Wiosna/Lato 2011!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez mayagaramond, 16 Sty 2011, 12:25:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

calla

Cytat: Helena w 22 Cze 2011, 22:07:18
sukienka super! bardzo mi się podoba widziałam podobną w zarze ale kurde nie na moją d...pe te kwiotki :(

dlugo sie zastanawialam czy ja kupic. I zaryzykowalam :-)

Tylko cholera to polyester jest i mam nadzieje, ze bedzie sie dobrze to to nosic...
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

martullek

Cytat: abkasia w 22 Cze 2011, 21:51:00
czy sa juz wyprzedaze w zarze?

gdzieś przeczytałam, że mają być podobno od 24 czerwca

abkasia

Cytat: martullek w 22 Cze 2011, 22:17:45
gdzieś przeczytałam, że mają być podobno od 24 czerwca
o dzieki :)
bo poluje na marynarke ;)

zuzia

Cytat: Helena w 22 Cze 2011, 22:07:18
sukienka super! bardzo mi się podoba widziałam podobną w zarze ale kurde nie na moją d...pe te kwiotki :(
Helena, przecież ty jesteś mega szczupła! prosimy nie deprecjonować swojej figury!

suegro

Cytat: emcia w 22 Cze 2011, 13:54:49
to właśnie mnie zniechęca
dlatego chciałabym zobaczyć dziewczyny

Jak dostanę jakieś zdjęcia z wczorasjszej imprezy to pokażę.
Ale zebrałam wiele komplementów, czułam się w nich świetnie, a na ulicy dostałam kwiatka od przypadkowego pana. :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Helena

zuzia

po przeczytaniu watku chudniemy z wymiarami ud kolan i łydek to stwierdzam ze nie jestem
poza tym biodra mam szerokie, więc w takich sklepach jak np zara spodni nie kupie 
a kiecki o takim kroju mierzyłam, wyglądam w nich koszmarnie chyba zaczne zbierac na jakas liposukcje :P

claridad

Ja kupiłam sobie w Mango spodnie, 3 pary, w cenie 42/szt :) Nie mogłam się powstrzymać bo okazały się dobre na długość ;)

dziewczyny jakby któraś zobaczyła gdzieś podobną sukienkę
http://www.mangooutlet.com/ficha.faces?id=21439959&state=outlet_060_IN

to proszę o sygnał :) Będę dozgonnie wdzięczna :)

ddu

zwierzatko_mojej_mamy

a ja bylam wczoraj w mango wlasnie, bo mnie clari natchnela i naogladalam sie ich ciuchow na stronie nawet i lipa - oni nie szyja na pewno niczego na mnie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

emcia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 23 Cze 2011, 18:20:43
a ja bylam wczoraj w mango wlasnie, bo mnie clari natchnela i naogladalam sie ich ciuchow na stronie nawet i lipa - oni nie szyja na pewno niczego na mnie ;)
te wszystkie mago i asosy wykończą mnie psychicznie ;)

zwierzatko_mojej_mamy

mnie juz nie ;) ale mango musze pochwalic za foty w sklepie online - tam wszystko mi sie podobalo, balam sie, ze wykupie pol sklepu, a na zywo juz niewiele lol lol i zaznaczam - ZANIM zalozylam na siebie - nie, ze moja figura tak zepsula widok lol lol

www.annawilk.pl

mobka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 23 Cze 2011, 18:24:58
mnie juz nie ;) ale mango musze pochwalic za foty w sklepie online - tam wszystko mi sie podobalo, balam sie, ze wykupie pol sklepu, a na zywo juz niewiele lol lol i zaznaczam - ZANIM zalozylam na siebie - nie, ze moja figura tak zepsula widok lol lol
Mialam ostatnio podobnie. Na zywo mi sie nic nie podobalo ;D

abkasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 23 Cze 2011, 19:24:58mnie juz nie  ale mango musze pochwalic za foty w sklepie online - tam wszystko mi sie podobalo, balam sie, ze wykupie pol sklepu, a na zywo juz niewiele
MNIE SIE NA ZYWO W MANGO NIEwiele rzeczy podoba...
takie wszystko szaro-bure

