Aktualności KINOWE

Zaczęty przez salsa, 14 Gru 2008, 18:24:04

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

ale zabrakło na dzisiaj, bo na jutro to juz z miesiac temu lidzie rezerwowali, bo walentynki.

Angie

film ma niezłą promocję, ale już po tych fragmentach w świeci widać że raczej jest słaby

mi się piosenka podoba :D :D

iksa_nl

Widzialyscie "Ziarno prawdy"?
Maz chcial sie wybrac, oboje czytalismy, opinie naprawde rozne..

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

fasolka1980

Teoria Wszystkiego - bardzo polecam!

jusia

Warsaw by night - slabe,ale moglo byc gorzej
Snajper- wbija w fotel,Bradley Cooper swietny
Dumni i wsciekli-bardzo przyjemna angielska komedia
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

szelma

Interstellar - strasznie się zawiodłam. W ogóle sensu nie ma ten film.
The Immitation Game - też sie zawiodłam. Benedict fajny, ale film jednak strasznie płytki i można było z historii Turinga dużo więcej zrobić.
Whiplash - rewelacja!
Magic in the Moonlight - ech, nowe filmy Woody'ego to jest jednak zwykle kicha i tu też.
Ida - robi wrażenie pod wieloma względami. Ciekawa jednak jestem, ile z tego filmu zrozumie obcokrajowiec, bo wiele jest niedopowiedzeń.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

jusia

Body/Ciało ...sama nie wiem...oczekiwałam większego Wow,finał mnie rozczarował,Ostaszewska grała wyśmienicie i Gajos też,córka-anorektyczka też świetna,ale ...jakiś taki niedosyt pozostał
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

golinda

Cytat: szelma w 08 Mar 2015, 15:09:58Interstellar - strasznie się zawiodłam. W ogóle sensu nie ma ten film.

nie rozumiem opinii

szelma

Według mnie historia nie trzyma się kupy i tyle. O strasznym sentymentalizmie nie wspomnę. Zawiodłam się i tyle.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

byłam z Niną na Kopciuszku

ooooo jejuniu, jaki piękny film! Taki plastyczny, zdjęcia piękne, efekty specjalne, wszystko przecudne!
Ach!

salsa

Cytat: jusia w 14 Mar 2015, 23:03:36
Body/Ciało ...sama nie wiem...oczekiwałam większego Wow,finał mnie rozczarował,Ostaszewska grała wyśmienicie i Gajos też,córka-anorektyczka też świetna,ale ...jakiś taki niedosyt pozostał
Jusia, mam dokłądnie to samo
napaliłam się , ze to będzie nie wiem co-bo taki szum jest, bo niedźwiedź itp
ale... nie wiem
no fajnie fajnie ale nie było WOW, brakowało tej historii tego czegoś, finał tez mnie rozczarował

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

filmowy weekend w kategorii "boskiej" ;)
to może nie jest aktualne ale oglądałam właśnie "Bogów". Wspaaaniaaałe!
i oglądałam "Jesteś bogiem". Przypadkiem, bo to zupełnie nie moje klimaty, ale jednak podobał mi się. Ciekawy, taki inny.

nionczka

Cytat: golinda w 30 Mar 2015, 12:04:10
filmowy weekend w kategorii "boskiej" ;)
to może nie jest aktualne ale oglądałam właśnie "Bogów". Wspaaaniaaałe!
i oglądałam "Jesteś bogiem". Przypadkiem, bo to zupełnie nie moje klimaty, ale jednak podobał mi się. Ciekawy, taki inny.

zgadzam się co do Bogów.  Jesteś bogiem tez bym obejrzała, choc podobnie jak u Ciebie, to zupełnie nie moja bajka. Nawet muszę się przyznać, ze o istnieniu tego zespołu dowiedziałam się dopiero kiedy powstał film. Bardziej niz zespoł interesuje mnie w tym filmie obraz tamtych czasów.

inkageo

Ja w piątkowy samotny wieczór puściłam sobie z ciekawości 50 twarzy Greya.. Okropne! Czuję się zgwałcona intelektualnie ;) Chociaż nie wiem czego się spodziewałam.. Że jednak tłum musi mieć trochę racji i nie jest to takie złe? ;) Jest gorsze :D
Imagine there is no hate

goga

Zaćmiło cię. ;). Gdzieś czytałam że Koroniewska czytała Greya, nikt nie przesłuchał i audiobook poszedł z jej tekstem po zakończeniu rozdziału "porzygam  się zaraz" lol
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

golinda

Cytat: goga w 30 Mar 2015, 16:19:32
Zaćmiło cię. ;). Gdzieś czytałam że Koroniewska czytała Greya, nikt nie przesłuchał i audiobook poszedł z jej tekstem po zakończeniu rozdziału "porzygam  się zaraz" lol

lol

inkageo

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

ja nawet slyszalam ten fragment lol

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ishka82

Cytat: inkageo w 30 Mar 2015, 16:59:46
Też o tym czytałam :D
nawet na strefie już było do odsłuchania lol

wrobelek0403

inka, mocno Cie zacmiło lol

wieki nie byłam w kinie :/
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

suegro

Ja oglądałam Greya 2 -3 tygodnie temu i z kolei nie rozumiem aż takiej fali krytyki. Film jak film, tysiące gorszych widziałam. Przynajmniej Jamie Dornan do pooglądania.

No wiadomo, cieszę się, że nie poszłam do kina i w tym wypadku nie mam żadnych pirackich wyrzutów. :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

inkageo

Cytat: suegro w 30 Mar 2015, 21:54:56nie mam żadnych pirackich wyrzutów.
Ja też nie :D

Ja mało filmów oglądam i nie cierpię tego uczucia straty czasu, jak coś mnie rozczaruje. Dziwne, że czasu spędzonego przed kompem na stronie H&M jakoś nie żałuję, a na film tak :D
Imagine there is no hate

inkageo

Filmy są dla mnie za długie..
Imagine there is no hate

nionczka

Ja chodzę na dwa rocznie: nowego Allena i nowego Almodovara. Na inne bardzo rzadko i muszę być pewna, że będę zadowolona.  Jeśli nie interesuje mnie styl, tematyka, nawet się nie przymierzam do oglądania.