Przeglad prasy ciekawe aktykuly - linki

Zaczęty przez cherry, 05 Maj 2010, 14:41:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

wracam do wklejonego tu kiedys przez maye bloga:

http://gdybymdorosla.com/2011/10/

polecam wpis o wlasnym szczesciu :thumbup:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 05 Lis 2012, 13:57:16
wracam do wklejonego tu kiedys przez maye bloga:

http://gdybymdorosla.com/2011/10/

polecam wpis o wlasnym szczesciu :thumbup:

Znakomity artykuł!!!

Idę po lustro ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

Cytat: mayagaramond w 09 Lis 2012, 10:04:01Znakomity artykuł!!!

dla mnie to papka
ale może dlatego, że jakoś sama z siebie nie mam takich problemów :hmm:

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

takich, że moje szczęście jest tak bardzo zależne od czyjegoś widzimisię
a może jest zależne, ale układa się na tyle dobrze, że tego nie zauważam

a może krytykuję, bo w ogóle ten blog do mnie nie trafia i mnie denerwuje

wrobelek0403

Cytat: suegro w 12 Lis 2012, 09:54:32
http://antyweb.pl/slow-web-koniec-szalenstwa-zaczynamy-pracowac-i-zyc/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

tu musze stwierdzic, ze te problemy mnie nie dotycza :D nie korzystam z RSS, fejsa, a poczte sprawdzam tylko w domu, chyba ze czekam na wazną wiadomosc :)

tyle, ze ja mam prace bez-klientów, to wiele ułatwia :)

wrobelek0403

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

wrobelek0403

Kata

Pozdrawiam

Kata

golinda

to jest tylko następstwo dobrobytu
ja takie postawy już bardzo wyraźnie widziałam w DE 10 lat temu.
młodzi niemcy byli leniwi, nie chciało im się pracować, w nieskończoność przedłużali studia, a jak już pracowali to fatalnie
nie mogłam się nadziwić, że my zapierniczamy jak małe pszczółki, a oni mają wszystko w pompie
to samo teraz widzę w roczniku mojego brata

jo_miekka

U mnie w firmie dużo takich ludzi z roczników 85 i później.
Zachowują się jak gwiazdy, a chęci do roboty za grosz.

salsa

Su, doskonałe

ja tez to widzę, ludzie marudzą strasznie, nic nie robia w kierunku zmian, pokonczyli dziwne studia, ale nie maja zadnych umiejętności
przekwalifikować się ?! ojej to nie do pomyslenia

mam taka kolezanke, ktora mnie juz do szału doprowadza
redaguje gazetkę wewnętrzną w jakiejs korporacji - jakies bzdury tam piszą wywiad z panią dyrektor o jej psach albo ze firma ufundowała sprzęt sportowy
chciała byc dziennikarką - najpierw studia na prywatnej uczelni, ktorą zaraz po jej dyplomie zamkneli
potem podyplomówka z jakiegos kierunku typu kulturoznawstwo
przez czas nauki nie napisała nawet poł artykułu zeby to gdzies wysłac, nie brała udziału w żadnym konkursie, ktore przecież co jakis czas ogłaszaja gazety i portale
nie chodziła na dodatkowe kursy, nie robiła stażów nic
po 5 latach była tak samo zielona jak po maturze
oczywiście pracy dziennikarki dla niej nie ma, ona załapała sie po znajomości do tej korporacji i tak siedzi narzekając na cały świat- oczywiscie winy jej w tym żadnej nie ma......

ja juz tego słuchac nie moge

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ddu

wrzuciłam na fb
może moje rodzeństwo przeczyta....

suegro

Józef Piłsudski

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

suegro

Józef Piłsudski

wrobelek0403

wrobelek0403

malutenka a dlaczego uwazasz ze zle? to reportaz w sumie, a nie opowiesc :knuje:

malutenka

Cytat: wrobelek0403 w 03 Gru 2012, 18:27:40a dlaczego uwazasz ze zle? to reportaz w sumie, a nie opowiesc knuje
"Jest naukowczynią, pracuje w Niemczech dla międzynarodowego koncernu farmaceutycznego". I ta naukowczyni mi się tak huśta w głowie na huśtawce radoście i mi cały test popsuła.
(Tak wiem, że reportaż, to ja myślę na wolniejszych obrotach niż zwykle)

I następne:
"Karina poszła do psycholożki dziecięcej".
Przychodzi naukowczyni do psycholożki...