplem i pomykam w oficerkach
Ale niski wzrost i pare kilo za duzo i sie jeszcze bardziej kurduplastym wydaje ;) Poza tym mi sie podobaja takie pod samo kolano, blizej im do muszkieterek pewnie, wiec obawiam sie, ze moglyby miec cholewki za dlugie.

magdalinska

mobka ja jest mała i mam pare kg za duzo i chodze w oficerkach. jak sie odpowiednio dobierze góre to jest (chyba ;) ) ok. no ale mam bardziej klasyczne,nie pod samo kolano

ziuta

mobka takie wysokie buty imo idealnie wyszczuplają nogę i naprawdę mocno wydłużają, także nie widzę problemu ;D

wrobelek0403

mika super obie pary, zwłaszcza ze z klamerkami  :thumbup:  :thumbup:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

Cytat: golinda w 22 Lis 2011, 11:09:50
ziuta to wie, bo potrzebuje wydłużenia i wyszczuplenia :D
pudło! ziuta to wie, bo się wkurza, że jej wydłużają i wyszczuplają :D

mary

Ziuta, Ty wiesz ile dziewczyn by chciało móc się wkurzać z takiego powodu? ;)

ziuta

Cytat: mary_popins w 22 Lis 2011, 15:12:42
Ziuta, Ty wiesz ile dziewczyn by chciało móc się wkurzać z takiego powodu? ;)
wiesz, każdy ma swoje własne powody do narzekań ;D bardziej lub mniej uzasadnione ;)

abkasia

Cytat: ziuta w 22 Lis 2011, 15:19:20
wiesz, każdy ma swoje własne powody do narzekań ;D bardziej lub mniej uzasadnione ;)
dokladnie!
ja tam Cie rozumiem, ze moze CI twoj wzrost prrzeszkadzac...
nie mowie, ze wg mnei jest on zly, ael rozumiem, ze czasem moze prrzeszkadzac...

mary

Siog, ja nie widziałam, ale chętnie zobaczę na Twoich nogach, jak je już kupisz ;)
W ogóle to ja stanowczo jestem ZA abyś pokazywała siebie w tych wszystkich ciuchach i butach, które kupujesz  :thumbup:

siog

juz w De jak bede miala mnostwo czasu i dziecko w przedszkolu to jak najbardziej:)

mary

a kiedy to będzie? mam nadzieję, że nie każesz długo czekać ;)

ddu

inka, bardzo fajne botki
chyba 1. na świecie, kt podobają mi się na tyle, że sama bym chciała ;)

inkageo

Dzięki :) A śmiać mi się chciało, bo kupione na asos, firma duńska, a made in Poland :D
Imagine there is no hate

ddu

o, daleką drogę pokonały, dookoła świata w drodze do inkowej szafy

elve

Zastanawiam się nad tymi ładnie na nodze leżą:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

elvelve
Mnie sie podobaja:)

marax

ladne tylko skórzany obcas bardzo delikatny i niepraktyczny