Wiosna/Lato 2011!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez mayagaramond, 16 Sty 2011, 12:25:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

e tam...nie ma co pokazywac...

sonja

Dragon, wyglądasz fantastycznie! Pięknie :)

abkasia

inkageo

Przyszły moje zakupy z Top Secret i większość do odesłania :(
Nad różową się zastanawiam, ładna, ale materiał bardzo gruby i na mnie szyta nie jest ;) W talii mam spory luz, no ale można pasek założyć.
Szara jedwabna jest za duża, ścisnęłam ją paskiem, dosyć fajna, ale strasznie przebija, ona jest przezroczysta!
Top w pawie pióra fajny, ale to taki zwykły poliester, nic szlachetnego ;)
Koszula ładna, ale ogromna, a to rozmiar 34, starałam się ją upchać w spodenki, ale torba na plecach.
Czarna spódnica bardzo fajna, z fajnego letniego materiału, ale za duża.. Jak dobrze pociągnąć to może zlecieć ;)
A ta kolorowa chyba ma złą dla mnie długość :(
Imagine there is no hate

dragonfly

inka - ostatni zestaw super! no ale skoro za duza ta spodnica, to szkoda....

reszta jakas taka dziwna, jakby co najmniej o jeden rozmiar za duza na Ciebie...

inkageo

Ostatnia nie jest dużo za duża, ale nie za długa?  :hmm: Ta czarna za duża.
Imagine there is no hate

siog

inka, rozowa i ostatnia sa ok, reszta odeslij. rozowa mozesz spiac pasem, lub dac do przerobki:)

inkageo

Tutaj z paskiem. Ona jest gruba i jak się ruszam to się marszczy, to sztywny materiał.

No i polewam za rady :beer:
Imagine there is no hate

mignon

Dla mnie też rózowa i ostatnia :)

dragonfly

Cytat: inkageo w 13 Lip 2011, 17:43:58
Ostatnia nie jest dużo za duża, ale nie za długa?  :hmm: Ta czarna za duża.
a widac nie doczytalam, w takim razie zostaw, wg mnie bardzo fajnie wygladasz!

Dodany tekst: 13 Lip 2011, 17:52:15

Cytat: siog w 13 Lip 2011, 16:29:51
e tam...nie ma co pokazywac...
nie pier.... tylko dawaj zdjecia  :rotfl:

zwierzatko_mojej_mamy

pawie piroa mi sie podobaja ;) czy jestem jedyna? :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

Na moim telefonie wszystko wyglada ladnie:):)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

inka, rozowa kiecka super - tylko jak chcesz z paskiem to lepiej bedzie z szerokim

spodnica w pasy tez ok :)

reszta ewidentnie za duza ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

ja podzielę zdanie reszty
spódnica w pasy super
różowa - ok. ale jak nie jesteś jej pewna to odeślij.
top ładny, ale widać po nim że sztuczny
reszta ewidentnie za duża

justynaaaa2

inkageo ostatni zestaw super ale nie pasują mi do niego obcasy ;) jedynie baleriny lub płaskie japonki ;D

ta lniana może być fajna na plażę, na kostium bo faktycznie prześwituje  :crazy:

inkageo

No właśnie... Na żywo bardziej prześwituje, głupi pomysł mieli ;) Ale szmatkę na plażę już zamówiłam na asos.. Więc jak ktoś chce tą jedwabną to niech mówi. Ona kosztuje 59 zł chyba. Jutro odsyłam ;)
Imagine there is no hate

inkageo

Eeeeee z tej ostatniej już zrezygnowałam, bo mi dół poszerza :D Ale różowa zostaje! Wyprasowałam ją i pokazałam się M., powiedział, że musi zostać ;)
Jutro tak idę do roboty, więc za późno przylazłaś :D
Imagine there is no hate

zuzia

inka,
kolorową zostaw koniecznie!!!

justynaaaa2

inkageo ja cię podziwiam że tobie tak się chce przebierać i fotografować ;D chyba by mnie coś trafiło  :crazy: jeszcze w taki upał
a w różowej, wyprasowanej ładnie :) tak letnio :)

calla

dragonfly gdzie sie podziala reszta Ciebie? ;)

Super wygladasz! Jak tego dokonalas??

Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

inkageo

Jednak prasowanie robi swoje :D A w kolorowej jestem nieproporcjonalna ;) Chociaż M. mówi, że spoko. Ona mi za nisko na biodra zjeżdża. Ale jakie łydki chudziutkie na tym zdjęciu :D Cud!
Imagine there is no hate

dragonfly

Cytat: golinda w 13 Lip 2011, 21:11:20
nieee, jakoś dziwnie, z boku było fajnie, z przodu już nie - jakaś strasznie malutka robisz się na górze
alez to jest bardzo proste ;D Inka, chodz bokiem, BOKIEM!!!!
:rotfl:

inkageo

No właśnie! Chociaż może trochę dziwnie trzymałam aparat i się wygięłam do przodu, na żywo nie jest tak dramatycznie, ale dobrze też nie..
Imagine there is no hate