Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Cytat: konwalia w 02 Kwi 2014, 09:31:23
Ponawiam pytanie, chce odkupić balerinki r26, ktoras ma?
wiesz co obawiam się że z takimi butami to będzie cieżko dzieciaki najczęściej ścierają czubek. Wszystkie balerinki jakie miałam ecco geox itp to wyrzuciłam bo były po sezonie nie do użytku.

marcheewka

kupiłam Oli kalosze ( sama wybrała)
http://allegro.pl/043wesole-kalosze-dla-urwisow-gumowce-dzieciece-30-i4089391725.html

fajne, dość sztywne, dobra wkładka.
Ola jest zachwycona, już chciała w nich iść do przedszkola

Dodany tekst: śro, 2 kwi 2014, 08:56:59

Cytat: konwalia w 02 Kwi 2014, 09:31:23
Ponawiam pytanie, chce odkupić balerinki r26, ktoras ma?

ja mam primigi ale rozmiar 27. Różowe, skórzane, bardzo mało noszone - dosłownie kilka razy w pażdzierniku. wkładka 17,2 cm

ale chyba za duże będą

konwalia

Marchewka zmierze wkładkę w tych wkłada małych i dam znać.

niewiemjaka

w sumie nie wiem gdzie to wkleić, Na wesoło ?
ale konkurs na buty jest niby więc.. wkleję tu :D :D

OBEJRZYJ SPOT:
http://przezbartka.pl/

Jest też konkurs :

Promieniujący konkurs firmy BARTEK!
Nagroda główna - zapas butów na cały rok oraz nagrody pocieszenia!
"Obudź go Bartkiem"
Zadanie jest proste: obudź w środku nocy swojego faceta i powiedz do niego: „Bartku, jestem w ciąży!” Opisz jego reakcję. Najciekawsze historie oceni komisja konkursowa.
Zwyciężczyni otrzyma dla swojego dziecka buty na cały rok- aż 6 par! To nie wszystko, mamy jeszcze nagrody pocieszenia -po jednej parze butów otrzyma kolejne 6 pań, których opowieści spodobają nam się najbardziej!

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: niewiemjaka w 07 Kwi 2014, 14:01:57Obudź go Bartkiem"
Zadanie jest proste: obudź w środku nocy swojego faceta i powiedz do niego: „Bartku, jestem w ciąży!” Opisz jego reakcję. Najciekawsze historie oceni komisja konkursowa.
Zwyciężczyni otrzyma dla swojego dziecka buty na cały rok- aż 6 par! To nie wszystko, mamy jeszcze nagrody pocieszenia -po jednej parze butów otrzyma kolejne 6 pań, których opowieści spodobają nam się najbardziej!
jezusie nazarejski, pomyslodawca chyba sie najaral jakiegos zielska, co za debilizm?? o co kaman??? lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

niewiemjaka

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: niewiemjaka w 07 Kwi 2014, 13:27:53
widzialas spot? lol
o jeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............. to sa te momenty w zyciu, kiedy sie myslalo, ze juz sie widzialo kazdy debilizm w sieci......... a tu zonk... ja pierdole, oni naprawde mysla, ze to bedzie viral z tego??? kto im robil kampanie?? tostery???
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

niewiemjaka

didi_loczek

"jeśli jesteś w ciąży i nie wiesz dlaczego, na pewno zapatrzyłeś się na buty Bartek"
Aaaaaaaaaaaaaaaaa  opluty opluty opluty opluty

ishka82

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Kwi 2014, 14:17:43jezusie nazarejski, pomyslodawca chyba sie najaral jakiegos zielska, co za debilizm?? o co kaman??? LOL LOL

no dla Ciebie debilizm, ale uwierz mi, na świecie jest wiele boleśnie głuuupich kobiet, które to zrobią ;)
nie wyobrażasz sobie, co ludzie potrafią zrobić dla darmowej rzeczy w promocji. ja już się na to napatrzyłam i zawsze niezły ubaw mieliśmy :D

justynaaaa2

widziałam dzisiaj billboard z tą reklamą

salsa

podobają mi się te buty i chciałam dla Aleksa http://www.emel.com.pl/PL/shoe,2737,0,0.html
tylko czemu to takie drogie, on zaraz z tego wyrośnie ! znacie tą firmę ?: koleżanka mi poradziła, bo podobno dobre  i ona kupuje tylko u nich, bo coś tam..... czy te buty dla dziecka zaczynającego chodzić musza mieć jakies dodatkowe udoskonalenia?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Kasia

Cytat: justynaaaa2 w 08 Kwi 2014, 20:16:36
widziałam dzisiaj billboard z tą reklamą
Po drodze do pracy masz :) w niedziele widziałam tuż przed skrzyżowaniem z Kajakowa.

Angie

salsa emel to świetna firma. Polecam zawsze i wszędzie.

Buty dla dzieci ogólnie są bardzo drogie.

Dodany tekst: 14 Kwi 2014, 19:51:46

salsa poszukaj na allegro, albo w innych sklepach, bo można je dostać też poniżej 150 zł.

salsa

Angie dzięki ! czyli jednak polecała nie bez powodu :)

poszukam, bo maja ładną stylistyke podobaja mi się te chłopięce

tylko czy dziecku mozna kupić ciut za duze zeby na dłużej wystarczyły, czy raczej powinny byc dopasowane ?

Justynna

salsa, buty powinny mieć lekki zapas, ok. 1 cm. Za duże nie są dobre do chodzenia ;D

Angie

salsa musi być jakis 1 cm, ale nie licz że w tym wieku kupisz buty na długo ;D. Te z wiosny prawdopodobnie już jesienią będą za małe, a jeszcze latem  kupisz sandałki.

Justynna

Cytat: Angie w 14 Kwi 2014, 21:06:01Te z wiosny prawdopodobnie już jesienią będą za małe, a jeszcze latem  kupisz sandałki.
i tak co sezon :D

salsa

Sandałki mamy-Aleks dostał w prezencie na urodziny i moze bedą dobre bo to rozmiar 21
no i własnie - jaki rozmiar ? jak to się dobiera?

stopę ma 13 cm (postawiłam go na centymetrze krawieckim

Od Zwierza mamy piękne trzewiki skórzane rozmiar 22 - mam nadzieje, ze bedą dobre na jesien  :pray: ze nie wyrośnie - bo na razie sa za duze

Dodany tekst: 14 Kwi 2014, 20:11:57

Angie dzieki, juz włąsnie wrzuciłam w all :P

zuzia

Cytat: salsa w 14 Kwi 2014, 21:11:09Od Zwierza mamy piękne trzewiki skórzane rozmiar 22 - mam nadzieje, ze bedą dobre na jesien   ze nie wyrośnie - bo na razie sa za duze

M. jest z czerwca a jesienią nosił 24 :padam:
w ogóle to zaczęliśmy wiosną od 18, 19 i tak dalej... aż doszliśmy jesienią do 24 (zimowe też były 24, ale innej firmy).

salsa

Aleks moze nie bedzie miał duzej stopy, bo nie ma za bardzo po kim
ja nosze 36/37 , G. 43 - u mnie w rodzinie tez faceci mają raczej małe stopy (42-44) u G. to samo

na razie te 22 są sporo za duze

ja nie wiem tez czy dobrze mu zmierzyłam ta stopę, bo w sumie to staną na sekundę na tym centymetrze :P

mobka