jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

ddu

Cytat: emcia w 27 Lut 2013, 16:23:59
nie mam nokii, może tzreba wejsc przez muzyke i dać "użyj jako"
nie ma takiej opcji

nawet w "trzech kropkach"  ;)
mam tylko fabryczne dzwonki
łeeee

nie mogę sobie zrobić grup. a mam od zawsze. po 18 odbieram tylko od grup "przyjaciele", "rodzina" i "koleżanki" ;)

ale spotify mam w telefonie, żółte słuchawki. no bajka! wiosna wokół a ja sobie idę i słucham i już nie płaczę za zgubionym kabelkiem od ipoda

niewiemjaka

ddu

zaglądałam tu, ale teraz wczytałam się jeszcze raz, chyba już wiem, o co chodzi, pliki muzyczne muszą byc nie dłuższe niż 40 s.... muszę jakiś program muzyczny dorwać, żeby obrobić piosenki, skrócić je. dużo roboty. ale dawno nie pracowałam w programach muzycznych, więc jak będę miała chwilę, to się pobawię. a co! dzięki! :)
:beer:

vobi

a jaki telefon polecilybyscie dla rodzicow (moi maja ok. 60 lat)? Te typowe dla seniorow to jeszcze nie dla nich, bo uzywaja tez aparatu czy radia, ale potrzebuja wieksze klawisze. Ostatnio jakis Alcatel widzialam z duzymi przyciskami, ale on nie mial zadnych funkcji poza telefonem i sms. No i raczej dotykowe nie wchodza w gre...

inkageo

Mój tato szybko opanował smartfona ;D Chyba 5 minut mu pokazywałam co i jak, resztę sam sobie intuicyjnie znalazł. Dać im szansę :D
Imagine there is no hate

ddu

ej, ja naprawdę sobie słabo radzę z techniką, a to Lumię ogarniam aż miło :)
zdjęcia już zgrywam
jeszcze się muzykę muszę nauczyć kopiować
póki co, chodzę z żółtymi słuchawkami i słucham muzyki ze spotify ;)

vobi

Cytat: inkageo w 28 Lut 2013, 23:31:52Dać im szansę
inkageo, ale oni sami nie chca dotykowego, na sile im wciskac nie bede ;D

Lwica

Cytat: vobi w 28 Lut 2013, 23:17:05
a jaki telefon polecilybyscie dla rodzicow (moi maja ok. 60 lat)? Te typowe dla seniorow to jeszcze nie dla nich, bo uzywaja tez aparatu czy radia, ale potrzebuja wieksze klawisze. Ostatnio jakis Alcatel widzialam z duzymi przyciskami, ale on nie mial zadnych funkcji poza telefonem i sms. No i raczej dotykowe nie wchodza w gre...

Ja bym poleciła Nokie x2 http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/x2/Nokia-X2.html
Dałam swoją rodzicom właśnie, zadowoleni są bardzo bo wyświetlacz jest większy niż w innych tego typu. Można sobie powiększać czcionkę menu i wiadomości, dobre to jest dla starszych osób które  mają już problemy ze wzrokiem. Mój tato chwali bo nie musi okularów zakładać żeby wiedzieć kto dzwoni, albo żeby napisać sms.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

zosia2007

wczoraj oglądałam i sie bawiłam sIII mini,

rozczarował mnie, nie jestem już nim zachwycona, wizualnie bardziej mi się podoba galaxy s advance, śrdoek w sumie maja prawie taki sam

abkasia

S3 mini to nic specjalnego..
A ma ktos doswiadczenia z sony xperia z?

vobi

zosia2007, a w czym galaxy advance lepszy? Wizualnie? Dotykowo ;)?

