buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

aniak1211

siog
Kiedy przeprowadzka???

siog

po swietach, jak dozyje! dzisiaj mialam 10 house viewings  :headbang: i jeszcze jutro i w sobote caly pol dnia.. juz chyba dwa dni nie jadlam  :rotfl: :rotfl:

aniak1211

To szybko;)
A w ktorym rejonie?
co prawda nidy nie bylam w niemczech,ale w mojej rodzince wiekszosc kobiet opiekuje sie babuszkami;)

Kasia

Cytat: justynaaaa2 w 09 Lis 2011, 21:38:26
kupiłam te botki co się golindzie podobały w zarze
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118149/454536/HIGH%2BHEEL%2BANKLE%2BBOOT%2BWITH%2BZIP

nie mam ani jednych butów tego typu, same ściachane cichobiego na spacer z psem, do ludzi kiepsko się nadające  :blush:

kozaków nie ma w necie, ale jak się zbiorę to zrobię fotę :)

i kurtka (wątek trochę nie ten)
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/126502/386306/SHORT%2BFUR%2BQUILTED%2BANORAK

justa super zakupy :) kurtki zarowe uwielbiam :) w mojej tez przydałby sie kaptur :hmm:

justynaaaa2

Cytat: golinda w 11 Lis 2011, 11:26:29
w kurtce pasek bym od razu wywaliła - ale pewnie mówię ze złości, że justa ma "moje" buty ;)

(ja swoją noszę bez paska, jakoś mi to tandetnie wyglądało)
:D jeszcze w niej nie chodzę, jak zacznę to ocenię jak lepiej ;)
aaa i ona nie jest w ogóle błyszcząca tylko matowa i w dotyku nie taka śliska tylko jakby zamszowa  :hmm:
no i ten kaptur mi się podobał z futrem :D

a buty są super ;) byłam w nich wczoraj na imprezie i nawet jak dla mnie, "bezobcasowej" osoby są bardzo wygodne i stabilne :)

justynaaaa2

golinda zrobiłam foty na nodze :) jakość taka sobie bo to telefonem i nie śmiać się z moich czerwonych skarpet :D

claridad

Fajnie wyglądają  :thumbup: :thumbup: i ten obcas faktycznie wygląda jakoś tak... komfortowo :)

zuzia

Cytat: golinda w 12 Lis 2011, 12:51:59dzisiaj zresztą zerknę na nie w Zarze
zerknij, zerknij
moze i ja się skuszę :D

inkageo

Kryzys kozakowy :( Ja do tej pory chodziłam w letnich butach, ale chyba koniec tego dobrego ;) Wczoraj miałam na nogach tenisówki, a było -4 wieczorem.. Powyciągałam buty i nie jest dobrze..
Zastanawiam się co z tymi zrobić, mają już 6 lat obie pary.. Czarne to taniocha z zary (wyprzedaż), brązowe były 6 razy droższe i są z fajnej skóry, no ale chyba strasznie już niemodne :( Aj, aj, aj...
Imagine there is no hate

inkageo

A nie takie kowbojskie trochę? No nie wiem.. Jak je założyłam to pomyślałam, że kowbojskie :D A szkoda mi trochę na allegro wrzucać, bo właśnie porządne są..
Imagine there is no hate

inkageo

Cytat: golinda w 12 Lis 2011, 17:43:07
widzę, że masz jakąś traumę kowbojską :D
Nie lubię westernów :D

Z bardziej współczesnych butów, to mam fajne oficerki, szpile z asosa (ale one nie są wygodne, tylko na pokaz się nadają) i zamówiłam botki, na które czekam. I tak mam wrażenie, że nie mam w czym chodzić ;)
Imagine there is no hate

justynaaaa2

inkageo te brązowe są bardzo fajne :) czemu niemodne ;)
ja teraz też nabyłam takie jasno brązowe, świetny jest ten kolory i do jeansów fajnie wygląda i jasnych i ciemnych :)

inkageo

No ale fason mają jakiś taki bulwiasty  :hmm:
Imagine there is no hate

justynaaaa2

Cytat: inkageo w 12 Lis 2011, 20:59:00
No ale fason mają jakiś taki bulwiasty  :hmm:
:rotfl: uwielbiam te twoje określenia :D
z góry mało który kozak wygląda dobrze, takie mam wrażenie ale te brązowe z boku super :)

mayagaramond

inkageo te brazowe sa super!!!

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Imagine there is no hate

ziuta

inkageo ja się w ostatnim czasie dużo nachodziłam po sklepach w poszukiwaniu kozaków i jakbyś mi powiedziała, że te brązowe są z tego sezonu, to spokojnie bym uwierzyła, dużo jest takiego fasonu w sklepach. Nawet mierzyłam bardzo bardzo podobne w venezii, właśnie z takimi klamrami. Fajne są.

inkageo

Imagine there is no hate

claridad

Cytat: golinda w 13 Lis 2011, 12:10:51
jakiś starobabowy obcas...

poza tym ja jakoś nie mam zaufania do tych polskich firm, szyją buty z grubej skóry, są rzadko wygodne
z czystej ciekawości, czym się wyróżnia starobabowy obcas?

inkageo

No obcas nie powala, ale takie jakieś zgrabniejsze są niż te moje stare dziady i kolor fajny ;)
Dobra jadę na zakupy, może coś znajdę :)
Imagine there is no hate

marax

w tamtym roku chyba sobie kupowalas jakies firmowe kozaki ? pamietam jakies takie czarne

rubin04

Marax, ile masz par kozaków?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

errata

ja man dwie + jedne saszki. musze kupić jedne typu oficerki.

marax

Cytat: rubin04 w 13 Lis 2011, 17:29:37
Marax, ile masz par kozaków?
par starych to moza mam z 3 ale chodze w jednych non stop :)

inkageo

Cytat: maraxela w 13 Lis 2011, 14:53:05
w tamtym roku chyba sobie kupowalas jakies firmowe kozaki ? pamietam jakies takie czarne
Tak, tak :) Wkleiłam zdjęcie wcześniej, czarne płaskie. Ale porządnych na obcasie nie mam, takich które by mi się w 100% podobały.. No tamte to już po 6 lat mają..
Imagine there is no hate