jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

nic nie pisałam, też szukam lol ale nie wiem, czego potrzebuje ishka ;D czy detektora trzymania w ręce i w jakiej opcji, czy cos ;) już znalazłam, że iphone pracuje od 4 lat przynajmniej nad opcją detekcji, że ktoś patrzy w ekran ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ishka82

O rety, ale zamieszania narobiłam lol To funkcja bez której da się żyć, ale jeśli jest, to wg mnie przydatna. Jak coś czytam chwilę dłużej bez dotykania ekranu, to wygasza, jak pisze, czy coś robię i się zamyśle, to się wygasza, na ulubionym zabijaczu czasu też mi się czasem bez sensu wygasza. Wolałabym by się nie wygaszał gdy go w ręku trzymam i wydaje mi się, że ma taką funkcję, bo sam proponował. Z resztą ma sporo funkcji o jakich wcześniej nie słyszałam.

Kasia

To ja ponawiam pytanie dotyczące iphone

Jak zgrać film oglądany na ekranie?
Albo jak zgrać film z fb

Help :)

konwalia

Mam Sony Xperia xa i wieczny brak pamięci,  nawet aktualizacji nie da się wgrać bo nie widzę opcji przeniesienia aplikacji na kartę (tylko zdjęcia,  filny). A prawie żadnych już nie mam.
Macie jakieś pomysły czy zostaje mi kupić tel? Ten ma tylko 16gb

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: konwalia w 22 Wrz 2017, 10:28:56
Mam Sony Xperia xa i wieczny brak pamięci,  nawet aktualizacji nie da się wgrać bo nie widzę opcji przeniesienia aplikacji na kartę (tylko zdjęcia,  filny). A prawie żadnych już nie mam.
Macie jakieś pomysły czy zostaje mi kupić tel? Ten ma tylko 16gb
nie ma innej opcji.
wszystko zależy od telefonu. Ja mam sony m4 i on też nie pozwala na przenoszenie aplikacji na kartę.

konwalia

Mobka mam pytanie,  są aplikacje gdzie przyznaje się uprawnienia administratora i niby można przenieść aplikacje na kartę,  to jest bezpieczne?
A jak nie to co warto kupić? Te nowe tel powyżej 3000 to już przegięcie
Niby na olx są nowe s8 z odbiorem w punktach typu wyspa w galerii,  ale nie bardzo wierzę że nie ma haczyka jak cena jest 2500 a nie 3500

wrobelek0403

konwalia, a moze wez s7? Teraz juz spadly ponizej 2 tys, a ja jestem b.zadowolona.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mobka

Konwalia, nie poradzę niestety.
I też nie jestem zwolenniczką high endowych telefonów.
Sama mam Samsunga a5 2016 od roku i nie narzekam, choć aparat ma taki sobie.
Mąż ma s7, zdjęcia na telefonie wyglądają ok, ale po zgraniu mnie nie zadowalaja.
I s7 bodajże kart nie obsługuje.
Dla mnie teraz każdy telefon w okolicach 1500zl jest spoko.

wrobelek0403

mobka, ale jak nie obsluguje? Chodzi o te aplikacje? Bo sama karte mam i zdjecia tam zapisuje.

mobka

A widzisz, wydawało mi się, że ma tylko pamięć wewnętrzną. A czekaj, mąż ma s6. On  nie obsługuje w takim razie.

wrobelek0403

Mnie bardziej irytuje, ze bateria jest niewyjmowalna. Jak sie zwiesil to byl problem. Na strefie szukalam rozwiazania lol

mobka

A to akurat chyba 90% telefonów ma niewyjmowalna baterię.

wrobelek0403

No teraz juz tak. Tak do s5 byla wyjmowana.

zuzia

a ma ktoś huawei p9 lite lub p10 lite?

konwalia

A s7 edge?  Choć to już prawie 2500. Ale nie 3500 za s8.
Ja praktycznie używam telefonu zamiast komputera,  więc ostatecznie odżałuje

konwalia

I czy warto brać na fv bo wtedy gwarancja jest roczna

konwalia

Jest pełno ogłoszeń na olx ale jakoś nie mam przekonania

inkageo

Ja zawsze biorę FV na telefony i mam normalną gwarancję  :mysli:
Imagine there is no hate

konwalia

Dobra to tylko iPhone tak ma.
Dumam nad s8+ bo komputronik zrobił niezłą promocję,  plus jest zwrot od samsunga i jeszcze fv

zwierzatko_mojej_mamy

Iphone ma rok niezależnie od fv
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

Konwalia, a w xkomie czy podobnym sklepie czegoś fajnego noe ma?

Ja nie kupuje od prywatnych osob lub dziwnych sklepów. Równie dobrze mozesz dobie na Aliekspress iphone kupic.

zuzia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 30 Wrz 2017, 20:49:47
Iphone ma rok niezależnie od fv
teoretycznie.
bo prawo w PL daje dwuletnią gwarancję więc producent może sobie pisać co chce, ale o 2 lata można się wykłócić

karpecik

Ja miałam Huaweia, ale zmieniłam teraz na LG G6, dostałam bardzo dobrą ofertę w Play przy przedłużeniu umowy i aż głupio było nie skorzystać. Normalnie 1000 zł, udało mi się zejść na prawie połowę tej kwoty. A telefon jest naprawdę ekstra!

konwalia

Teraz już muszę kupić telefon,  stluklam wyświetlacz w starym.  Macie na to ubezpieczenie czy nie?