Jesien-Zima 2010/2011

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2010, 11:36:06

damka

ja mam teraz upatrzone w Aldo, ale one zawsze pięknie wyglądają a potem ciężko cały dzień chodzić...

tak myślę ze skorzystam może z mody na koturny...zawsze to nieco wygodniej

wrobelek0403

Cytat: elvelve w 17 Wrz 2010, 23:46:35
ja bym chciała buty co mają max 7 cm obcasa, a wyglądają na min 10 :rotfl:

to musisz znalezc buty, kt mają 10, ale sa tak wygodne, ze czujesz sie jak na 5 :D :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

czekam z zakupami do glamour shopping week, to kupie wiecej za mniej ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

konwalia

szelma

No, nad wyraz golindowe :D.

Kasia

prawda, prawda
golinda gdzie ty sie podziewasz? w ogóle pojawiasz się i znikasz :knuje: ;)

magdalinska

a do czego mogłabym załozyc kozaki na obcasie szaro-granatowe?

mayagaramond

Cytat: magdalinska w 21 Wrz 2010, 16:24:47a do czego mogłabym załozyc kozaki na obcasie szaro-granatowe?

do majtek w granatowo-czerwone paski ;D

A na majtki np. czerwona spodnica albo sukienka.

Do szarej albo granatowej spodnicy tez oczywiscie pasuja. Moga tez pasowac do czarnego.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magdalinska

Cytat: mayagaramond w 21 Wrz 2010, 16:41:44do majtek w granatowo-czerwone paski Grin

:spank:   :P nie posiadam :P

nie mam ani czerwonej spodnicy, ani granatowej, ani szarej :( za to mam czarna ;D  :beer:

elve

mierzyłam dziś te buty, wygodne, no i nie wiem:

inkageo

Imagine there is no hate

siog

Helena

elvelve
fajne! jak jeszcze wygodne to już w ogóle super :)

magdalinska

własnie, ile ma obcas?

aha, potrzebuje jeszcze kupic sobie jakas fajna torebke do brazów. Co proponujecie? jaki kolor? moze w necie gdzies widzialyscie fajna?

konwalia

Cytat: magdalinska w 22 Wrz 2010, 07:50:20
własnie, ile ma obcas?

aha, potrzebuje jeszcze kupic sobie jakas fajna torebke do brazów. Co proponujecie? jaki kolor? moze w necie gdzies widzialyscie fajna?
czerwona, granatowa, ew ruda

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

magdalinska

Cytat: konwalia w 22 Wrz 2010, 09:32:48czerwona, granatowa, ew ruda
oooooo granat  :beer:
ja natkniecie sie na jakas fajna to dajcie znac :)

Helena

golinda
a ten obcas to do chodzenia czy do siedzenia tylko? ja swoje najnowsze szpilki niosę w rękach do auta i dopiero jak dojezdzam na miejsce to przebieram inaczej nie da rady, też 11,5 cm obcas :)

damka

a ja chyba kupie te

bardzo wygodne bo już oczywiście musiałam to sprawdzić  :thumbup: :thumbup:

aniak1211

zwierzatko_mojej_mamy

oj piekne - kocham linie podeszwy nine west :D jest taka sexi ;) pojde je zmierzyc ;P
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

doda no ale to nie jest smieszne ;) naprawde w prawie kazdych butach na obcasie sa tak seksownie wygiete, ze od razu noga wyglada kuszaco, a inne firmy to taki robia od wielkiego dzwonu ;) poza tym ta linia jest dla mnie bardzo wazna, bo tylko w nine westach moje wysokie podbicie znajduje oparcie na tym wygieciu i moge w tym chodzic ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Helena

dziwne ja tez mam wysokie podbicie i nine west mi zupełnie nie leży a już tyle razy mierzyłam u nich różne buty :( piękne były ale zupełnie nie do chodzenia
może kiedys sie skuszę i kupię jakiś takie fajne na przecenie do prezentowania się   :knuje:

EDIT
mi się podobaja te
http://www.kazar.pl/pl-produkt-1433-11051-1-5245.html
ale juz kupiłam z ryłka podobne a teraz widze te i są łądniejsze   :zly:

Helena

golinda
to pewnie masz dobrze wyważony obcas, w moich niestety nie za bardzo jest wygodnie
ja generalnie buty na obcasie testuje tak: zakładam wychodze z domu ide do rynku około - 2 przystanki i wracam jak nogi nie bolą to buty są super jak bolą to niestety buty lądują w pudełku i leżą na okazje niechodzące :)