Wiosna/Lato 2011!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez mayagaramond, 16 Sty 2011, 12:25:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

Cytat: mayagaramond w 24 Maj 2011, 16:23:33
Nie wiem z czego sa te spodnie z zary, ale jesli to prawdziwy len to beda "grube". Mam biale spodnie z lnu i sa super na upaly. Uwielbiam je.

nie one z lnu nie sa.. sa z takiej grubej tkaniny, twardej, cos z zewnatrz jak zamsz..
nie wszystkei of cors..

mayagaramond

calla - H. sie jeszcze nie zorientowal, ze mam nowa torebke lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

Ktore czarne?

Moje nowa jest brazowa, nie jest to moze letni kolor, ale w jej przypadku kolor jest drugorzedny ;D ;D ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

ja chce zdj nowej sukienki na nowej siog :D

siog

Cytat: abkasia w 24 Maj 2011, 17:39:39
ja chce zdj nowej sukienki na nowej siog :D
jak tylko kupie nowy swoj wlasny laptop to wkleje:) nie mam kompa

abkasia

Cytat: siog w 24 Maj 2011, 17:44:53
jak tylko kupie nowy swoj wlasny laptop to wkleje:) nie mam kompa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no cos ty!!!!!!!!!!!
musisz wkleic!!!!!!!!!!!!!!!!

calla

Cytat: mayagaramond w 24 Maj 2011, 16:28:07
calla - H. sie jeszcze nie zorientowal, ze mam nowa torebke lol

no bo jak masz ich tyle, to juz sie nie lapie ktora i kiedy kupiona :-D

ale to tylko dziala na Twoja korzysc ;-)
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

zwierzatko_mojej_mamy

ale to kieca na takie chlodne lato chyba ;) z czego to? bo wyglada na dzianine i wyglada tak, ze mi goraco od razu sie robi  ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

emcia

z okazji lata nabyłam kozaki
:)

justynaaaa2

a ja nabyłam kostium kąpielowy w...tesco :D
za całe 41 zł. świetny jest ;D

Lwica

Cytat: justynaaaa2 w 24 Maj 2011, 22:31:28
a ja nabyłam kostium kąpielowy w...tesco :D
za całe 41 zł. świetny jest ;D

Ile ja się tam ostatnio namierzyłam strójów i nie mogłam się zdecydować, który wziąć.
A ty jaki upolowałaś??
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

justynaaaa2

Dorotka1981 ja pojechałam w sumie po jeden konkretny (ten w paseczki kolorowe co jest na bilboardach :D) ale była tylko S (muszę zobaczyć jeszcze w innym tesco) i wzięłam w tym samym stylu czyli góra to taki pasek - biały w różowe i fioletowe maziaje :)

damka

Cytat: damka w 24 Maj 2011, 15:35:51
a propos turkusu (o ile to turkus :)) ja mam taką

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-S2011/61138/360010/WIDE%2BWAIST%2BMINI%2BSKIRT

dziś jestem w tej spódnicy w pracy, robi mega wrażenie, nawet sam Prezes zwrócił uwagę ;)

aja

damka masz możliwośc zrobienia sobie zdjęcia w całej stylizacji dzisiejszej z tą spódnicą?

marax

Cytat: golinda w 25 Maj 2011, 18:10:04
mój szef powiedział (a propos sukienki z odkrytymi plecami), że chyba sobie porozmawia ze mną na temat moich sukienek ;)
i że co to miały znaczyć te odkryte plecy
ja na to, że zawsze mogłam to wycięcie na przód założyć ;D
lubisz flirtować co :)  :P :P :P niech zgadne kobiety za toba tam nie przepadają ?

damka

mój szef doceniłby taką ripostę :) ja takie kobiety lubię :)

Dodany tekst: 25 Maj 2011, 18:58:31

Cytat: aja w 25 Maj 2011, 18:05:42
damka masz możliwośc zrobienia sobie zdjęcia w całej stylizacji dzisiejszej z tą spódnicą?

zrobię następnym razem bo juz zdekompletowałam ubiór :) będę pamiętać.

mayagaramond

Cytat: golinda w 25 Maj 2011, 19:10:04(a propos sukienki z odkrytymi plecami),

Poszlas do pracy w sukience z odkrytymi plecami?

Mamy tutaj agentke, ktora przychodzi w topach bez ramiaczek. Chodzi tez na boso lol.

Wg mnie to nie jest ubranie do pracy. Nie mamy tu dresscodu, mozna przychodzic w dzinsach, ale to nie przyzwolenie na stroj imprezowo-plazowy ;)

Ostatnio kolezanka opowiadala mi o rozmowie jaka odbyla sie na jednym z zebran. Chodzilo o przyszly podzial kompetencji odnosnie Europy Wschodniej. Padlo nazwisko kolezanki, ktorej nie bylo na zebraniu.
Ktos sie zapytal, kto to jest. Zaczeli sie wspolnie zastanawiac, az ktos z facetow (!) powiedzial "hm, czy to nie ta, ktora na imprezie wigilijjnej byla w niebieskiej sukience?"
- Tak, to ta

I wszyscy sie zaczeli smiac. Coz, laska jest kompetentna, ale nowi koledzy zapamietali ja jaka to, ktora prawie tanczyla na stole w niebieskiej miniowie lol lol

szelma

U nas też nie ma dresscode'u, większość ludzi chodzi w dżinsach itp., ale jednak osobiście uważam, że nie oznacza to, że można przyjść w ciuchach zupełnie według własnego widzimisię. I jednak właśnie takie osoby potem się pamięta przez ich ubiór a nie wartości jako pracownika ;). U mnie wystarczy, że ludzie mnie kojarzą z racji moich włosów ;).

justynaaaa2

nabyłam dziś takie oto spodnie
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/de/en/zara-S2011-ps/61139/376003/PLEATED%2BTROUSERS

spódniczkę w camaiu i koszulki bawełniane w pimkie ;D
szukam torby bo mam sobie wybrać na dzień dziecka ale nic mi się nie podoba  :headbang:

inkageo

Imagine there is no hate

justynaaaa2

inkageo mierzyłam też te koralowe, faktycznie dziwne mają rozmiary bo w XS to ja weszłam ;D więc nie dziwię się że na ciebie za duże były ;) ale były za grube, te granatowe są cieniutkie a krój bardzo podobny do tych koralowych :)

mayagaramond

justynaaaa2

golinda turkusowe to jeszcze inne były ;) też fajne ale mi się jakoś dziwnie układały ;) te koralowe były najsztywniejsze i najgrubsze ale kolor najfajniejszy - za to dzisiaj do tych moich granatowych założyłam koralowe baleriny i bluzkę i też jest git ;D

damka