Wiosna/Lato 2011!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez mayagaramond, 16 Sty 2011, 12:25:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dragonfly

super dzieki lasencje! druga kiecka przyjdzie mam madzieje niedlugo bo jakies opoznienia maja. Ok, to ciemna malyna ;D

Chermelle

dragonfly świetnie ci w tej swietnej sukience  :thumbup:

Angie

dragonfly ślicznie wyglądasz ;D

aja

wow dragon :)
paznokcie na malinowo :) ... zgadzam sie z większosćią
no i gdzie kieca w czerwone pasy?

justynaaaa2

sweedee

draggie, rewelacyjnie wyglądasz w tej kiecy!  :thumbup:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

elve

dragonfly duże wow
i imho w czarnych rajtkach też super

wrobelek0403

dragonfly swietnie, po prostu swietnie  :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ddu

dobrze pamiętam, że bożenka miała przejść metamorfozę? gdzieś są zdjęcia?

abkasia

Cytat: ddu w 08 Kwi 2011, 16:03:12
dobrze pamiętam, że bożenka miała przejść metamorfozę? gdzieś są zdjęcia?
na mamowym :D

aja

przywiozłam sobie szerokie spodnie - nie wiem gdzie i do czego ale skoro kupiłam to mam nadzieję,że je założe
tylko nie wiem do jakich butów bo chodzą zarówno na obcasach jak i zupełnie na sportowo

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

Cytat: mayagaramond w 08 Kwi 2011, 20:56:03
Kupilam peep toe w kwiaty:D
dawaj zdjecie!!!

a ja mam piekne pazury w kolorze brudnej fuksji :D czyli prawie malyny ;)

mayagaramond

dragon - dopiero teraz obejrzalam kiecke i ciebie. Pieknie ;D

A to moje nowe buty ;D:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

magoo

sonja

Bardzo fajne, choć zupełnie nie mayowe :)

siog

mam w koncu moja czarna miu miu  :jupi: ale jest schowana od meza na razie  :rotfl: juz mam ochote na kolejna torbe  :hmm:

Dodany tekst: 09 Kwi 2011, 14:54:07

taka chce w kol petrol
http://www.zadig-et-voltaire.com/eu/en/eshop-accessories/what-s-new-accessories/bag-woman-maxou-jean.html

ddu

torba pięęęękna! szkoda, ze cena nie jest w złotówkach ;)

siog

a ta jak wygram w lotto:) na razie moge kupic wersje bawelniana ze skora  :rotfl:
http://images.luisaviaroma.com/List53I/M04/4001.JPG

suegro

golinda te czerwone?

Ja mam te czarne, ale w wersji lakierowanej. :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

szelma

golinda, te spodnie z Esprita to w jakim masz rozmiarze? Bo chciałam kupić sobie jakieś takie właśnie "przykrótkie", ale w sklepie nic nie było oprócz zielonych i chyba zamówię na necie, ale na stronie esprita oni mają jakioś inaczej rozmiary podane niż w sklepie :hmm: (bo przymierzyłam zielone spodnie, żeby sprawdzić, czy będą dobre, ale teraz jestem co najmniej skonfundowana)

zuzia

Cytat: golinda w 11 Kwi 2011, 12:57:40te na stronie int. to są rozmiary UK czy US?
raczej US sądzac po rozszerzeniu strony.