Wiosna/Lato 2011!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez mayagaramond, 16 Sty 2011, 12:25:06

abkasia

goga mi tez sie.wydaje, ze 9.5 To prxyzwoicie i nie banciowo  :)

Nie wazna forma, wazne, zeby byly ladne  ;)

goga

Abkasia - ee tam - ładnemu ( czyt. tobie) we wszystkim ładnie :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

abkasia

Cytat: goga w 25 Sty 2011, 21:12:58
Abkasia - ee tam - ładnemu ( czyt. tobie) we wszystkim ładnie :)
eee w babciowych, to nawe mi bedzie brzydko  :D

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

abkasia

Cytat: goga w 25 Sty 2011, 21:22:36
ale babciowych nie kupujesz :)
ufff    :D
Ale kupuje z babciowej firmy... :D

justynaaaa2

ej no ale czy but jest babciowy to nie tylko obcas ma znaczenie ;) nie powiecie mi że nie ma niebabciowych butów na obcasie niższym niż 9 czy 10 cm  :knuje:
ale dla mnie i tak płaskie górą ;D

fasolka1980

justynaaaa2 dla mnie tez  :highfive:

co więcej, zauwazyłam ze jak się wystroję w spódnicę i szpilki do pracy to gorzej mi się myśli  :rotfl:

claridad

a ja nie mam gdzie chodzić w szpilkach więc problem odpada, niach niach niach.
Jestem upita więc jakby co to jutro będę zaprzeczać jak napisałam nieprawdę :D

salsa

Cytat: abkasia w 25 Sty 2011, 14:51:39
salsa  ale gdzie oni maja buty na obcasie?
ja widze tylko buciory.. :D
http://www.drmartens.com/ProductList.asp?Type=All
w sklepie stacjonarnym z metka martensa jest ich cała masa

Dodany tekst: 25 Sty 2011, 23:10:36

Cytat: golinda w 25 Sty 2011, 16:00:26kiepskiej jakości materiałów
oj tak !

Dodany tekst: 25 Sty 2011, 23:26:11

mnie sie ryłko tez nie podoba - wiekszosc stylizacja babcina
materiały koszmarne , miałam dwie pary i obie bardzo szybko wygladały strasznie
zaniosłam do szewca a on mowi - no tak, ryłko, wiadomo
ALE ! podobały mi sie jedne takie ryłko, kt Inka miała na 1. zlocie, podobają mi sie sandały turkusowe ryłko Wróbla i kozaki z tego sezonu, ktore kupiłyśmy ze Sputnikiem dla niej (sa b. ładne i nowoczesne)

co do prima mody to mam od nich dwie pary obie na szpilkach, obie wysoki, z nine west tez mam ze dwie pary tez na szpilkach tez wygodne

buty z Aldo mi pasuja, choc niektóre faktycznie za twarde
ostanio zakochałam sie w szpilkach z martensa (kupiuje w stacjonarny sklepie) sa mega wygodne mimo b. wysokich obcasów, z dobrej skory i cenowo ok :)

Dodany tekst: 26 Sty 2011, 00:05:00

ja chce te dwie kiecki :
http://www.riverisland.com/Online/women/dresses/day-dresses/navy-bow-neck-waisted-dress-599990
http://www.riverisland.com/Online/women/dresses/going-out--evening-dresses/greyoneshoulderbubbledress-599710
czemu czemu czemuuuuuuuuuuuuu zamknęli mi w Krakowie  RI :(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

konwalia

nine west ma w niektórych wysokich modelach fajny patent z wszyta gabeczka pod wkładkę(tam gdzie są poduszeczki na stopie i największy ucisk)
to jest wygodniejsze niż te dokładane wkładki z scholla

salsa ja ci na pocieszenie powiem, że u nas jest ri i jak upatrzysz coś w necie, to potem na sklepie i tak tego nie ma, ale jak się uprzesz możemy Ci kupić i wysłać, albo wróbel przywiezie, tylko ryzyko bez mierzenia

ddu

ja od czasu ciąży właściwie nie chodzę w obcasach. wyjątek: bankiet na zakońzcenie Tofi, chrzciny i kozaki od czasu do czasu. na spacery z wózkiem na obcasach to słabo. w ogóle w toruniu na spacery nie warto szpil zakładać, bo kocie łby strasznie niszczą obcasy. ja często do pracy szłam w płaskich i potem dopiero na spotkania wkładłam coś na obcasie

claridad

:jupi: :jupi: przyszło mi zamówienie z Mango (poprzednie) i ciuchy są zarąbiste :D la la la la la juz mam doby humor  :aaaa: :aaaa: :aaaa:

damka

co sądzicie o tych podróbach prady
te są z prima mody

abkasia

ja jakos ostatnio nie przepadam za czubkami, wole lekko zaokraglone czubeczki ;)

aja

zajrzałam z ciekawości na stronę prima mody - i nawet te mi się podobają http://primamoda.com.pl/produkt/85/1/7/4103/Botki/71-B1254_CAMGRIEGO.html
a te pewnie byłby wygodne do biegania bo chyba stabilniejsze http://primamoda.com.pl/produkt/85/1/7/4251/Botki/3E-925_CAMNERO.html choć brzydsze
ja lubie kazara - bardzo wygonie chodzi mi się w ostatnich butach jakie tam kupiłam za to z ryłko nie mam ani jednych bo nigdy nic mi  się nie podobało
a venezia się ostro "skepściła" ostatnimi czasy - kupiłam tam botki (pierwszy raz wziełam bez mierzenia- tak mi sie śpieszyło) i mało przyjemnie mi się w nich chodzi :( a szkoda bo podobały mi się

inkageo

Cytat: damka w 26 Sty 2011, 10:15:34
co sądzicie o tych podróbach prady
te są z prima mody
Piękne :)
Imagine there is no hate

aja

golinda mam to samo- dobrze,że nie muszę ładnie wyglądać w swojej pracy bo moja szafa to same marynarki, garnitury, bluzki  bleee ogólnie wszsytko do wymiany

inkageo

Golinda ja też ostatnio lubię właśnie tak :)
Dzisiaj mam na sobie białą koszulę, ale taką bez kołnierzyka, grafitowy wełniany dopasowany sweterek i beżowe spodnie na kant. W sumie tylko bluzka jest elegancka. Spodnie bawełniane, pewnie z jakąś elastyczną domieszką.
Imagine there is no hate

inkageo

Marax fajne :) A z tej torby wojasowej zrezygnowałaś?
Imagine there is no hate

marax

Cytat: inkageo w 26 Sty 2011, 10:43:07
Marax fajne :) A z tej torby wojasowej zrezygnowałaś?
nie zrezygnowalam ale szukam sponsora i chetnych brak lol lol lol byle do pazdzirnika sama sobie zasponsoruje tyle ze juz wtedy jej pewnie nei bedzie . Pasowalaby mi do butów

marax

ja innych spodni niz rurki nei nosze ;)

marax

kozakow bylo sporo z wygladu ladniejszych ale ich skóry sa naprawde dobrej jakości . moj mąż tez u nich kupował buty i nie do zdarcia zazwyczaj .

inkageo

Ja mam spodnie przed kolano, takie na kant i wywinięte grafitowe. No i sukienki.. Ołówkową spódnicę mam jedną, czarną. Długo szukałam szarej, ale nie znalazłam fajnej i już zrezygnowałam w zasadzie ;)
Imagine there is no hate

konwalia

ja do ołowkowych spódnic zakladam zwykle top+rozpinany sweterek i kozaki oficerki, wtedy nie wygląda to elegancko przesadnie