Claridadowa norka - poszukiwanie nowej norki str. 10

Zaczęty przez claridad, 17 Sty 2011, 13:05:58

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

no to prosze o trase :D najlepiej pokaz mi na google maps :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

claridad

ja ostatnio pojechałam do Ikei na Targówku bo w Jankach nie było tego co chciałam i z szybkiego wyskoku zrobiło się 2,5h dojazdu  :headbang: :headbang:

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: claridad w 19 Wrz 2011, 09:45:08
ja ostatnio pojechałam do Ikei na Targówku bo w Jankach nie było tego co chciałam i z szybkiego wyskoku zrobiło się 2,5h dojazdu  :headbang: :headbang:
nie narzekaj - jak u nas czegos nie ma w ikei to mozemy sie podrapac ;)

Dodany tekst: 19 Wrz 2011, 10:14:46

salsa - like this:

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Wrz 2011, 11:13:00salsa - like this:
aaaa tedy
tak tez znamy i czasem tak usiłujemy wyjechac z krakowa na trase olkuska - ostanio stałam tam w korku ktory zaczynał sie na tym slimaku - niestety tam trafiaja nam sie jeszcze wieksze korki niz z AK :(
mamy chyba pecha (piatek po południu moze dlatego)

zwierzatko_mojej_mamy

nigdy tam nie stalam, fakt, ze nie jezdze o 15-17 itp, ale zawsze smigu smigu ;) w weekend tez ;) a o 20 to juz w ogole, nawet nie wiesz, ze juz jestes ;)

www.annawilk.pl

salsa

no o 20 to ja raczej juz tam nie bywam - 
stałam w weekend raz - własnie do ikea chciałam tak w sobote koło 13
i w piatek ze dwa razy - 16.30-17

IKEA chyba do 21 jest? tak? nigdy nie pamietam
ja potrzebuje miec na Ikee spokojne 2-3 godzinki :D
ale moze namowie meza i pojedziemy w tygodniu - on wczesniej jak o 18 i tak sie w domu nie pojawia :D

zwierzatko_mojej_mamy

do 21 ;) ja to z lista sporzadzona na ich stronie wpadam i wypadam ;) polecam jechac o 9:45 w sobote na przyklad ;)  i poczekac w kawiarni na otwarcie ;)

www.annawilk.pl

salsa

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Wrz 2011, 11:48:26polecam jechac o 9:45 w sobote
jesli nie mam czegos "na gwałt" w sobote to o tej godzinie dopiero zaczynam wstawac :D

Dodany tekst: 19 Wrz 2011, 11:26:53

ja nie lubie rzeczy w necie wybierac lubie na zywo ;)

zwierzatko_mojej_mamy

no to nie wiem ;D moze wybierz brw albo max fliza ;) odpadnie problem korkow na rondzie ;D

www.annawilk.pl

salsa

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Wrz 2011, 11:47:18
no to nie wiem ;D moze wybierz brw albo max fliza ;) odpadnie problem korkow na rondzie ;D
tam nie chce chce do Ikea dlatego czekam az sie korki skoncza ;)
w maxflizie juz znam wszystkie kąty
w BRW juz nie gustuje

ziuta

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Wrz 2011, 11:13:00nie narzekaj - jak u nas czegos nie ma w ikei to mozemy sie podrapac
Eee tam, do katowic masz mniej niż 2,5h dojazdu i ikea otwarta do 22.00 :D ergo: masz lepiej niż clari ;D
claridad sypialnia piękna, w całości i w każdym szczególe, bardzo mi się podoba!

claridad

oo ziuta dobrze gada :D ergo clari ma zawsze najgorzej i dobrze się komponuje z jej nastroje  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dzięki girls, miło mi, że Wam się podoba, tym bardziej, że jest urządzona zgoła niewielkim kosztem :)

mary

to ja też się podłącze pod zachwytu pełne opinie - bardzo ładnie, z naciskiem na bardzo :) Myślę, że śmiało mogłabyś się z tą sypialnią pokazać na jakimś forum wnętrzarskim.
A kolor na ścianach to co to jest? Bardzo ładnie się komponuje z bielą mebli.

cherry

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

Anupka

clari, łożko super się prezentuje! I jeszcze w kwestii dekoracji - masz taki sam gust jak moja przyjaciółka, a ona też decu robi, hehe coś w tym jest ;) Jak patrzę na zdjęcie to jakbym u niej była... tylko kolorystyka inna :)
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

ddu

o nieeeee
zaraz wywalę nasze wszystkie pościele!

mój mąż dziś ubrał poduszki, kołdrę, wszystko "z  innej parafii", powiedziałam mu, że to aseksualne...
ale żadna nasza pościel, nigdy nic, nie wyglądało tak ładnie jak w twojej sypialni!

claridad

Otóż czekałam na lepsze światło żeby pokazać ale przecież do lipca musiałabym czekać  :headbang:
A więc historia jest taka, że jakoś w wakacje oglądałam z Mamą jakieś szydełkowe czasopismo, ot tak z nudów. I zobaczyłam narzutę w której oczywiście się zakochałam na amen. Ja z szydełkiem niekoniecznie się rozumiem więc jęczałam, jęczałam no ale pojechałam do Wawy jęcząc w samochodzie. We wtorek rozmawiam z Mamą a ta mi mówi, że nauczyła się w jeden dzień  :crazy: szydełkować (bo też nigdy nie umiała) i kupiła włóczkę i że zamierza mi zrobić tę narzutę jako prezent świąteczny :) Co też uczyniła i oto tadam :) Marzenie się spełniło, Mamę uściskałam za wszystkie czasy, w narzutę była zaangażowana połowa rodziny, tata zbudował specjalne ramy na których wykrochmalona narzuta została rozciągnięta, babcia poświęciła swój cały pokój żeby ustawić tam tę ramę :) Narzuta ma ponad 160x200 czyli jest o ok 10-15 cm większa niż łóżko :) Jestem w niej zakochana :) Raz, że jest po prostu w moim stylu i taka jak lubię a dwa, że to naprawdę najbardziej wyjątkowy prezent od Mamy jaki dostałam, włożyła w to swoją miłość, czas i poświęcenie i ta narzuta to będzie coś co kiedyś przekażę swojej córce jako przepiękną i wyjątkową pamiątkę po wyjątkowej Babci... no chyba, że będę miała syna to wtedy przekażę jemu lub synowej (jak będzie spoko babką ;)

zuzia

aniak1211

claridadPiekna!!!
A mame masz naprawde wyjatkowa:)

Moze mama zajmie sie sprzedaza jak juz sie nuczyla szydelkowac;) :)
Nie tylko narzuty:)

damka

myślę że samo wyściskanie Mamy to za mało  :daisy: :daisy: medal za cierpliwość w szydełkowaniu !!!

claridad

aniak do kompletu mam jeszcze szydełkowe podkładki pod kubeczki :) Namawiam ją na szerszą skalę działań bo teraz przeszła na emeryturę i jest jej ciężko :(

damka - jak będzie cieplej to zabieram Mamę do spa w ramach podziękowania :)

zuź  bighug

aniak1211

Cytat: claridad w 31 Gru 2011, 13:55:11Namawiam ją na szerszą skalę działań bo teraz przeszła na emeryturę i jest jej ciężko Sad

To tym bardziej :)
Nie bedzie sie nudzila i troszke zarobi:)

feeling.good

niesamowite... Mnie, jako że mam dwie lewe ręce do działań manualnych, ciężko uwierzyc, że takie rzeczy mogą być dziełem pracy ludzkich rąk :D

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"