Jesien-Zima 2010/2011

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2010, 11:36:06

sonja

I tu muszę pochwalić prowincjonalny Włocławek - w Mohito są bardzo ładne rzeczy i duży wybór (no dobra, w Toruniu wcale nie ma lol ) a w H&M porządek aż miło (w Toruniu ciasnota i bałagan nieziemski).

No to się podzieliłam lol

Kasia

Cytat: justynaaaa2 w 28 Paź 2010, 01:22:00ja ostatnio się przeraziłam hm w tarasach  crazy

nienawidze HM w tarasach, smietnik jakich mało :D

Helena

Cytat: wrobelek0403 w 28 Paź 2010, 00:01:36
dzieki :beer: sie wybiore :)

hmmm, nic mi sie tam w oczy nie rzuciło :hmm: mam wrazenie, ze w kazdym mango jest co innego :knuje:

Dodany tekst: 27 Paź 2010, 23:02:20

Helena wolalabym nie przesadzac z kredytowka, w koncu z czwsgos ja potem trzeba spłacic :P

wiadomo, ale czasem jak widzisz coś fajnego i czujesz, że musisz to miec, to ten cholerny plastik bywa pomocny
:)

wrobelek0403

Cytat: Helena w 28 Paź 2010, 10:42:39czujesz, że musisz to miec, to ten cholerny plastik bywa pomocny

wtedy kupuje mowiac, ze karta to zuuoooooo lol lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Helena

ja tez zawsze powtarzam ze plastik to zuuuooooo :)

wis

Cytat: Helena w 27 Paź 2010, 21:33:30
tak na marginesie byłam dzis w Vistuli w outlecie i mają sporo fajnych męskich sweterków

Dzięki  bighug Wyślę tam moją siostrę, może coś wybierze mojemu mężowi :)
A jak cenowo, zwróciłaś uwagę ?

Helena

wis

sweterki od 44zł do 170 w tym tygodniu mają mieć jeszcze dostawe koszul i jakieś kurteczki
był też duży wybór spodni takich z materiału i jeansów

ja za tydzien chyba tam sie przejade jeszcze bo poluję na jakąs fajną kurteczkę dla N

damka

Cytat: sonja w 28 Paź 2010, 09:39:56
I tu muszę pochwalić prowincjonalny Włocławek - w Mohito są bardzo ładne rzeczy i duży wybór (no dobra, w Toruniu wcale nie ma lol ) a w H&M porządek aż miło (w Toruniu ciasnota i bałagan nieziemski).

No to się podzieliłam lol

byłam w tej galerii i tez bardzo mi sie podobała  :) nie ma to jak lokalny patriotyzm :)

wis

Cytat: Helena w 28 Paź 2010, 10:31:08
wis

sweterki od 44zł do 170 w tym tygodniu mają mieć jeszcze dostawe koszul i jakieś kurteczki
był też duży wybór spodni takich z materiału i jeansów

ja za tydzien chyba tam sie przejade jeszcze bo poluję na jakąs fajną kurteczkę dla N

No to pięknie :)
Siostra tam jutro zajrzy.

salsa

Cytat: justynaaaa2 w 27 Paź 2010, 23:09:56
ja ostatnio po raz pierwszy trafiłam do mohito bo wcześniej jakoś mi nie było po drodze i wyszłam z bluzką, sukienką i koszulą a chętnie bym pół sklepu wykupiła ;D
i ja :D
fajne tanie ciuchy
i to co od nich mam to mimo prania nie traci fasonu :)

Dodany tekst: 28 Paź 2010, 13:22:14

Cytat: wrobelek0403 w 28 Paź 2010, 01:01:36mam wrazenie, ze w kazdym mango jest co innego knuje
tak jest niestety !!

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

Cytat: salsa w 28 Paź 2010, 14:21:45tak jest niestety !!

a to niech spadaja na drzewo, nie bede latac do 3 sklepow, zeby sprawdzic czy maja to co akurat mi sie podoba :zly:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 28 Paź 2010, 13:46:08

a to niech spadaja na drzewo, nie bede latac do 3 sklepow, zeby sprawdzic czy maja to co akurat mi sie podoba :zly:

to jest wlasnie ich taktyka - po zwiedzeniu trzech kupisz wiecej ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

goga

wrobelek0403 plaza u nas jest bleeeeeeeeeeeeeee  faktycznie jak w gs się czuję ;)  nie cierpię tam chodzić
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

salsa

Cytat: mayagaramond w 28 Paź 2010, 14:02:17
to jest wlasnie ich taktyka - po zwiedzeniu trzech kupisz wiecej ;D
a to dziady niemyte :D

mayagaramond

Cytat: salsa w 28 Paź 2010, 16:59:06
  a to dziady niemyte :D

lol lol
Np. H&M na starowce w Salzburgu jest porzedniejszy niz ten w centrum handlowym, a filia w centrum wiednia, przy Stephansdom w ogole robi wrazenie ekskluzywnego butiku ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

Maya tez zauważyłam, ze jeden H&M wygląda fajnie wszystko na wieszakach itp (np Bonarka) a inne wyglądają tak, jakbym weszła do jakiegoś śmietniska

nienawidzę sklepów, gdzie trzeba grzebać w tonie ciuchów narzucanych na jakis stół

wrobelek0403

Cytat: goga w 28 Paź 2010, 16:54:38
wrobelek0403 plaza u nas jest bleeeeeeeeeeeeeee  faktycznie jak w gs się czuję ;)  nie cierpię tam chodzić

cichooooooo ;) to najblizsze mnie centrum handlowe, ma PiP i wiekszosc podstawowych sklepów, w tym Home&You, wiec mus tam jezdzic :D :D

wrobelek0403

emcia

Helena

Cytat: wrobelek0403 w 29 Paź 2010, 21:19:58
ale fajne kiecki :D :D

http://www.bolero.com.pl/zima2010/galeria4.htm

super te kiecki, a szary płaszczyk :))) szukam własnie takiego płaszczyka za kolano w sklepach wszystko przed kolano niestety

salsa

swietne kiecki :) az sie pzrejdę do bolero

a płaszczyk bardzo podobny  do mojego tylko ja mam z kaszmiru, wiec materia wzgląda inaczej :) no i kupiony dwa lata temu :D

wrobelek0403

bolero jest super, szlag mnie trafia, ze nie ma w poznaniu :zly:

damka

jeśli się nie myle to bolero to firma z Torunia...
mam racje Soniu?

wrobelek0403

Cytat: damka w 30 Paź 2010, 11:44:34
jeśli się nie myle to bolero to firma z Torunia...
mam racje Soniu?

ja nie sonja, ale odpowiem - tak :D

dlatego tym dziwne, ze maja sklepy w krakowie czy lublinie, a poznaniu nie :zly:

konwalia

Cytat: wrobelek0403 w 30 Paź 2010, 12:58:33dlatego tym dziwne, ze maja sklepy w krakowie czy lublinie, a poznaniu nie zly
zakladamy biznes?? ;)