jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

abkasia

Samsung s4? Chyba bede musiala sobie kupic :D s2 sie co chwila wiesza.. I w porownaniu do s3 ma kiepski aparat..

ishka82

chyba się zakochałam ;)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

vobi

mobka

Napiszę czego nie kupować - na pewno nie brać LG Swift L7. Wzięłam dzisiaj służbowy i baaaardzo kiepski jest. Jedyna zaleta, duży wyświetlacz. Ale jest wolny, ma słaby aparat, beznadziejne nagrywanie filmów. Miałam powiedzmy, że jego poprzednika, LG Swift Black P970 i był o wiele szybszy i wydajniejszy.
Niestety ZTE, na którego się czaiłam już sie skończył ;D

wrobelek0403

a ja tak z innej beczki.

dawno temu nokia zrobiła taki porzadny telefon 6303 w metalowej obudowie. orientujecie sie moze, czy jakies nowe modele mozna dostac w metalu a nie w plastiku?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mobka

Seria e ma metalowa obudowę. Ale nie wiem czy jeszcze jakiś operator je oferuje. Nie śledzę rynku.

wrobelek0403

a nie, wolałabym nie przez operatora. dzieki mobka, poszukam :beer:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ddu

wróbelek, ja mam e 52 w metalowej
jest fajny, ale ma jakieś kłopoty z dyskiem
ja dużo ściągam różnych pdfów, exceli itp na telefon, gdzieś to się kumuluje, nawet w seriwsie nie wiedzą, jak to potem wyrzucić i już dwa razy padł mi dysk c
i szlag trafił mi wszystkie numery itp
ale do dzwonienia, smsów, trochę internetu jest ok
i spadł kilkanaście razy i żyje

wrobelek0403

ddu dzieki :beer:

znalezlismy na allegro 6303 niby nowe :knuje: choc Nokia od dawna ich nie produkuje. Mam nadzieje, ze to nie podróba z Chin ;)

Justynna

Cytat: wrobelek0403 w 12 Lut 2013, 23:12:50dawno temu nokia zrobiła taki porzadny telefon 6303 w metalowej obudowie. orientujecie sie moze, czy jakies nowe modele mozna dostac w metalu a nie w plastiku?
Ja mam ten telefon już 3 rok. Jest bardzo solidny i wytrzymały :D

wrobelek0403

justyna, P go wlasnie utopił lol lol i wsciekły, bo juz ich nie mozna dostac.

justynaaaa2

mój M. właśnie sobie wymienił tel na sIII mini, śliczny jest :)
wziął biały, na maksa kobiecy dla mnie ten telefon, ale ojciec sobie wziął granatowy i by im się myliły, więc nie miał wyboru za bardzo ;D

mayagaramond

Hm, poczytalam o nowym HTC one, podoba mi się metalowa obudowa, no ale jest chyba droższy od Samsunga. Poczekam na testy porównawcze.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ishka82

ja więcej samsunga nie kupię ;D fajny jest, ale jakość obudowy straszna...moje telefony zawsze wyglądały jak nówki jak  po kilku latach uzytkowania wymieniałam, a ten wygląda strasznie :( pani w play mówiła, ze niestety nawet droższe samsungi mają gorsze, mniej trwałe obudowy niż najtańsze choćby htc ;D

inkageo

Moja po ponad pół roku w stanie idealnym, ani jednej ryski. A dali dwie obudowy, więc można wymienić w razie czego ;) Cały wygląda jak nowy, a pokrowca używałam tylko miesiąc ;)
Imagine there is no hate

ishka82

inkageo, może wyższe modele maja lepsze te obudowy :hmm: ja mam wave 533, więc żadne cudo ;) i żadnego telefonu tak nie zniszczyłam, jak tego :( a wszystkie traktuję tak samo lol

inkageo

M. też swojego wava strasznie zszargał, ale u niego wszystkie poprzednie też tak wyglądały, więc się nie dopatrywałam winy producenta. Możliwe, że ten wave taki miękki, u M. wygląda obrzydliwie, dobrze, że już może wymienić.. Ale Ty się nie zrażaj!
Imagine there is no hate

abkasia

Mibsie pozdzieral ten srebrny pasek w s2 ciekawe czy mozna by go zmienic?? Chociaz chyba nie..

ishka82

telefony mojego A. wszystkie wyglądają źle, są poobijane, porysowane itp. lol u mnie to nowość...ja nawet nie chce myśleć, jak by ten telefon wyglądał, gdyby był jego a nie mój lol

ddu

kocham Lumię 820!!!!

czy ktoś wie, jak tam się muzyke ustawia na dzwonki?
no wiem, wiem, instrukcja jest. ale ten telefon jest taki intuicyjny, że umiem wszystko w 1 dzień bez wyjęcia instrukcji z pudełka. tylko te dzwonki...

emcia

Cytat: ddu w 27 Lut 2013, 15:07:51
kocham Lumię 820!!!!

czy ktoś wie, jak tam się muzyke ustawia na dzwonki?
no wiem, wiem, instrukcja jest. ale ten telefon jest taki intuicyjny, że umiem wszystko w 1 dzień bez wyjęcia instrukcji z pudełka. tylko te dzwonki...
nie mam nokii, może tzreba wejsc przez muzyke i dać "użyj jako"

abkasia

Ooo s4 wychodzi w polowie marca a w kwietniu ma byc do kupienia

konwalia

Ddu nie pomogę, bo mam fabryczny dzwonek
Ale klikasz w ten trzykropek i powinna być opcja udostępnij jako, kliknij i dzwonek

malutenka

Cytat: ishka82 w 22 Lut 2013, 13:24:55ja mam wave 533
a to dziwne, mój 533 wygląda, może nie jak nowy, ale całkiem nieźle, po trzech latach użytkowania, za to Avila po roku to obraz nędzy i rozpaczy.

vobi

Cytat: malutenka w 27 Lut 2013, 21:43:14za to Avila po roku to obraz nędzy i rozpaczy.

ja mam z kolei Avile prawie 2-letnia, poza wytartymi "plecami" wyglada zupelnie ok :)