Nasze stroje kąpielowe:)

Zaczęty przez evelka, 14 Lip 2010, 09:02:57

inkageo

A chciałam mieć już to z głowy...
Imagine there is no hate

mobka

Inka, masz jak ja ;) Żadne plunge miseczki nie będą ci pasować. Szczególnie usztywniane, bo one na małych piersiac są za puste.

mobka

Zosia, ja cie widziałąm i nie wierzę, że ci pareo potrzebne.

justynaaaa2

Cytat: mobka w 14 Cze 2015, 13:08:16
Inka, masz jak ja ;) Żadne plunge miseczki nie będą ci pasować. Szczególnie usztywniane, bo one na małych piersiac są za puste.
Dokładnie, ja już dawno odpuściłam ten model bo wygląda to żałośnie ;)

zosia2007

Cytat: mobka w 14 Cze 2015, 13:08:43
Zosia, ja cie widziałąm i nie wierzę, że ci pareo potrzebne.
mobka dzięki, ale ubraniem da sie dużo zamaskować :)
n ale dziś zaczęlam cwiczyc wiec za rok będzie lepiej :D

inkageo

Ja w odstępach kilkuletnich próbuję znowu dopasować :D
Imagine there is no hate

mobka

Mnie już nic nie rośnie, raczej się kurczy, więc nadzei nie mam :D

marax

Ja kupiłam ten biustonosz co Elve pokazała ( podobny) kosztował 20 zł wiec wielkiego żalu nie ma dokupilam majty na necie . Golinda świetny mo/ tez zamowienie ?

inkageo

Zmierzyłam chyba z 15.. Mam dość, ale kupiłam i jestem zadowolona :)
Imagine there is no hate

mobka

Fajny. Jak się pochylisz i zbliżysz do siebie ramiona, to nie odstaje? Co to w ogóle? Calzedonia?

inkageo

Jak będzie bez paska na szyi to pewnie się odklei od ciała, ale jest jeszcze pasek i wtedy trzyma się nieźle.

W calzedonii też byłam, a to reserved :D
Imagine there is no hate

mobka

Hmmm fajna ta góra... hmmm ;)

justynaaaa2

Inka super :) kurde u nas ich nie widziałam :mysli: byłam w 2 re oglądać kostiumy bo miałam kilka fajnych od nich ale w tym roku nic nie było fajnego

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

ja bym sobie chetnie kupila jakis fajny, ale na mnie one wszystkie są za małe :/

mam jeden sprzed 4 lat ;) góra lezy super, ale gacie sie rozciagneły i jestem w kropce, ech...
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Dzięki :beer:

Mi też jest trudno kupić strój, to bywa frustrujące. Śliczny w calzedonii mierzyłam i byłam gotowa wydać 200 zł na niego, ale spłaszczał.
Imagine there is no hate

OlaFasola

inkageo, bardzo ładny.   W tym roku podoba mi się dużo modeli, dokupilam jeszcze jeden z hm i pewnie jeszcze czegoś poszukam :)
Wrobelek, ja łącze góry i doły od różnych modeli jeśli fajnie się komponują kolorystycznie. Dokup jakieś pasujące gatki.

wrobelek0403

inkageo

Prosta sprawa..każde białe będą ok.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

eeee, białe? mokre przeswitują :knuje:

inkageo

Imagine there is no hate

inkageo

Cytat: wrobelek0403 w 15 Cze 2015, 09:21:06
eeee, białe? mokre przeswitują :knuje:
Jeżeli nie masz bujnej czarnej fryzury to bez obaw :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

bujnej nie mam, ale na 0 tez sie nie gole, a włosy mam ciemne ;)