zosia2007

Cytat: vobi w 08 Mar 2013, 11:36:06
zosia2007, a w czym galaxy advance lepszy? Wizualnie? Dotykowo ;)?
wizualnie, reszta to to samo
w necie sIIImini mi się bardziej podobał niż advance. advance mam jako slużbowy więc chciałam sIII mini jako prywatny no ale teraz to już go nie chcę :( więc albo wezmę s III (normalny) albo nie wiem co bpo nie chcę mieć dwóch advance'ów
babie niedogodzisz :D

justynaaaa2

a mi się ten mini tak bardzo podoba :D chciałam go M. zabrać ale nie chce mi oddać tak mu z nim dobrze ;D
no ja nie wiem czy wizualnie advance ładniejszy, bardziej kanciasty, ten mini taki ładny obły kobiecy :)

zośka przecież ten SIII to jest wielkie bydle ;D może do netu fajny, ale mi on się w ręku nie mieści :D

zosia2007

justynaaaa2 now ielkie dlatego chciałam sIII mini ale on sie praktycznie nie różni wizualnie od mojego HTC a mi się juz HTC przestał podobać, bardziej mi się podoba advance, jest taki bardziej męski/biznesowy

koniec końców pewnie wezmę ten telefon, który będzie tani bo mi szkoda wydawać 1000 pln na telefon

vobi

kurde, maz kupil sobie LG Optimus L9 i naprawde jest fajny, bylabym juz sklonna zdradzic po latach Samsunga, ale cholera duzy troche jest... mniejszy niz Galaxy III, ale jednak za duzy na moje dlonie :(

vobi

jednak Samsung GIII mini, poki co baaardzo mi sie podoba, ale mam go dopiero kilkanascie godzin ;)

vobi

Cytat: mayagaramond w 06 Lut 2013, 08:20:25
Zdecydowałam, ze czekam na S4, ciekawa jestem też htc m7.

no i jak, podoba Ci sie maya S4?

callja

Ciekawe, co mi zaczną teraz wciskać w T-Mobile...
Ostatnio namawiali mnie na Samsung Galaxy Mini II - P. ma "jedynkę" i bbbb sobie chwali. Nawet w tej chwili cyka sobie po internecie przez wi-fi ;)
Kurna, ja i smartfon, świat się kończy :crazy: pewnie zaklnę szpetnie i wrócę do swojego slide Nokii, a smartfona przejmie P. - uwielbia zabaweczki, jak na rasowego dużego chłopczyka przystało ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

Kasia

To moze tańszy abo bez telefonu?
Ja w tym roku przedluzylam umowę bez telefonu. Przeliczylam wszystko i branie tel mi sie tym razem nie opłacało.

Norka

Cytat: Kasia w 18 Mar 2013, 08:34:07
To moze tańszy abo bez telefonu?
Ja tak robię, wychodzi dużo taniej. Solidniejszych telefonów nie trzeba wymieniać co roku ;D

Kasia

Mi się dwa lata temu opłacało wziąć telefon i go sprzedać.

W tym roku juz nie, bo abonament z telefonem jest o 10zl droższy miesięcznie od identycznego abonamentu bez telefonu. Czyli przez dwa lata to 240zl.
240zl + cena telefonu = wiecej niż nowy telefon w cenie z Allegro od kumpla, który nowe legalne sprzedaje.

wrobelek0403

Kasia a wez podaj jak sie kumpel przedstawia na all :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

A nie nie, ceny z Allegro tylko. Kumpel ma taki stacjonarny salon/serwis/sklep GSM ale taki legalny na tip top bez ciemnych interesów jak w niektórych tego typu przybytkach ;) sprzedaje nam po cenach z Allegro. Jemu ufam a na Allegro to nieraz nowa tylko obudowa ;) także jak mam kupić telefon jakieś akcesoria to tylko do niego idę.

wrobelek0403

Cytat: Kasia w 18 Mar 2013, 16:15:25
A nie nie, ceny z Allegro tylko. Kumpel ma taki stacjonarny salon/serwis/sklep GSM ale taki legalny na tip top bez ciemnych interesów jak w niektórych tego typu przybytkach ;) sprzedaje nam po cenach z Allegro. Jemu ufam a na Allegro to nieraz nowa tylko obudowa ;) także jak mam kupić telefon jakieś akcesoria to tylko do niego idę.

a mogłabym miec prośbe? P szuka jednego modelu i wszedzie, mimo ze pisza o nowych telefonach, to sa jednak starocie w nowych obudowach :crazy: . moze on by miał na stanie??
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Mogę podpytac ale to juz po urlopie :)