buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

może coś takiego, ale te zaokgarglenia mi sie nie podobaja
https://butylukow.pl/product-pol-13363-510-Polbuty-damskie-Lukbut.html
alebo takie
https://domodi.pl/buty/buty-damskie/buty-trekkingowe-damskie/polbuty-nagaba-054-czerwony_10863228
te drogie
https://pl.ecco.com/pl-PL/Damskie/ZOBACZ-WSZYSTKIE/product/5638401403/ECCO-SOFT-7-LADIES

kurde musze poczekac na inna czesc strefy do radzenia w tym watku, bo ta mnie nie rozumie lol

Justynna

niewiemjaka, ja niestety z tej części strefy, która nie rozumie :D

golinda

niewiemjaka, te ecco są najlepsze, ale one są przecież sportowe

i tak w ogóle to gdzie Ty chcesz to niby nosić?

niewiemjaka

te ecco sa idealne, tylko drogie :/ przydałyby mi się takie
golinda do dżinsów na co dzień
mokasyny mam

wrobelek0403

niewiemjaka, ja mam takie ecco. Bardzo wygodne, no ale to buty na dzialke sa albo na rower. Gdzie chcesz je nosic?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

trampki tez mam, chce nieprzemakalne :D w sensie bardziej skorzane

wrobelek na przykład do pracy ;)
wiem wiem, posypie sie teraz grad nieciekawych spojrzen :D ale ja nie chodze w spzilkach i w olowkowej sukience do pracy
czesto chodze w dzinsach, na przyklad dzisiaj :D i wkurza mnie to ze musze w ciagu dnai wyjsc i zamakaja mi czubki bo akurat deszcz popadał, bo glownie jezdze przeciez autem

golinda no to może i sportowe są, nie znam się :D po prostu nie chcę trampek i adidasow, te mi sie sportowo bardziej kojarzą :d takie pół-na pół, casualowe bardziej

wrobelek0403

niewiemjaka, ja tez chodze w jeansach do pracy. I mam do nich baleriny albo mokasyny, a jak leje to nosze kalosze ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

Te buty lasockiego sa po prostu brzydkie :blush:

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

niewiemjaka

Inka fajne :) szkoda ze nie ma granatu, moze te niebieskie obejrze :knuje:
Cumber super te Twoje

konwalia

Dla mnie do 👖 mokasyny,  baleriny,  derby
Ale nie takie.  Ps.  Ja też często noszę jeansy

marax

Te inki habrowe obyczaje lubię ten kolor . Są jakieś zniżki tam ?

niewiemjaka

takie tez mi sie podobaja

szkoda ze sa zamszowe..

ale faktycznie te buty znajduja sie w zakladkach 'sportowe' :D

zwierzatko_mojej_mamy

cumberland, tez kocham Jany ;) aczkolwiek fasony miewają rozne i trzeba sie naszukać, ale warto
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

niewiemjaka

marax, tez fajne, ale tenisówki takie z materiału już mam, chcę coś nieprzemakalne
ale spoko, jak odkryłam, że one sa w sportowych to już coś znajdę :D

dzięki!

cumberland

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 21 Sie 2017, 23:51:21
cumberland, tez kocham Jany ;) aczkolwiek fasony miewają rozne i trzeba sie naszukać, ale warto

One generalnie chyba sa w sekcji starobabowo/sanatoryjnej ze wzgledu na wygode, dlatego może z fasonami ciężko
Ale z takich sneakersowych biegowek to miałam w rece trzy fasony i musiałam nawet chwile podumac zeby wybrać 😉

golinda

Cytat: cumberland w 22 Sie 2017, 09:37:00One generalnie chyba sa w sekcji starobabowo/sanatoryjnej ze wzgledu na wygode

trochę też na wygląd, nie? ;)

golinda