Helena

a ja lubi mango, juz obczaiłam co na mnie pasuje - sukienki :) oczywiscie ze nie wszystkie kroje ale wiekszosc :)
spodnie tak jak w zarze szyte na chude tyłki, niestety
bluzki róznie są bardzo fajne a są jakies dziwaczne

zwierzatko_mojej_mamy

no ja wlasnie wczoraj mierzylam sukienki ;) i jak wzielam L to moglam sobie tam wlozyc jeszcze czternascie biustow i szesnascie lopatek lol lol oczwiscie u gory, bo u dolu to wiadomo ;)

no i tez mimo tego, ze na wieszaku wyglada sierocko to i tak biore do zmierzenia, bo to nigdy nie wiadomo ;)

www.annawilk.pl

abkasia

ja mam jedna fajna sukienke z mango
o taka :
dol jest plisowany, a z tylu ma gole plecy do tego paska :)
taka dziewczeca bardzo

mobka

Abkasie, i gdzie ty cyckow nei masz, co? Cyckow to ja nie mam ;)

abkasia

Cytat: mobka w 23 Cze 2011, 22:07:46
Abkasie, i gdzie ty cyckow nei masz, co? Cyckow to ja nie mam ;)
to sa cycki z czasow, kiedy je mialam... ;)
jako matka karmiaca...
dodatkowo w tej kiecce byly bez biustonosza ;)

Dodany tekst: 23 Cze 2011, 22:11:17

i wlasnie takie bym chciala miec... ;D

mobka

No dobra, wybaczam, skoro bez biustonosza byly ;)

claridad

Helena ja też prawie nigdy nie mierzę spodni w Mango (od czasów kiedy nie weszłam w 44 rozmiar  :rotfl: ) ale tym razem zmierzyłam i zaskoczenie - dobre, wszystko pasuje do siebie a nie należę do osób, które pupę mają szczególnie chudą :)
Mi z Mango w sumie dużo rzeczy pasuje :) Ale i tak wszystko tam muszę mierzyć. Już kilka razy tak miałam, że patrzę na wieszaku - paskudztwo a założyłam i kurna super :) Jakiś czas mi zajęło odnalezienie swojego miejsca w mangowym świecie ale teraz to w zasadzie mogę powiedzieć, że to mój ulubiony sklep :)

justynaaaa2

niewiemjaka kupiłam sobie dzisiaj takie same gacie w camaieu ;D świetne są  :thumbup:
i do tego jeszcze spódniczkę :) a pojechałam tylko po pudełko na prezent i kartkę ;D a że empik na przeciwko camaieu to wlazłam :D
całkiem niezłe przeceny się zaczynają i poszłam też do nine west - na samym wejściu leżały idealne zielone buty jakich szukałam cały zeszły sezon na ślub  :crazy: a obok nich różowe jakich szukała moja mama :D
i te różowe chyba sobie kupię, super wygodne są i fajnie wyglądają do jeansów :)
o takie http://www.ninewest.com/Koa/7135213,default,pd.html?cgid=2915396&variantSizeClass=&variantColor=DKPINSI&itemNum=22

abkasia

ja jeszcze oprocz marynarki kupilam 2 pary balerinek i kilka koszulek...

Kasia

a te zielone to które? te co różowe?
bo moja kumpela chyba w tym gartuzo zamówi ale jakby co jej line podeslę
i jaki kolor materiału mialaś?

mobka

Cytat: abkasia w 24 Cze 2011, 21:33:33
ja jeszcze oprocz marynarki kupilam 2 pary balerinek i kilka koszulek...
Abkasia, a gdzie balerinki? I jakie? Bo ja poszukuje :D

justynaaaa2

Kasia tak, zielone te same co różowe, świetne są i jak najbardziej nadają się na ślub wg mnie :) ja bym kupowała bez zastanowienia :) są po 199 zł.
a materiał na te moje brałam stąd (wróbel mi kupowała) http://allegro.pl/satyna-atlas-38-kolorow-nowa-aukcja-i1669115462.html kolor A9