Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

foszek

Sprobujcie kupic fajne buty dla dziewczynki, rozmiar 19 w rozsadnej cenie  :headbang:

elve

Obejrzałam wszystkie buty typu adidasy z adidasa, nike, i chyba pumy i wszystkie są plastikowe tj syntetyczne
Gdzie znajdę skórzane?
Tzn są nubukowe pumy, ale one są niepraktyczne

W Deichmannie już nic ciekawego nie ma :(
Te buty yoy mi się podobają

golinda

Cytat: foszek w 25 Mar 2012, 00:56:19Sprobujcie kupic fajne buty dla dziewczynki, rozmiar 19 w rozsadnej cenie  headbang

można, na yooxie jak mają przeceny :)
a nawet jak nie mają to ceny są (bywają) poniżej geoxa czy ecco, a pięknie wykonane, miękka skórka, wyprofilowane i ten włoski design :dreaming:

konwalia

ja dzis ogladałam clarksy w factory za 99zl, ale ze szukam miekkich butow clarksa do nauki chopdzenia TO PEWNIE NIE ZNAJDE, a przydałoby sie cos, bo Daga staje podwijajac jedna stopke, tak ze opiera sie na podbiciu(mega wysokim zreszta)

elve

konwalia a elefanten? mają bardzo miękką podeszwę, skórzane, nieprofilowane

konwalia

elve bede musiala isc zmierzyc elefanteny, myslalam o takim czyms http://allegro.pl/clarks-first-skorzane-polbuciki-3-5-g-i2218659029.html

tylko ona ma takie podbicie, ze zadnych niechodow nigdy nie zalozyla

elve

to bym tym bardziej na allegro nie kupowała
no i używane do anuki chodzenia... hmm (chyba ze to był tylko przykład)

idź, idź, wydaje mi się, że są naprawde niezłe

konwalia

używki nie-to przykład, byłam w factory, ale nie było nic na tyle miękkiego, zeby się nadało
raczej były takie klasyczne pierwsze buciki do chodzenia już

abkasia

Elve te pumy malego sa chyba ze skory...

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 20:58:27

Sa bardzo fajne maly nie chce chodzic w innych

elve

abkasia ale takich nigdzie nie znalazłam
wszystkie, które widziałam były z syntetykó

abkasia

Ja kupilam je w outlecie pumy w factory..

elve

patrzyłam w paru sportowych, ale nie było tych najmniejszych rozmiarów :(
mało mi czasu zostało

ishka82

elvelve, pumki Dominiki to też skóra ;) są bardzo wygodne, ona je uwielbia i o dziwo nawet z codziennymi kieckami się nie "gryzą" ;)

elve

ishka82

Cytat: elvelve w 26 Mar 2012, 21:34:13
ishka82 ale skórzane czy nubuk?
nubuk...doczytałam, że Ty nubuku nie chcesz

elve

nie chce, brudzi się i przemaka, chcę skórę
Anka spędza weekendy na wsi, a tam glina, stajnie, pola i lasy

OlaFasola

konwalia, ja ostatnio widziałam z elefantena 18-20 bardzo ładne i mięciutkie butki dziewczęce. Dodatkowo jakoś mocno poprzeceniane. Zobacz może coś ci podpasuje.

konwalia

Ola dzięki, pójdę
ale jaki rozmiar brać? wg miarki wychodzi 18, ale ona tylko wstaje i raczkuje

marcheewka

zastanawiam sie nad tymi butami, które pokazała yoy.
Te ccc, które kupiłam Oli są trochę za duże, jakoś tak nie podoba mi sie jak chodzi ( ściera czubki)
Buty są ze skóry - wierzch i śródek, ale one maja w środku taki nieładny zapach skóry, jak zdejmuje buty to dosyć czuć.
No i nie wiem, czy te yoy nie będą śmierdzieć, bo to ta sama półka cenowa jak widzę.

I jeszcze zapytam - na stopę długości 14,2 cm jaki rozmiar kupiłybyście? Jaką wkładkę? Bo już sama nie wiem. Mam 15 cm i chyba za duże.

foszek

znalazlam dzisiaj outlet Görtz we FFM i kupilam malej 2 pary bucikow na lato, przecenione na 23(primigi) i 19 €(super fit).
Z tym ze to wszystko nr 20 a ja dalej potrzebuje 19 z wysokim podbiciem :(

rilla

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 24 Mar 2012, 18:34:20
ja bylam w bartku i 189 zl za polbuty to chyba oni ocipieli do reszty, dziecko dostalo buty z CCC lol lol
mój tez za 89:) i co? odmowił ubrania! darl sie, ze chce zimowe no i musielismy mu ubrac.

elve

abkasia kupiłam Ance pumy, skórzane :beer:

konwalia

abkasia

konwalia

oglądałam naturino w tkmaxx one zawsze takie sztywne? bo zawsze mi sie kojarzyly jako super bucuki ale drogie