Aktualności KINOWE

Zaczęty przez salsa, 14 Gru 2008, 18:24:04

effik

Cytat: magdarynka w 18 Sie 2010, 22:21:27
effik, Andersen tez pisal dla dzieci ;D

to racja. i bracia Grimm lol

emcia

Cytat: effik w 19 Sie 2010, 08:15:27
to racja. i bracia Grimm lol
przypomniałaś mi, że u rodziców mam dwa tomy, te baśnie taaakie długie się wydawały, że na końcu już nie pamiętałam o co chodziło na początku

effik

ja mam u rodziców chyba Andersena. Kurde, muszę go znaleźć!

wrobelek0403

byłam wczoraj na Heartbreaker - licencja na uwodzenie.

tytuł durny, ale film fajny. dawno sie tak nie usmiałam :D :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tachogti

Ja obejrzalam "Prince of Persia" i nie mam zdania.. ani to dobre, ani to zle, akurat zeby obejrzec siedzac w wannie ;D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

suegro

Cytat: tachogti w 19 Sie 2010, 13:57:41i nie mam zdania

Jak nie masz zdania to zapytaj branży filmowej!
;)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

rudasekawf

Cytat: tachogti w 19 Sie 2010, 13:57:41Ja obejrzalam "Prince of Persia" i nie mam zdania.. ani to dobre, ani to zle, akurat zeby obejrzec siedzac w wannie Grin

Ja również bylam na tym filmie i uważam, że jest to naprawdę fajny film w swojej klasie oczywiscie tzn. niezobowiązująca, lekka w oglądaniu baśń (bajka).

Naprawde miło się oglądało ( w kinie) dobra muzyka, baaaaaaardzo przystojny aktor główny ( trosze sie posliniłam w tym kinie jak z kratą na brzuchu latał po ekranie). Po wyjściu z kina dobry humor pt. dobro zawsze zwycięży :)

zwierzatko_mojej_mamy

mi troche przeszkadza w pojsciu na prince of persia to, ze ja sie przyzwyczailam do takiego:

i takiego kocham :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

effik

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Sie 2010, 13:52:49
mi troche przeszkadza w pojsciu na prince of persia to, ze ja sie przyzwyczailam do takiego:

i takiego kocham :D

ja kocham takiego Mario Brosa, innego nie kcem lol

rudasekawf

Hehe,
Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Sie 2010, 14:52:49mi troche przeszkadza w pojsciu na prince of persia to, ze ja sie przyzwyczailam do takiego:
owszem słyszałam, że osobom ktore grały w grę film się nie podobał bo nie było w nim absoluntnie odniesień do gry ( na co te osoby liczyły) i dlatego się zwiodły.

Ja jednak nigdy w to nie grywałam i dla mnie film byl ok

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: rudasekawf w 19 Sie 2010, 15:12:54bo nie było w nim absoluntnie odniesień do gry
ooooo to albo niedobrze, albo bardzo dobrze - moze sie przejde i zdecyduje :D albo naga klata zdecyduje za mnie :D

www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: tachogti w 19 Sie 2010, 13:57:41"Prince of Persia"

nie widzialam i raczej nie obejrze, bo nie znosze Jake'a Gyllenhaala. Jedny film, w ktorym mi sie jako tako podobal to jarhead.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

Donnie Darco nie podobal sie? :>

www.annawilk.pl

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

no mayi nie przekonasz panem w pozycji chip and dalesowej :D

www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: rudasekawf w 19 Sie 2010, 15:38:23Jak dla mnie mega ciacho tutaj

nie bardzo ;) Nie czuje sie naga jak na mnie patrzy lol

effik

Cytat: mayagaramond w 19 Sie 2010, 14:46:49

nie bardzo ;) Nie czuje sie naga jak na mnie patrzy lol

opluty
bo patrzy w inną stronę, weź tak na prawo się trochę przesuń lol

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: effik w 19 Sie 2010, 15:49:10bo patrzy w inną stronę, weź tak na prawo się trochę przesuń LOL
masz racje - jakby tak stanela na biurku na podkladce od myszy to by bylo jak znalazl lol lol

www.annawilk.pl

effik

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Sie 2010, 14:52:17
masz racje - jakby tak stanela na biurku na podkladce od myszy to by bylo jak znalazl lol lol  

za duzo zachodu: tak sie musi patrzec:

effik

wolę tak ;)

:point_lol: :point_lol:

tachogti

effik no i teraz ja sie poczulam naga lol lol lol
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

effik

Cytat: tachogti w 19 Sie 2010, 16:59:32
effik no i teraz ja sie poczulam naga lol lol lol

jak ja wiem czego ci trzeba lol lol

Chermelle

Cytat: wrobelek0403 w 19 Sie 2010, 09:38:33
byłam wczoraj na Heartbreaker - licencja na uwodzenie.

tytuł durny, ale film fajny. dawno sie tak nie usmiałam :D :D :D

też mi się podobał  :highfive: