Wiosna/Lato 2011!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez mayagaramond, 16 Sty 2011, 12:25:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Cytat: abkasia w 17 Maj 2011, 23:14:54
inka, mierzylam dzis te spodnie... xs na mnei dobre, ale czulam sie jakbym miala pieluche w spodnich.... no nie widzi mi sie to poszerzenie na wysokosci kroku.....
Ja nawet nie wiem jak w kroku, bo w talii zmieściłabym jeszcze dwulitrową butelkę pepsi ;) Ale schudłam chyba trochę ostatnio, teraz mam apetyt to odrobię ;) Kolor mają piękny... Fason też mi się podoba. No nie mogę odżałować ;D
Imagine there is no hate

mayagaramond

Mam turkusowa skorzana spodnice. Jest zajebista. Moze uda mi sie wstawic dzis fote.

Mierzylam wczoraj obledna czerwona sukienke z jedwabiu. Chyba ja kupie, bo jak zobaczylam sie w lustrze, to sama najchetniej zaprosilabym sie na kolacje lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

hejo - mam nadzieje, ze taki look pasi jeszcze na ten sezon ? ;> bo mi do butow spasowal wybitnie ;) kupilam je po miesicu myslenia i jestem bardzo zadowolona ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ziuta

Cytat: abkasia w 17 Maj 2011, 23:14:54
czulam sie jakbym miala pieluche w spodnich.... no nie widzi mi sie to poszerzenie na wysokosci kroku.....
Kurcze, mam to samo. Chciałam być modna i kupiłam takie właśnie poszerzane w zarze. Teraz czuję się strasznie modnie i jeszcze straszniej dziwnie... I mam wrażenie, że mi ludzie na mieście w krok patrzą :crazy:

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 18 Maj 2011, 11:48:39
dobry look, takie połączenia kolorystyczne są nieśmiertelne IMO :)
senkju ;)

i to wlasnie sa spodnie w kupa kroku i z zaszewkami w celu powiekszenia dupy ;) i tak mi sie podobaja, ze hohoho ;) kupione w espricie ;D a co najbardziej mi sie podoba to to, ze kupowalam 2 tyg temu i byly na wcisk w pasie, a dzisiaj juz wisza ;D lolilo ;D

www.annawilk.pl

suegro

zwierzatko_mojej_mamy lubię to! :rotfl: Jestem na tak! :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

musze zrobic wtyczke do fejsa lol lol z lubieto ;D

www.annawilk.pl

szelma

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Maj 2011, 13:18:06i to wlasnie sa spodnie w kupa kroku

A nie wyglądają :D. Też lubię to :D.

zwierzatko_mojej_mamy

no nie wygladaja az tak bardzo, ale kupe maja ;) i w ogole kocham te spodnie, bo one tak na mnie wygladaja jak chlopskie - a zawsze kolezance z klasy rozmiar 0 zazdroscilam, ze ona tak wlasnie moze chodzic i na niej tak fajnie wisza ;) i na mnie te tez troche zwisaja pomimo rozmiaru ~0 lol lol

www.annawilk.pl

suegro

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Maj 2011, 12:43:39
musze zrobic wtyczke do fejsa lol lol z lubieto ;D

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

kamu2

Mnie się też podobają te spodnie z zaszewkami co Inka mierzyła,ale mam wrażenie ,że mi d.. poszerzają, no i mam dylemat.Spróbuję jeszcze czarne przymierzyć .
Golinda   czym będziesz farbować tą sukienkę?  Ja mam takie fajne spodnie z zary,ale głupia wyprałam je w proszku i takie jakieś wyblakłe się zrobiły,jeszcze nigdy nie farbowałam ubrań.
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

szelma

Kurczę, ja w PL mierzyłam takie spodnie z zaszewkami (takie typowe chinosy) w chyba 5 różnych sklepach. I nie wiem, o co chodzi, ale wyglądam w nich idiotyczniej niż Rozelka przedstawiona na rysunku poglądowym. W nogach są jakieś takie nazbyt opięte. Ergo: powinnam wziąć większy rozmiar, ale wtedy w tyłku jest jakoś dziwnie. No a tyle dziewczyn tak fajnie w nich wygląda :( (z drugiej strony - wiele wygląda w nich jak Rozelka ;)).

magdarynka

Ja mam takie z zaszewkami, moze i wygladam dziwnie ale tak dobrze sie je nosi...

szelma

Fajowe! Właśnie takie bym chciała, ale wyglądam dupnie w dupsku ;).

kamu2

niestety u nas nie ma już farbiarni,w takiej dziurze mieszkam.
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

mayagaramond

:dance: :dance: wlasnie weszlam w posiadanie czekoladowej chloe paddington :D:D:D:D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

konwalia

Cytat: mayagaramond w 21 Maj 2011, 13:46:05
:dance: :dance: wlasnie weszlam w posiadanie czekoladowej chloe paddington :D:D:D:D
burżuja ;)
poka :D

mayagaramond

Cytat: magoo w 21 Maj 2011, 13:47:46
poka poka :)
teraz nie mam jak, jestem w monachium, wiec dopiero jutro.

magoo

no dobra poczekam ;)
i oczywiście gratuluję :)

mayagaramond

Cytat: magoo w 21 Maj 2011, 14:03:13
no dobra poczekam ;)
i oczywiście gratuluję :)
mozesz ja tez wyguglowac;)

magoo

mayagaramond

Cytat: magoo w 21 Maj 2011, 14:57:28
wolę zdjęcie z mayą ;)
aha, czyli mam sie sfotografowac z torba, tak?
kupilam tez sukienke na jedno ramie w kwiaty, zielone spodnie, zolta spodnice, fioletowa bluzke i kolorowe szorty w dziale dzieciecym :D:D

magoo

mayagaramond no a jak ;D

Cytat: mayagaramond w 21 Maj 2011, 15:19:40
kupilam tez sukienke na jedno ramie w kwiaty, zielone spodnie, zolta spodnice, fioletowa bluzke i kolorowe szorty w dziale dzieciecym :D:D

i idź już bo ludzi denerwujesz :D ;)

inkageo

Imagine there is no hate