Przeglad prasy ciekawe aktykuly - linki

Zaczęty przez cherry, 05 Maj 2010, 14:41:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Angie

Nie wiedziałam, że on jest taki radykalny.  Masakra  :headbang: :headbang:

Wiem, że na uczelni był bardzo lubiany, dużo osób chodziło na jego wykłady.
Ja nie miałam z nim styczności, pierwszy raz słyszałam go na wykładzie inauguracyjnym na aplikacji. 

niewiemjaka

golinda

czytelnicy "uważam rze", to idealni odbiorcy takich bredni przecież ;)

zadzwoniła kiedyś do mnie pani od reklamy z tegoż poczytnego pisma i zaproponowała współpracę reklamową
mało z krzesła nie spadłam :D

niewiemjaka

golinda czy w uwazam rze czy w tygodniku katolickim czy w wyborczej.. to chyba nie ma znaczenia..
co ten kretyn za brednie wypowiada ... "ksiadz"

golinda

Cytat: niewiemjaka w 20 Lut 2013, 18:26:55co ten kretyn za brednie wypowiada ... "ksiadz"

no przecież wiemy wszyscy, że to brednie
i wiemy, co kler potrafi
ja nie mam złudzeń

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

wrobelek0403

o matko :padam: ja bym zachłostała tych imamów ...

mignon

su, wczoraj czytałam i nawet powiedziałam do M., że w sumie chwała Bogu, że żyję w kraju, w którym może i szuka się bruzd na twarzy u dzieci po iv, ale jednak do takich rzeczy nie dochodzi...
okropne...

wrobelek0403

o ja pieprze, dla prezesa TVP produkcja "M jak mydło" to wypełnianie misji, bo ... 4 mln ludzi to oglada lol lol lol

http://wyborcza.pl/1,75478,13460788,Misja_w_TVP__Prezes_Braun___Barwy_szczescia____M_jak.html?as=2

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 26 Lut 2013, 19:54:20o ja pieprze, dla prezesa TVP produkcja "M jak mydło" to wypełnianie misji, bo ... 4 mln ludzi to oglada
ja się z nim zgadzam, ale tylko po części. bo wbrew pozorom, przez M jak ... i Klan ludzie są z wieloma tematami oswajan i to działa. ale to nie jest wystarczający argument za "misją".

wrobelek0403

no to w ten sposób tak,

ale takie problemy poruszają wszystkie seriale, takze tvnowskie i polsatowskie. takze ta misja to taka naciagana troche :D

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 28 Lut 2013, 21:35:42ale takie problemy poruszają wszystkie seriale, takze tvnowskie i polsatowskie. takze ta misja to taka naciagana troche
jednak tvp najbardziej. i szersze spektrum spraw.

no i nie wszyscy mają tvn i polsat.

ale żeby całość podczepiać pod to to jakos nie bardzo.
co ciekawe! "gwiazdy tańczą na lodzie" nie tylko na siebie zarobiły ale jeszcze dołożyły do budżetu! :padam:

rubin04

Dobre, motywujace:

Dodany tekst: 01 Mar 2013, 12:24:10

Cytat: wrobelek0403 w 26 Lut 2013, 19:54:20o ja pieprze, dla prezesa TVP produkcja "M jak mydło" to wypełnianie misji, bo ... 4 mln ludzi to

A ja napisałam skargę do Rzecznika Praw Dziecka że TVP skróciło wieczorynki (Swinka Pepa,  5 min) i puszcza o losowej godzinie i tylko w weekend jest coś dłuzszego. No i napisali mi że zarejestrowali sprawę i powiadomią co dalej  :D

Justynna

Cytat: rubin04 w 01 Mar 2013, 12:19:19A ja napisałam skargę do Rzecznika Praw Dziecka że TVP skróciło wieczorynki (Swinka Pepa,  5 min) i puszcza o losowej godzinie i tylko w weekend jest coś dłuzszego. No i napisali mi że zarejestrowali sprawę i powiadomią co dalej  Cheesy
No właśnie. Straszną kichę odwala TVP z dobranockami. Raz czekaliśmy z M. 15 minut na dobranockę, która trwała 8 minut (Miś Uszatek) ;D

wrobelek0403

rubin04

Cytat: wrobelek0403 w 01 Mar 2013, 12:29:54rubin04 o wow
bo pewnie większą ilosc rodziców to wkurwia ale jak nikt nie napisze to "ten swiat nigdy nie bedzie lepszy" :D

wrobelek0403

Justynna

Cytat: rubin04 w 01 Mar 2013, 12:41:08bo pewnie większą ilosc rodziców to wkurwia ale jak nikt nie napisze to "ten swiat nigdy nie bedzie lepszy" Cheesy
:beer:

Norka

Cytat: rubin04 w 01 Mar 2013, 12:41:08
bo pewnie większą ilosc rodziców to wkurwia ale jak nikt nie napisze to "ten swiat nigdy nie bedzie lepszy" :D
:beer:

ishka82