Wiosna/Lato 2011!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez mayagaramond, 16 Sty 2011, 12:25:06

didi_loczek

rudasekawf jakbym miała TAKIE nogi to nosiłabym tylko TAKIE sukienki ;)

rudasekawf

:blush: :blush: :blush: dzięki kobitki , pozostałości po siacie chyba to są jeszcze

Cytat: didi_loczek w 08 Sie 2011, 15:17:18
rudasekawf  nosiłabym tylko TAKIE sukienki ;)

Kupiłam pierwszą w życiu :)

ddu

o, rudasekawf, siatkówka to - moja droga - miłość moja i dorotki, zawsze same komentujemy mecze i się podniecamy wynikami, może założymy strefę sportu ;)

a 3 sukienka podoba mi się najbardziej z wszystkich, kt. pokazałaś

niewiemjaka

Cytat: rudasekawf w 05 Sie 2011, 15:58:35Kupiłam wczoraj dwie sukienki
mi sie podoba pierwsza ta biała sukienka :D
i ta ostatnia z biala bluzeczka pod rowniez :)

rudasekawf

Cytat: ddu w 09 Sie 2011, 14:52:40
o, rudasekawf, siatkówka to - moja droga - miłość moja i dorotki, zawsze same komentujemy mecze i się podniecamy wynikami, może założymy strefę sportu ;)

pomysł chciałoby się powiedzieć "przedni" :):) Siatkowka to przez dłuuugie lata była moją miłością jedyną i największą, spadła trochę w rankingach, ale dalej kocham ten sport.

Co do sukienek to postanowiłam zatrzymać wszystkie :) 35 zł/szt to nie majątek :P nie ma co się zastanawiać.

aja

rudasek a ostatnia to skad? gdzie kupiłaś?

rudasekawf

Cytat: aja w 09 Sie 2011, 16:19:39rudasek a ostatnia to skad? gdzie kupiłaś?

Sieć sklepów Butik ( śmieszne różowe sklepiki) :) trzeba się przedrzeć przez tonę myszek miki i innych cudów.

mayagaramond

U mnie jeszcze wiosna/lato ;D ;D ;D

Ale mam lustro uswinione  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

swietna jest - jakby nie miala rekawa to by byla dla mnie boska ;) jakos nie moge sie przekonac do tej asymetrii ;) jeszcze tak, ze jedno ramie to moze, ale caly rekaw jakos no nie..
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

paski to ja kocham - ostatnio patrzylam ile rzeczy w szafie mam NIE w paski.. lol  malo :D a juz te paski + ten na dole znienacka to rewela ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

MAya superowa kiecka genialnie sie w niej prezentujesz
ja tez nie lubie asymetrii ale na ciuchach mi nie przeszkadza - tzn z umiarem - ta mieści sie jeszcze w moich granicach :)

naprawdę super wyglądasz
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

siog

Cytat: mayagaramond w 20 Sie 2011, 12:04:28
U mnie jeszcze wiosna/lato ;D ;D ;D

Ale mam lustro uswinione  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Maya super ta kiecka

mayagaramond

inkageo

Imagine there is no hate

zuzia

mayagaramond

Cytat: zuzia w 21 Sie 2011, 08:56:36
???????????????????????

golinda napisala kiedys:

"chciałam się pochwalić kostiumem z VS (i brudnym lustrem), który mam dzięki zuzi  :bighug: :iluvu:"

No i wyszlo, ze zawdziecza ci brudne lustro lol lol lol

ddu

maya, barzdo mi się ta sukienka podoba

zuzia

Cytat: mayagaramond w 21 Sie 2011, 13:49:40No i wyszlo, ze zawdziecza ci brudne lustro
no jednak nie, bo napisała "który" więc wyraźnie chodzi o kostium :)

jusia

maya bosko sie w niej prezentujesz, ja bym tego nie zalozyla (konserwa ze mnie), ale Ty....wygladasz oszałamiająco :)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

mayagaramond

Cytat: zuzia w 21 Sie 2011, 16:39:02
no jednak nie, bo napisała "który" więc wyraźnie chodzi o kostium :)
.

Wiem, ale tak ktoras z dziewczyn zrozumiala;);) musialabys przeczytac  watek:)

Kasia

to ja chyba tez się smiałam że wyszło że lustro dzieki zuziakowi :D
czytałam na szybko i tak mi się na szybko zrozumiało, równie szybko skapnełam sie ze o kostium chodzi ale moje spostrzezenie opisałam :d

na kostiumach to było http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,5108.msg1024236.html#msg1024236

zuzia

ishka82