Ujędrnianie

Zaczęty przez rudasekawf, 16 Sty 2011, 19:46:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

emcia

Cytat: rudasekawf w 15 Lut 2011, 18:26:59
można tak czesto się peelingować? ja slyszałam, ze nie częściej niż raz w tygodniu
nie codziennie
tak 2-3 razy
bardzo lubię ten zapach i efekt gładkości
trochę mniej sprzątanie łazienki

rudasekawf

Cytat: emcia w 15 Lut 2011, 18:34:31trochę mniej sprzątanie łazienki
heh ja tak samo :0 kawa nawłazi wszedzie :/ nawet jak się nie ruszam za bardzo w wannie to i tak znajduje kawę na kaflach po drugiej stroni łazienki ( nooo całe 1,8 dalej :P:P:P)

emcia

Cytat: golinda w 16 Lut 2011, 12:55:40
ten rozgrzewający? dostałam w kinie dwie próbki, wysmarowałam się i czułam się jakby ktoś na mnie puszczał gorące powietrze z suszarki

mam też z innej firmy ochładzający - uczucie jakby się wyszło z chłodni, telepanie i szczękanie zębami zapewnione
zmian na plus w wyglądzie skóry nie odnotowałam

aaa... i należy pamiętać, że rozgrzewający nie nadaje się do skóry naczynkowej, do takich są kriogeniczne, czyli wychładzające

nie, czerwony rozgrzewający strasznie parzy podobno
myslę o zielonym i białym
efekt chłodzenia, ale nie jakiś straszliwy

szelma

.

szelma

Nikkolino

Trenuje, dobrze się odżywiam ale cellulit nadal mam pod pupą i na niej gdy mocno napnę pośladki. Czy szczotkowanie i używanie bańki chińskiej (mam elektryczną maszynkę do tego) codziennie coś da? Stosuję te dwie rzeczy od jakiegoś czasu ale nie wiem czy będą jakieś spektakularne efekty.

Deremere

Przede wszystkim musisz określić co to za typ cellulitu.
1. Tłuszczowy czyli musisz spalić tkankę tłuszczową, która powoduje tzw "pomarańczową skórkę"
Tłuszcz oczywiście spalamy odpowiednią dietą plus aktywność fizyczna
2.Cellulit wodny. Tutaj proponuję zbadać hormony, sprawdzić gospodarkę wodno- elektrolitową, zadbać o odpowiednie i regularne nawodnienie organizmu. Sprawdzić jak wygląda sprawa przepływu limfy
W obu przypadkach polecam jednak szczotkowanie plus dobry balsam: https://sklep.kosmoprof.pl/pl/menu/pielegnacja-ciala-161.html I tutaj dobre efekty da balsam do ciała antycellulitowy Selvert.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login