Wiosna/Lato 2011!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez mayagaramond, 16 Sty 2011, 12:25:06

mayagaramond

Zrobilam na szybko kilka fot:

https://picasaweb.google.com/mayagaramond/Mode?authkey=Gv1sRgCIy8ztf__oeLlwE&feat=directlink

Pierwsze jest niewazne;) Ma drugim - turkusowa skorzana spodnica; na 3. zielone spodnie, fioletowa bluzka i nowa torba, na 4. fioletowa bluzka i zolta spodnica, ktora jest na zywo bardziej zolta;) i na ostatnim sukienka w kwiaty.

hahaha - zawsze jak sobie sobie fote, to marszcze czolo lol

Dodany tekst: 22 Maj 2011, 18:29:13

A tu zdjecie torby z netu, bo na moim nie wiedac jej za bardzo:

http://www.momist.com/blog/uploaded_images/11674_d-790748.jpg
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magoo

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

emcia

fajnie
mam taką spódnicę, tylko w kolorze fuksji

Helena

mignon

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: golinda w 23 Maj 2011, 10:16:39a spódnica skórzana nie jest czasami chabrowa?

a jest, jest ;D

dzieki dziewczyny :beer: :beer:

mayagaramond

Cytat: golinda w 23 Maj 2011, 10:09:30
uff, bo za turkusową mogłabym "zabić" ;)

ha ha, tak sie popatrzylam na zdjecia chabrow i sama nie wiem lol lol

salsa

Maya świetnie sie prezentujesz, fajna figura ;)
bardzo mi sie podoba sukienka - co to?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

konwalia

mayagaramond

Cytat: salsa w 23 Maj 2011, 16:17:52bardzo mi sie podoba sukienka - co to?

musze sprawdzic w domu, nie pamietam :)

Dodany tekst: 23 Maj 2011, 22:24:05

Cytat: salsa w 23 Maj 2011, 16:17:52bardzo mi sie podoba sukienka - co to?

sugarhill boutique.

http://www.sugarhillboutique.com/

calla

mayagaramond w tym sklepie byl plaszcz ze skory i zaluje teraz, ze go nie przymierzylam :-( Odstraszylo mnie to, ze byl jasny i ze sie bedzie bardzo brudzil.

Ale nie wiem czy tam sie jednak nie przejade go przymierzyc ;-)

Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

mayagaramond

Cytat: calla w 23 Maj 2011, 22:44:13
mayagaramond w tym sklepie byl plaszcz ze skory i zaluje teraz, ze go nie przymierzylam :-( Odstraszylo mnie to, ze byl jasny i ze sie bedzie bardzo brudzil.

Ale nie wiem czy tam sie jednak nie przejade go przymierzyc ;-)

Pewnie, ze zmierz! Jak jest z gladkiej to nie bedzie sie brudzil. Mialam kiedys jasny skorzany plaszcz.

calla

Cytat: mayagaramond w 23 Maj 2011, 22:49:07
Pewnie, ze zmierz! Jak jest z gladkiej to nie bedzie sie brudzil. Mialam kiedys jasny skorzany plaszcz.

nie pamietam z jakiej byl. Na pewno byl lekko pognieciony, wiec nie wiem jak by wygladal na osobie.

No pipa ze mnie straszna, ze go nie przymierzylam. A teraz jak pojade to pewnie go juz nie bedzie :-(

salsa

Cytat: calla w 23 Maj 2011, 23:51:57No pipa ze mnie straszna
teraz to zdanie brzmi jak komplement ;)

Maya dzieki i polewam :) jutro oblukam bo teraz juz uciekam spać :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

calla

Cytat: salsa w 23 Maj 2011, 22:58:16
teraz to zdanie brzmi jak komplement ;)

hahaha...

nie no, nie oszukujmy sie, do tej Pipy to mnie jeszcze daleko ;-)

Nastepnym razem musze uwazac co pisze :-D

mayagaramond

calla zmien sobie podpis na "wiedzma-pipa" ;) lol lol

inkageo

Imagine there is no hate

damka

damka

nie wiem czy moje w tej spódnicy będzie lepsze bo oczywiście nawet jej nie przymierzyłam przed zakupem :)

calla

Cytat: mayagaramond w 24 Maj 2011, 11:49:19
calla zmien sobie podpis na "wiedzma-pipa" ;) lol lol

haha, jak plaszcza juz nie bedzie to tak zrobie :-D

abkasia

mi przeszkadza w zarowych spodniach, czy tych spudnicach to, ze one sa takei koszmarnie grube w tej kolekcji... wiekszosc spodni tych kolorowych jest taka sztywna, i gruba... i sie zastanawiam, kiedy je nosic... bo niby sa na lato-wiosne, ale takei grube, to u mnei odpadaja...

mialam sobei kupic takie rozowe 3/4.. ale taei grubasne, ze sie rozmyslilam...

mayagaramond

Nie wiem z czego sa te spodnie z zary, ale jesli to prawdziwy len to beda "grube". Mam biale spodnie z lnu i sa super na upaly. Uwielbiam je.