Nasze obiadki

Zaczęty przez giga, 14 Maj 2010, 12:10:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Ja czoraj zorbilam boska zapiekanke z cukini, sosu pomidorowego z miesem i beszamelu. Oraz sera oczywiscie. Do tego ryz.

Zostalo na dzisiaj, wiec mam luz ;)

didi_loczek

Wczoraj mielone z mizerią.

Dziś mielone z surówką z marchewki i orzechów. Chętnie zamieniłabym się na obiad z mobką :D.

malutenka

Dzisiaj mam kawałki dyni posypane gałką, solą pieprzem i co tam jeszcze z przypraw miałam i to wszystko upieczone w piekarniku :)

mobka

O, a ja bym mielone zjadła :D

rudasekawf

Cytat: mobka w 11 Wrz 2012, 19:27:56O, a ja bym mielone zjadła Cheesy
U mnie przedwczoraj mielone, wczoraj z pozostałych mielonych makaron z "pulpetami" w sosie pomidorowym, dzisiaj jeszcze pomysłu brak.

didi_loczek

Dziś rano (o 6:00  :padam:) ugotowałam zupę pieczarkową. Będzie w sam raz po powrocie z pracy ;D.

mobka

Pieczone palki z kurczaka w glazurze z sosu sojowego, musztardy i miodu, pieczone ziemniaki i gotowany kalafior.

aja

u mnie 'abkasiowa" zupa
a dla dzieci pierś kurczaka z ziemniorami

aniak1211

U nas ogorkowa+pizza (placek kupny,dodatki sama dalam;))

jo_miekka

Stir fry z kaszą.

malutenka

tortilla, a w środku mielone mięso, pomidory, czerwona fasola i kukurydza. Wszystko zapieczone pod żółtym serem. Tętnice twardnieją, tyłek rośnie. :D

wrobelek0403

kurczak z jabłkami i estragonem :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

na dzis dla chlopakow palki z kurczaka pieczone z warzywami, do tego sobie zrobia albo ryz albo frytki

abkasia

nie chce mi sie gotowac wcale...
nic mi nie smakuje...
ach.. :(

rudasekawf

poszukuję inspiracji :) na pewno pomidory z mozarellą i bazylią (mam ochotę), tylko co do tego :knuje:

Dodany tekst: 13 Wrz 2012, 10:50:19

Znalazłam :) Chilli con carne. Szybko i prosto ;)

Dodany tekst: 13 Wrz 2012, 11:50:41

Pomidory z mozarellą przerzucone na wieczór

aniak1211

Pierogi ruskie z cebulka i smietana:)

mobka

Mieso toco wczoraj, do tego ryz i... wlasnie nie wiem co. Chyba jakas salatke ze sloika wyciagne ;)

jo_miekka

U mnie polędwiczki z figami. Przepyszne!

mobka

Ziemniaki, piers z kurczaka a'la schabowy, kalafior.

jo_miekka

Ja właśnie robię knedle ze śliwkami.

mobka

Ja odzyskalam blat i mam w planach next week pierogi, pierogi, pierogi :D O ile dziecko do przedszkola bedzie chodzic ;D

sonja

Makaron z warzywami i fetą.
Znacie tę książkę? http://www.gjksiazki.pl/ksiazki,1,21,127,dieta-italiana.html Fajna