buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

mayagaramond

zwierzatko_mojej_mamy moim zdaniem na nodze wyglądają świetnie.

Ja te chciałam,
http://m.asos.com/birkenstock/birkenstock-arizona-birko-shiny-snake-narrow-fit-flat-sandals/prd/7374044?clr=shinysnakeblackmu&SearchQuery=birkenstock&pgesize=38&pge=0&totalstyles=38&gridsize=2&gridrow=12&gridcolumn=2

ale operacji musiałam mieć fason z paskiem wokół kostki, dlatego wziełam te czarne.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Wiecie co, wracalam wlasnie przez Rynek do domu i sie przyjrzalam co nosza laski w piatkowy wieczor. No wiec kroluja tenisowki, tzw. adidasy, birkenstocki (sic!) i tego typu obuwie ortopedyczne :D szpilki z rzadka. Jestem w szoku :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

errata

Cytat: wrobelek0403 w 05 Sie 2017, 00:20:57birkenstocki

pewnie większość to turyści ;) Ja szpilek a wyjazdy nie zabieram :)

wrobelek0403

errata, Poznan to nie jest jakos wielce turystyczne miasto :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Bo Birkenstocki to teraz nowe Manolos :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

konwalia

A Poznań jak Berlin ;) ja w weekend generalnie mam mieć wygodnie, zdarzyło mi się iść z psem w spodniach od piżamy

errata

Cytat: wrobelek0403 w 07 Sie 2017, 21:57:35
errata, Poznan to nie jest jakos wielce turystyczne miasto :D

jak Żywiec jest to i Poznań musi być :D

wrobelek0403

errata, no prosze Cie. Zywiec - pikny i w otoczeniu gor :D a Poznan to nudy :D same emeryckie wycieczki widze lol

errata

Cytat: wrobelek0403 w 08 Sie 2017, 14:16:01
errata, no prosze Cie. Zywiec - pikny i w otoczeniu gor :D a Poznan to nudy :D same emeryckie wycieczki widze lol

Poznań też ma swój urok :) Koziołki i te sprawy :D

mayagaramond

wrobelek0403

A mnie ten zalew zlota i srebra zalamuje. Nic nie moge kupic bo wszystko sie blyszczy jak psu jajca :/

magdalinska

ja tak na wiosne miałam, nic nie kupiłam w końcu. czekam az sie moda zmieni ;) a w sumie nie, w zarze znalazłam te jasne, to chyba jedyne jakie były w innych kolorach

niewiemjaka

potrzebne mi półbuty na kiepska pogode, do dzinsow, sznurowane najlepiej, ktos cos ?
wszedzie tylko te koturny ..
te mi sie podobaja https://www.eobuwie.com.pl/polbuty-lasocki-wi12-cherry-09-granat.html?utm_source=domodi&utm_medium=cpc&utm_campaign=domodi
te sa fajne ale maja dziurki i sa czerwone https://www.eobuwie.com.pl/polbuty-lasocki-wi23-sara-01-czerwony.html?utm_source=domodi&utm_medium=cpc&utm_campaign=domodi
ale może coś ktoś widział mniej - trepowatego, ale jednoczesnie wygodnego :D

konwalia

Jak dla mnie nie,  ja kupiłam takie

wrobelek0403

konwalia, co to? Slabo widac ale kolor fajny :)

konwalia

Lofty,  upolowalam na olx

wrobelek0403

niewiemjaka

Ja potrzebuje sznurowane, nie wsuwane, bo stopy ze wsi :D
I nie tak przemakajace jak nubuk, wiec skorzane

inkageo

Niewiemjaka straszne wkleiłaś :D A conversy skórzane?
Imagine there is no hate

golinda

niewiemjaka, masakra! :D :D proszę Cię :D

niewiemjaka

golinda, no prosze Cie pokaz mi jakies fajne :D

Inkageo białe odpadaja, ale ogolnie te co wkleilas fajne

kurde poddaje sie, wszedzie sa oksfordy, albo lakierki, albo na koturnie itp, ja nie chce takich, chce tak pol na pol, nie elaganckie i nie sportowe

golinda

już mokasyny bylyby lepsze

tamte możesz do carrefoura na bemowie założyć spokojnie :D
ale dalej już nie wypada hahahha

niewiemjaka

ja wiem ze mokasyny lepsze :D ale tu chce sznurowane