Świateczne prezenty 2010

Zaczęty przez foszek, 06 Lis 2010, 23:22:26

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kasiad

Ja wczoraj dostałam już prezent od Męża :)
Chyba nie mógł wytrzymać bo przyszła paczka i ja ją widziałam  :mocking:
Pomacałam, ale nie skojarzyłam co to  ;)
A później przypomniałam sobie, że podczas reklamy prostownicy w tv gdy ją widziałam to mówiłam, że przydałaby mi się  ;)
No i mam :)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

aja

ja bym chciała dostać ten album na zdjęcia (szkoda tylko,że na konkretny rozmiar)
http://www.studiointerio.pl/pl_,detal,11,13,0,275.php

sonatina

zuzia
ja zakupiłam ten samolot dla Ignaca pod choinkę, ze zniżką zapłaciłam 99 zł a cena normalna to 110 zł.

zuzia

Cytat: sonatina w 10 Gru 2010, 17:43:09
zuzia
ja zakupiłam ten samolot dla Ignaca pod choinkę, ze zniżką zapłaciłam 99 zł a cena normalna to 110 zł.
dzięki :)
ja chyba jednak duplo mu kupię

justynaaaa2

u mnie w rodzinie padło zarządzenie, że w tym roku bez prezentów ;D muszę się jeszcze dopytać mamy czy aby na pewno, jeśli tak to po problemie :)
przydałoby się tylko coś dla M. zakupić ale nie mam pomysłu  :crazy:

goga

no mam wreszcie większość !!! jaka ulga :D
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

damka

my co roku robimy liste i większość zamawiamy przez net.
juz wszystko zamówione czekam na kuriera. Sporo tego  było...

dla męza zamówiłam wczoraj włoskie, ręcznie robione buty. Okazja na buy vip :)

damka

znam, ale to już moje kolejne :)

a buty Bruno Magli ok 420 zł z 1052 :)

teraz to mam kłopot ze sobą, nie wiem co bym  chciała...

Kasia

Cytat: golinda w 14 Gru 2010, 10:07:29chciałabym perfumy Victor & Rolf Flowerbomb
cudne są :) własnie nimi pachnę :D

damka

też mam niby dużo potrzeb, ale w tym roku postanowiłam nie podpowiadać.
niech sie pomęczy trochę :)

juz słyszałam ze podpytywał koleżanek :)

płaszcz na pewno kupie, ale poczekam do przecen, chce kupić coś naprawdE porządnego a to oznacza że będzie drogo niestety...

piękne są perfumy Gucci - Guilty - oczywiście wg mojego nosa.

abkasia

a ja juz wlasciwie wszystko dostalam co chcialm na chwile obecna :)

mayagaramond

Tesciowa chciala mi sprezentowac bilet na pociag do wykorzystania na terenie calych Niemiec na prawie wszystkie pociagi, tylko niestety musialabym go wykorzystac do konca marca i cale szczescie, ze sie zgadalysmy, bo ja do konca marca nigdzie daleko nie bede mogla pojechac, bo nie bede miala wolnego.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zosia2007

dobra, ja tez juz w wiekszosci mam prezenty
dla mlodego - mis truskawek + posciel (posciel juz dostal ;) )
dla R - helikopter zdalnie sterowany (sam chcial :D )
dla siostry - nauszniki
dla mamy - pedzel do pudru + baileys
dla taty - chyba perfumy
dla bratanic R - chomiki zhu zhu
dla chrzesniaka R - t-shirt
dla siebie - koszula do pracy bo odnawiam swoja szafe ;)

goga

mam wszystko !!! WRESZCIE !!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

rudasekawf

..kilka dni temu w nocy pękł nam bojler, jak to przed świętami ;/ pech musi być, mieszkanie troche zalane ale ogolnie nie było tak źle jak wyglądało na początku, jako, że mój świeży małżonek narzędzi niet ( oprócz kombinerek, i klucz francuskiego) to w noc dzwoniliśmy po mojego ojca, żeby przyjechał i wspomógł. I tak oto narodził się pomysł na prezent:

udało mi się z listy brakujących prezentów skreślić męża :) kupiłam mu pudło na narzędzia ze Stanleya, zestaw kluczy płasko- oczkowych od 6-19 i zestaw 8 śrubokrętów magnetycznych :)  ufff

teraz może naprawiać podstawowe rzeczy :)

rilla

a ja nie mam nic ... oprócz kilku pomysłów, przez chorobe małego nie mam casu nigdzi epojechać, a na zamawianie za późno:/ może w niedzielę uda się wyskoczyć na chwilę...

feeling.good

ja też już mam wszystko:

- dla Michała koszulę
- dla mamy - kalendarz ze zdjeciami Staśka
- dla teściów - j.w. + film Cejroskiego o Tajlandii
- dla brata - perfumy CK
- dla Staśka - miś Pik Plik i książka Poczytaj mi mamo

Ustaliliśmy w tym roku z rodziną, że na prezenty przeznaczamy ok. 50-70 pln. Bardzo mi się tez pomysł podoba :D Ograniczenie nie dotyczy tylko prezentów dla Małego bo dziadkowie by rady nie dali ;)

Dodany tekst: 15 Gru 2010, 12:43:34

Cytat: jo_miekka w 09 Gru 2010, 21:01:10
mężowi i przyjacielowi zamówiłam świńskie koszulki na www.chrum.pl

a reszta ciągle leży i kwiczy

świetna strona!!!

foszek

Ja jestem wlasnie w trakcie zamawiania fotoksiazki dla tesciow ze zdjeciami malego. Dzisiaj ostatni dzwonek, zeby ja dostac jeszcze przed swietami.

aja

od wczoraj też mam już wszystkie prezenty
ale dla dzieci tak dawno kupowałam,że teraz siedze i próbuje sobie przypomnieć co dostaną

foszek

ja oprocz fotoksiazki czekam jeszcze na przesylke od naszej claridad :)mam nadzieje ze dojdzie na czas

martullek

ja też czekam i czekam na kalendarze. Angelos może to ten sam sprzedwca  :zly: :zly: :zly:

fasolka1980

martullek a gdzie kupowałyscie fotoksiązki?

martullek

ja kupowałam kalendarze ze zdjęciami - na allegro

Lwica

Cytat: fasolka1980 link=topic=5345.msg90

ja mogę powiedzieć gdzie ja! W fotojokerze. Już jest gotowa i czeka na odebranie.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!