Wiosna/Lato 2011!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez mayagaramond, 16 Sty 2011, 12:25:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

solar simple mango morgan molton monari...

choc ja mam kilka takich rozpinanych sweterków z mohito - np takich z obwódką w stylu chanel albo szary z czarnymi kokardkami przy malutkich kieszonkach
i nosza i sie piorą bez zarzutu a kosztowały grosze

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

konwalia

Cytat: salsa w 09 Lip 2011, 17:26:25solar simple mango morgan molton monari...
salsa nie zgodzę się, że na pewno będzie ok

miałam i z solara, i z monnari dzianiny które się szybko szmaciły

damka nie ma reguły moim zdaniem, trzeba macać materiał i brać na czuja

salsa

no fakt trzeba trafic - ja kupuje ostanio w mohito bo wzory fajne tanio w miare i sie nie mechacą
bardzo złej jakosci natomias sa z zary

co do monari to ja tam nie kupuje ale moja tesiowa i jej pasuje
moja mama za to w solarze własnie i te ktore ma sa ok
ja mam prochowiec z solara - kupiony w 2005 roku prany ciagle w pralce dalej wyglada jak w dniu zakupu :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Mój ulubiony jest z simple, kaszmirowy, kupiłam go tanio na allegro, bardzo do lubię i się nie mechaci :)
Imagine there is no hate

siog

inkageo

Imagine there is no hate

dragonfly

no i material fajny, bo ten jedwab nie taki cienki ale "miesisty".... Mierzylam dzisiaj w sklepie ale zapomnialam karty klienta wiec musialam szybko wracac do domu i kupowac bo mialam jeszcze dodatkowo 20% znizki :D

siog

Cytat: dragonfly w 10 Lip 2011, 20:33:55
siog a ja zgapilam z Ciebie i kupilam ten top  :mocking: na zywo jest o wiele krotszy i wuglada rewelacyjnie! poza tym 100% jedwab
www.jaeger.co.uk/index.cfm?page=1013&productid=650021A&productvarid=650021A-07300-12&refpage=Outlet-Womens-Jersey&pagesize=500&productpage=1&viewall=true

Dragon!!!!!!!!!! ja tez go chce! u nas go nie bylo :(

Dodany tekst: 10 Lip 2011, 21:09:43

chyba sobie go zamowie z tej strony:)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mignon

wróbelek, bardzo mi się podoba i bluzka, i pasek, i klapki :)

dragonfly

bylam wczoraj w Zarze - ja tam nic nie umiem wybrac, burdel taki ze glowa mala, bez wyprzedazy nawet lubie tam chodzic ale te dzikie tlumy i poozwalane ciuchy.... chyba juz nie dla mnie takie zakupy, starzeje sie ;)

Dodany tekst: 11 Lip 2011, 10:22:02

wrobelos - fajne rzeczy!

wrobelek0403

dzieki laski :D :beer:

powiem Wam, ze uprzedzona Waszymi opowiesciami weszłam do Zary z obawą, ale nic z tych rzeczy :D wszystko w porzadku - na wieszakach lub poukładane, do przebieralni 2-3 osoby, zadnych kolejek :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

zalezy od galerii ;) rozpierdowa jest w kraku zawsze w krakowskiej, natomiast w plazie to tam juz chyba nikt nie przychodzi i porzadek panuje ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mignon

Cytat: wrobelek0403 w 11 Lip 2011, 11:37:30powiem Wam, ze uprzedzona Waszymi opowiesciami weszłam do Zary z obawą, ale nic z tych rzeczy Cheesy wszystko w porzadku - na wieszakach lub poukładane, do przebieralni 2-3 osoby, zadnych kolejek

a w której zarze byłaś?

dragonfly

zwierzatko_mojej_mamy to powiem Ci, ze w Oxfordzie rozpierducha przy wyprzedazch jest, ze szkoda gadac, za to Bath jest bardziej cywilizowane  :rotfl:

wrobelek0403

Cytat: mignon w 11 Lip 2011, 10:39:30
a w której zarze byłaś?

w plazie :)

Dodany tekst: 11 Lip 2011, 10:42:55

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 11 Lip 2011, 11:39:17w plazie to tam juz chyba nikt nie przychodzi i porzadek panuje

:rotfl: :rotfl:

zwierzatko_mojej_mamy

no jakos mnie nie dziwi, chociaz w ogole nie znam :D znaczy w oksfordzie bylam przelotem i za mlodu ;) ale oxford = studenci, bath = stateczne panie u wod, tak historycznie myslac jedynie lol lol znaczy takie mam wyobrazenie lol lol

Dodany tekst: 11 Lip 2011, 10:45:01

wrobelek0403 no serio seri - ostatnio szukalam tych kolorowych gaci i pytam laski, czy sa jeszcze, no sa, ale tylko 3 pary i to 42-44 i ona do mnie "ale to juz pani nigdzie nie znajdzie.. jak u nas juz wykupili to znaczy, ze wszedzie indziej juz dawno po nich sladu nie ma" ;D

www.annawilk.pl

zuzia

zawsze można jeszcze w radomiu poszukać :D

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy usmiałam sie z tej zbieznosci CH :D :D

choc plaza to akurat odwiedzane centrum bo w samym sercu ogromnego pozn osiedla, a ze nieduze to lubie tam chodzic :)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 11 Lip 2011, 11:47:13zwierzatko_mojej_mamy usmiałam sie z tej zbieznosci CH Cheesy Cheesy
aaa - nie zauwazylam lol lol no w plazie ;D

ja lubie tez, chociaz mala, bo tam w rossmanie zawsze pustki, w kappahlu, zarze ;)

www.annawilk.pl

dragonfly

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 11 Lip 2011, 10:43:48ale oxford = studenci, bath = stateczne panie u wod, tak historycznie myslac jedynie LOL LOL znaczy takie mam wyobrazenie LOL LOL
tez mam takie wyobrazenie  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Kasia

Cytat: wrobelek0403 w 11 Lip 2011, 11:47:13zwierzatko_mojej_mamy usmiałam sie z tej zbieznosci CH Cheesy Cheesy
a ja się zatsanawiałam co ty w Kraku robiłaś lol

wrobelek0403

Cytat: Kasia w 11 Lip 2011, 10:57:50
a ja się zatsanawiałam co ty w Kraku robiłaś lol

hehehe, teleportowałam sie na zakupy ze zwierzem :D :D