Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

feelling ja wzielam 23, o 20 nie pytalam
generalnie mieli cala rozmiarowke oprocz 22

kupilam jeszcze fioletowe mimici 21 za 71zl

Dodany tekst: 14 Lip 2012, 11:26:34

ta promocja jest tylko w skelpach dystrybutora
w razie co nie ma sprawy

feeling.good

mobka

Konwalia jakby 25 albo 26 z chłopiec uchwały było to daj znać. W Warszawie to rozmiar widmo.

zosia2007

Cytat: mobka w 14 Lip 2012, 14:00:23
Konwalia jakby 25 albo 26 z chłopiec uchwały było to daj znać. W Warszawie to rozmiar widmo.
ja tez bym chciala :pray:

konwalia

jutro tam bede
napiszcie jakie modele i rozmiary chcecie

mobka

Konwalia, ja chetnie Mimici na rzepy. Kolor dowolny. Rozmiar 25 lub 26.

zosia2007

dla mnie tez cos na rzepy, moze byc mimic kolor jakikolwiek, byle nie fiolet/roz ;)
rozm chyba 25, zaraz zmierze mlodemu stope
na pw wysylam moj tel

mobka

A, tylko ja Mimici chce za kostke. Jak nie bedzie mimicow, to jakiekolwiek inne za kostke na rzepy tez moga byc ;)

zosia2007

dobra sprawdzilam na stronie ecco, dla mnie moga byc mimic lub pursuite, na rzepy lub wiazane, do kostki lub przed, byle cena byla do 100 pln ;D
rozm 25

konwalia

feeling.good

konwalia a ja bym poprosiła te rozowe 20 ew 21. U nas Nie było, a inne modele za 189

marcheewka

Cytat: feeling.good w 14 Lip 2012, 11:13:26
oooo, a gdzie za taką cenę kupiłaś?
Chyba wezmę jej 20.

w galerii dominikańskiej widzialam je za 90 coś złotych

mobka

Masakra. Musze kupic zarowno sandaly, jak i pelne buty. W nieszczesnym rozmiarze 25. To jakis rozmiar widmo!

magdalinska

u mnie wyglada na to, ze sandały dadza rade do konca lata :)

mobka

Mi sie jeszcze 2 tyg. temu tez tak wydawalo. Ale niestety ;D

didi_loczek

Ja nie wiem jak to będzie z butami. Skoro spodnie w przeciągu kilku tygodni zrobiły się min. 5 cm za krótkie, wnioskuję że z butami może być podobnie ;D

mobka

feeling.good

a jaką długość stopy na Kubuś?

mobka

Cytat: feeling.good w 18 Lip 2012, 13:03:57
a jaką długość stopy na Kubuś?

Nie wiem, bo jemu sie nie da zmierzyc (odrysowac) stopy. Wiem, ze bartki 24 sa za male, geoxy 24 sa za male, adidasy 24 sa na styk ;D

magdalinska

mobka moj KUbus ma te http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/marki/Elefanten/00006001092387/sandały%20dziecięce.prod?r=5&c=3&filter_brand=elefanten&st=PRODUCT&filter_cat=marki/elefanten
sa bardzo fajne, mieciutka skóra i sa dosc duze, Kuba ma 23 i ma jeszcze luz (stope ma chyba ponad 14cm, o ile dobrze pamietam)

mobka

Z elefantenami jest problem. On-line nie ma, stacjonarnie tez. Co jakis czas do deichmannow zagladam na dzieciece i jeszcze nigdy nic w Kuby rozmiarze nie trafilam. Tych w ogole nie widzialam, a fajne!

Dodany tekst: 18 Lip 2012, 13:19:10

Widze, ze on-line 24 jest. Ale chyba si enie odwaze zamawiac i zwracac pozneij. Boje sie, ze 24 na styk by bylo mimo wszystko.

magdalinska

mi sie srednio podobaly, przez te podwójne paski z przodu, ale musiałam odesłac 2 pary geoxów, bo duzo za szerokie były i te sie pojawiły, to bylo jakby mi z nieba spadły. Teraz wydaja mi sie swietne, są miekkie, chyba wygodne, nie brudza sie jakos wyjatkowo. No i ja jestem fanką elefantenów od zawsze ;)