jaki telefon polecacie?

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2010, 19:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

ddu ja mam lumię i jestem zadowolona, jest prosta w obsłudze, w przeciwieństwie do starej omnii(samsung), którą miałam przez chwilę
tylko już mam ryskę na wyświetlaczu, nie wiem jak

ddu

konwalia

800
bardzo szybko się przestawiłam, wygodnie się pisze, a dotychczas się broniłam, że chcę klawiszowca

ddu

dzięki, :beer:
muszę się "pobawić"
z samsungiem note sobie nie radzę... za każdym razem , kiedy biorę go w rękę, mam ochotę trzasnąć o ziemię ;)
zawsze miałam nokię (raz czy dwa zdradziłam i szybko wracałam)
a teraz nokia ma jeszcze bardzo dobre "zielone" opinie , więc... ;)

fasolka1980

marlen_ka mój mąż ma Samsunga SOLID jako opcję awaryjną, bateria trzyma nawet 5 dni. jest świetny!! polecam

zuzia

Cytat: marlen_ka w 02 Lut 2013, 20:38:57
poszukuję telefonu dla Pawła i szukam czegoś supr wytrzymałego. Telefon nie musi mieć internetu/supr aparatu/ wielkiego ekranu ale musi być wytrzymały na wodę, kurz, uderzenia upadki.
Wiem, że samsung ma serię telefonów SOLID.

Może miałyście z nimi do czynienia?

są u nas w pracy
typowe "cegłówki", wygladają strasznie. i są ciężkie. no ale wytrzymałe.

fasolka1980

Cytat: zuzia w 02 Lut 2013, 21:35:16
są u nas w pracy

a no to fakt, urodą nie grzeszą

ale chyba nawet walenie o beton im niestraszne

rudasekawf

Miłością ogromną darzę mojego samsunga galaxy advance. Cudny telefon.

ddu

rudasek, co w nim cudnego?

wrobelek0403

Cytat: zuzia w 02 Lut 2013, 21:35:16
są u nas w pracy

a to fakt, brzydkie jak noc, ale kolezanka zadowolona, na budowie jej zleciał na beton i nic :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marlen_ka

Cytat: fasolka1980 w 02 Lut 2013, 21:22:54
marlen_ka mój mąż ma Samsunga SOLID jako opcję awaryjną, bateria trzyma nawet 5 dni. jest świetny!! polecam

a którego?

Pawła kolega ma solida i twierdzi, że bateria trzyma mu 3 tygodnie.

Ja wiem, że one są okropne, ale tu wygląd nie ma zaczenia. Chodzi właśnie o to, żeby telefon był wytrzymały i w razie uoadku z kilku metrów, czy zamoczenia nic się z nim nie stało. To ma być telefon roboczo-wyjazdowy.

dzięki za opinie :beer:

fasolka1980

marlen_ka no to solid bedzie dobrym wyborem.

ishka82

marlen_ka, na youtube są testy tego solida ;) znajomy sobie taki kupił (chyba to, pewna nie jestem) po tym jak mu córeczka wywaliła komórkę przez balkon z 6 piętra :D telefon wygląda jak stara cegła, ale jest super wytrzymały i ma wszystkie funkcje nowoczesnej komóry :)

rudasekawf

Cytat: ddu w 03 Lut 2013, 15:18:08rudasek, co w nim cudnego?

-bateria przy użytkowaniu wifi i innych cudów działa spokojnie kilka dni
- idealnie leży w dłoni, nie za duży nie za mały
- dużo aplikacji na androida (T. ma Iphone 4s i masakra nic się nie da ściągać)
- dużo przydatnych funkcji, np. pisanie sms z mowy - nie wiem jak ta funkcja się nazywa
- bardzo duża możliwość personalizacji
- łatwy dostęp do maila

Z minusów zdecydowanie aparat.

vobi

Cytat: rudasekawf w 03 Lut 2013, 19:45:44- dużo przydatnych funkcji, np. pisanie sms z mowy - nie wiem jak ta funkcja się nazywa
jesli dziala tak, jak w Galaxy S III (a podejrzewam ze tak), to nie ufalabym tej funkcji do konca, potrafi okrutnie przekrecic slowa :D :D :D

rudasekawf

Cytat: vobi w 04 Lut 2013, 16:30:37jesli dziala tak, jak w Galaxy S III (a podejrzewam ze tak), to nie ufalabym tej funkcji do konca, potrafi okrutnie przekrecic slowa
Większość smsów tak piszę, sporadycznie się zdarzy przekręcone słowo, ale rzadko. Ale faktycznie trzeba dość wyraźnie powiedzieć.

zosia2007

Cytat: vobi w 22 Sty 2013, 00:14:12
mobka a co myslisz o Galaxy S3 mini? Standardowy S3 dla mnie za duzy i nieporeczny :(
vobi i co? masz tego s3 mini? bo ja tez sie nad nim zastanawiam

mobka

A ja przepraszam,z e nie pomoglam, bo tak ot to nie znam, musialabym poczytac, a ostatnio mam niedoczas.

emcia

Cytat: marlen_ka w 02 Lut 2013, 20:38:57
poszukuję telefonu dla Pawła i szukam czegoś supr wytrzymałego. Telefon nie musi mieć internetu/supr aparatu/ wielkiego ekranu ale musi być wytrzymały na wodę, kurz, uderzenia upadki.
Wiem, że samsung ma serię telefonów SOLID.

Może miałyście z nimi do czynienia?

miałam taki służbowy
mnie się nie podobał, gumowe guziki, cały jakiś gumowy
faceci bardziej chwalili ;)

Dodany tekst: 05 Lut 2013, 13:59:55

Cytat: fasolka1980 w 02 Lut 2013, 21:37:35
a no to fakt, urodą nie grzeszą

ale chyba nawet walenie o beton im niestraszne
też :D

vobi

Cytat: zosia2007 w 05 Lut 2013, 10:57:49
vobi i co? masz tego s3 mini? bo ja tez sie nad nim zastanawiam

zosia, nie, na razie obczajam oferty ;) Umowa konczy mi sie w czerwcu, co prawda moge juz podpisac nowa, ale poki staremu telefonowi nic sie nie dzieje (tez samsung, chyba 4-ty z kolei), to czekam z nowa. Jestem mocno nakrecona na S3 mini, poki co nic innego ciekawego nie znalazlam (no, Nexus mi sie podoba, ale w PL niedostepny).

Dodany tekst: 05 Lut 2013, 22:53:35

Cytat: mobka w 05 Lut 2013, 12:53:46
A ja przepraszam,z e nie pomoglam, bo tak ot to nie znam, musialabym poczytac, a ostatnio mam niedoczas.
jasne, spoko :)

salsa

Cytat: rudasekawf w 03 Lut 2013, 19:45:44-bateria przy użytkowaniu wifi i innych cudów działa spokojnie kilka dni
na pewno mówisz o galaxy advance lol ??

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zosia2007

vobi no mi sie konczy w kwietniu i tez mocno mnie ciekawi ten s3 mini, jest jednak duzo mniejszy od s3 i tylko troszke gorszy ;)

mayagaramond

Zdecydowałam, ze czekam na S4, ciekawa jestem też htc m7.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

damka

mayagaramond

Cytat: damka w 06 Lut 2013, 12:29:42a kiedy wchodzi s4?

Na wiosnę, ale nie ma jeszcze dokładnej daty
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"